Bebek alışverişi için geç mi kaldık

Arkadaşlar 29+5 deyım daha hastane ve doktor işim bile kesın değil. Ben eşime hep bebek için alışveriş yapalım dedikçe alırız daha erken dıye diye bugüne geldik. Hıc bişey almadık daha ben sıze park yatak soracaktım hangi marka iyi bırde ayriyeten beşik almaya gerek var mı? Bırde benım yatak odam da park yatak için ayak ucumda yer var yanlarda yok sorun olur mu eger olursa gardrobu çıkarıp yatağı cevırcez

1 Beğeni

32+2 'deyim hâlâ alışveriş yapmadım :sweat_smile: bizde de erteleyen benim üşengeçlikten. Birtek beşik, uyku seti ve birkaç parça büyük kıyafet aldık, çoğu şeyi internetten sipariş vericem.

1 Beğeni

33 haftadayım ve kargolarim şimdi geliyor.Üc büyük sipariş verdim alacakları sepete attım hepsi bu.Tabii indirim vs bunlara dikkat etmedim yavaş yavaş almak daha ekonomik. Park yatak ilk çocukta kullandım memnundum aynı park yatagı şimdiki bebişe de kullanacağım. Ekstra almak istemedim. Ya beşik ya park yatak ikisinden birini seçmek daha mantıklı şayet yer problemi varsa. Beşik 1 yaşından sonra sorun oluyor ama park yatağı biz 4 5 yaşına kadar idare ettik sonra oda takımı aldık odayı ayırdik. Ama enn önemlisi bana göre artık hastane ve doktor seçimini yapmak olacaktır. Özelde düşünüyorsanız doktor anne uyumu çok önemli keza hastane yenidoğan unitesi varmı vs bunları sormak lazım. Eşyadan önce bence bunu halledin.Hazırlık içinde yavaş yavaş başlayın.

Uyku seti dediğin nedir canım yorgan çarşaf falan mı bebek için ay ben hıc bişey bilmiyorum

Çok haklısınız hastane doktor işini de eşim erteledi hep ona cok kızgınım bu konularda çok hafife aldı hamileliği mi

20+3 haftalık olduk bende bişey almadım benimde eşim bir ayda hepsini alırız vs diyor bıraktım kendisine herşeyi ben düşünemem o ay gelince çıkar ortaya çalışan sadece kendisi üstüne de gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı bende takiyordum ama artık önemsemiyorum ben diyeceğimi dedim çekildim kenarı

1 Beğeni

Benım eşimde öyle diyor bı hafta da alırız ne olacak ki ne kadar rahatlar yaa gerçekten senınde baya olmuş canım benim

Aynn bencede hepsi aynı bunlarin ben daha neler alınır onları bile bilmiyorum ki canım

Bende 34+1 deyim daha hiçbir şey yamadı eşime söylüyorum sürekli erteliyo bakalım dogurmadan alırı inşallah :sweat_smile::sweat_smile:

Ne yazıkı öyeler bende çok sinir oluyorum

2 Beğeni

31 haftalık olduk sadece ufak tefek elbıse aldık kızımıza . Bı kac elbıse sagdan soldan geldi sımdılık yeter elbıse . Gecen ay yuzeysel bebek esyalarına baktık cok pahalı geldı bıze trendyoldan almayı dusunuyorum. Bu ay park besık dıger ay da bebek arabası almayı düşünüyorum. Gerısı zamanla hallolur.

1 Beğeni

Herhalde bir tek ben geç aldım herşeyi 36 haftada alışveriş yaptım 38 de yıkadım ütüledim çantasını hazırladım kendi çantamı da hazırladım bu gece 39 haftalık olacaz hayırlısıyla meleğimi kucağıma almayı bekliyorum

Yatağının kenar korumaliklari, yorgan, yastık, çarşaf nevresim, hepsi uyku setini oluşturuyor. Aldığımız beşiği dahildi zaten bunlar.

Katılıyorum, ben de indirimde rastladıkça internetten sipariş vericem. Örneğin bugün gratisin %60 indiriminden şampuan, losyon, bebek bezi, bebek temizleme pamuğu, sıcaklık ölçer vs aldım. İndirimle baya bir uyguna geldi.

Tamm teşekkür ederim

Park besık hangi marka düşünüyosunuz

1 Beğeni

Bunlar yatakla birlikte mı satılıyor ayrı mı almam gerekiyor

Maşallah hazırlamışsınız ama netıce de

Trendyolda elele dıye bır marka var onu alabılırım.

Ayrı da alabilirsiniz, ben yatağı alırken öğrendim beraber verdiklerini.

Örneğin bu şekilde komple