Bebeğimin Cinsiyeti

Kova burcuyum :aquarius::aquarius:

1 Beğeni

İnşallah hayırlısı hangisiyle o olsun kuzum Allah gönlüne göre versin canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Şaka yapiyorsun ahhaha bende kova burcuyum :joy::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende kova burcuyum 30 Ocak :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Sağol canim cümlemizin gönlüne göre olur inşallah​:cherry_blossom::palms_up_together:

2 Beğeni

Oo hahah bende 21 Ocak hislerinde sende kuvvetlimisin dir genelde :joy::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah canım benim inşallah​:heart::heart:

1 Beğeni

Evet cnm :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bakalım ozaman sende erkek hissediyorsun ya tutcakmi hissin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah canım burdan bilgi vericem :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sabırsızla bekliyorum canım​:joy: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende gülüm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kova ların hisleri güçlüdür. Olacağı bile önceden hissederiz. Ama bu çok da iyi değil yaaa :roll_eyes:

1 Şubat bende

Evet yaa bazen çok iyi değil ama bazende iyi olacak biseye göre kendini hazırlıyorsun falan :joy:

2 Beğeni

Bizde 17 haftaliz bende ogrenemedim kizlar cinsiyetimizi bekliyorum cuma gunu gidecem insallah banada dua edermisiniz her gittimde ya arkasını dönüyor en son gittim de bacaklarini kapatmisti bakalim bunda ozele gidecem ne diyecek hayirlisi olsun :hugs::melting_face:

1 Beğeni

Ben çoğunlukla hazırlıksız yakalanıyorum :joy: bazen hissettiğim şeye ihtimal vermiyorum yok ya öyle değidir diyorum sonra pat diye oluveriyor :person_facepalming:

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım benim inşallah öğrenirsin bebisin cinsiyeti başta sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah öğrenir öğrenmez bize de söylemeyi unutma canım​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hahaha bazen bende öle diyorum yaa oha ya diyorum bukadar da olmaz hissetmiştim biliyordum ben diyom​:joy::joy:

1 Beğeni

Kova lar candır :joy::joy:

1 Beğeni