Bebeğimin Cinsiyeti

Amin canım, teşekkür ederim.

1 Beğeni

Allah’ım kızı da erkegide eksik etmesin bir erkek bir kız olsun canı sağolsun yeter :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Öle tabi zaten cinsiyetten bile önce o organ taramasinda Allahım sağlıklı olduğunu bileyim de cinsiyetini ogrenmesem de olur dedim yani akla daha cinsiyet bile gelmiyor. Yeterki rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum inşallah :heart: senin kaç haftalık oldu :blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim aminnn :heart::heart:

Amin inşallah cnm :palms_up_together: şuan 10 haftalik olduk yeni girdim :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Yaa ufak daha bebiş özele mi gidiyorsun genelde özeller daha erken söylüyor ya cinsiyeti ya :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yok gülüm özele gitmedim eşim şuan yanımda değil gelirse kontrole gidicem fotoğraf atarim tahmin için :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Sizinki nekadarlık :smiling_face:

Hadi bakalım gidip gel belki şansına söylerler ama daha erken :smiling_face_with_three_hearts: benimki resmen 20 hafta 5 aylık :joy::person_facepalming:

1 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet: cnm kizlar burda keseye göre yorum yapıyor ya oyuzden dedim​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet onu yorumluyorlar kızlar :joy: bakalım hayırlısıyla bı git gel de atarsın bakarız artık bizde :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba ilk cocugunuz mu bide belirtileriniz nelerdi

2 Beğeni

Bende erkek hissediyordum cevremdekilerde karın seklimdden erkek dedi ama doktor 16.haftada kız dedi

1 Beğeni

Yaa aslında ben hic belirtiden dolayı şey yapmadım ya hamile kalmadan önce bile benjm ilk çocuğum kesin erkek olur demistim hamile kaldım çok fazla öle hissettim. Yarısı kizin olur dedi kalçaların popon buyumus diye. :joy: Sabahları mide bulantısı oldu iştahsızlık oldu yani genelde olan şeyler karnım da şuan top gibi ufak. Benimde ilk gebeliğim hiç bı bilgim yoktu sadece hissiyatim oleydi :blush:

1 Beğeni

Sizin demi ilk gebeliginiz :blush:

Aynen cnm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun :hugs:

2 Beğeni

Merhabalar. Bana da hep erkek dedi çevremdekiler. Ama ben hep kız hissediyordum. Hislerim de de yanışmadım 16. Hafta da kız olduğunu öğrendim​:smiling_face:. Erkek diyenler ŞOOOKK :hushed::hushed::joy:

3 Beğeni

Sağol canım seninde hayırlı olsun sağlıcakla bebislerimize kavusalim inşallah :smiling_face_with_three_hearts:Yaa gerçekten öle bı his oluyor ki resmen hiç kız düşünmedim bile erkek ya bu dedim hatta bı tulum almıştım erkek hahah herkes gülmüştü :joy: ya kızsa giydiremicen diye. Burcun ne senin peki :joy: çünkü bende kolay kolay yanilmiyorum hislerimde :joy: @Özgül

2 Beğeni

Yok benim ikinci canım birincide kız:)

1 Beğeni