Bebeğimin Cinsiyeti

Kızlar bugün organ taramam vardı ve çok şükür artık cinsiyeti öğrendim kızlar , gerçi benim için sürpriz olmadı çok çünkü hep erkek hissetmiştim ve hislerim de yanilmamisim oğluşum oluyormuş teyzeleriii​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

9 Beğeni

Hayırlı olsun canım🩵 benimki de erkek​:butterfly:

2 Beğeni

Sağol canım benim :smiling_face_with_three_hearts: yaa ne güzel hayırlısıyla kavusalim ogluşumuza ozaman :smiling_face_with_three_hearts:isim buldun peki ya :joy:

1 Beğeni

Ayy hadi hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Sağlıcakla büyüsün

1 Beğeni

Merhabalar, kaçıncı hafta öğrendiniz 🩵🩵 hayırlı olsun

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım

1 Beğeni

Sağol canım benim ya inşallah cumlemizin ki :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağol canım biraz geç oldu öğrenmem ya 21 hafta da sonunda organ taramasinda doktor söyledi :smiling_face_with_three_hearts: sizin ki kaç hafta öğrene bildiniz mi ?

Bizimkinin ismi “aras” olucak​:smiling_face::see_no_evil:

1 Beğeni

Hayırlı olsun :blue_heart: sağlıkla gelsin bebiş

1 Beğeni

Hayırlı olsun, gözünüz aydın :grin: Sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağol kuzum teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Önceden hiç mi söylemedi doktor bu kadar geç :grinning:

1 Beğeni

Gözün aydın canım bizim ekibe hoşgeldin :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Acaba busene erkek senesimi benimde içime erkek doğuyor ama daha öğrenemedim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok güzel canım :smiling_face_with_three_hearts: sağlıcakla doğup ismiyle yaşasın bebişin

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim cümlemizin ki inşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ahha 2 doktorda sanki erkeğe benziyor ama emin değilim dediler organ taramada net belli olur dediler sonunda onda belli oldu :joy: ama genelde devlet hastaneleri çok erken söylemiyor sanki ya :joy:

1 Beğeni

Haha sağol kuzum sonunda artık ya hoşbulduk valla​:joy:

1 Beğeni

Yaa aslında kızı olan da çok bende emin olamadim ki ne senesi bu sene :joy::joy: ama içine doğuyor sa erkekdir belki ya ben okadar emindim ki resmen erkek diye yanilmamisim :joy::joy:

1 Beğeni