Sağlıklı sıhhatli olsun gerisi bos ben kiz hissediyorum doktora gidince yazarim insallah
Hahah kesinlikle öle caniz can
Ay hadi bakalım hislerinde benim gibi yanilmayan hamisler nekadar olcak beklicez seni
Hahahaha yok ya okadar hissetmiyorum dur herhalde ama bı gebe arkadaş var bakalım ona dedim senin kesin kızın olur onu bekliyorum hahah kaç haftalık ki şuan bebiş tahmin etmeye çalışsak zor kız çocuğu çok seviyon ama erkek istiyon
Haahah bende kız isterdim ilk herhalde ya ama hep erkek hissettim yok ya herkes hissetmiyordur herhalde yani yanila biliriz elbette bazen bı his denk geliyor tutuyor işte
ozaman senin kızın olur ya belkide
Ayy daha minnakmis ya seninde Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Kizlar bende cuma gunu gittim doktora acikcasi ben hep kiz hissediyordum belirtilerde hep oyleydi kizimda da ayni belirtileri yasayinca kiz diye heveslenmistim ha birde gostermiyodu kendini hic ta ki ozele gidene kadar kadin direk erkek.dedi ben sasirdim biraz ama olsun herseyin hayirlsi olsun Allah bole hayirli gormis kordon olabilirmi dedim yok hayir erkek bu dedi
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebiş
Amin inşallah tesekkur ederim
Ay hadi hayırlı olsun inşallah yaa ogluşlar kervanına katıldın desene sende hayırlısıyla sağ sağlık gelsin bebiş
Qynen 2 oglum bi kizim var benim 3.erkek geliyor kiz der dedim.ama beni yaniltti göstermeyen bebisim erkek cikti saglikla gelsin
Sizin cinisyet nedir
Benimde oğluşum oluyormuş haha gostermemisti benimkide hayırlısıyla gelsinler ya insallah
Kizlar cinsiyet kiz olunca üc çizgi oluyor diyolar bu cizgi tam olarak neresi oluyir doktor bana hic cizgi şu bu demedi sorduğumda bu kiz dedi sedece
Anladim canım tesekkür ederim peki 17.haftada yanilma olabiliyir mu kesin konuşmadı doktor bana kesin kiz demedi
Tesekkur ederim bilgilerin için ama kiza benziyor demi ultrason fotoğrafı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Erkek hissetmene hangi belirtiler sebep oluyordu canim