Bebek alışverişi için geç mi kaldık

Ben istemiyorum dedim annem gelecem gelecen diyor kayinvalidem gelecem diyor. Bende esime dedim sen kal yanimda istemiyorum. Hatta erken dogarsam bile kimseye haber verme fotoğraf atma dedim. Ne kadar dinler bilmiyorum. Sanmi esim bizimkiler oğlu ben kötü gelinim :sweat_smile::sweat_smile: söylüyorum anlamiyor

Amin amin cümlemize insallah

Valla canım ne desem bilemedim hep aynı bunlar

1 Beğeni

19 hafta bitiyor oda aldık takım. Şuan :smiling_face_with_three_hearts: bugün geldi başladık artık

Doğuma bir kaç gün kala alındı benim eşimde o yönden sıfır sürekli erteledi sonradan alinincada AA keşke önceden alsaydık dedi

Bana diyolar kı sen al ama ben eşimle beraber beğenip almak istiyorum o da hiç oralı değil

1 Beğeni

Güzel günler de kullansın canım oda dediğin gardırop yatak falan mı

Hangi ıldesın canım bende özel istiyorum ama pahalı bıraz sen fıyat aldın mı

Güzel bence gayet giyilebilir ılla lohusa pijaması mı olması gerekiyor

Ben de tam böyle iki takım alıcam, lohusa takımı gereksiz geliyor bana, üzerine bir tane de sabahlık alırım uzun. Bunun görseli gayet güzelmiş, umarım kumaşı da güzeldir

İsmi lohusa olunca pijama pahalanıyor en iyisi kendine uyanı almak ben beğendim evde olmasa bunu alırdım :+1:

Canım istersen kendi konun için ayrı baslık açabilirsin pıjama ıle alakalı bildirimler bana geliyor çünkü :cherry_blossom: yanlış anlama lütfen

Ben bundan alacaktım tavsiye ederim. Beşik almaktan vazgeçmeseydim kesin bu beşiği alacaktım çok araştırdım beğenilen model her şey var içerisinde diğer modellerden bin kat iyi.