Allah şifa versin inşallah İçinizi ferah tutun…
Amin canim benim yigun bakimda su an kizimiz
Allahım senin yar ve yardımcın olsun meleğine kavuştunmu acaba cvb yaz lütfen hep aklımdas ve dualarımdasın bacım bekliyorum
Bitanem nasılsın bebeğin nasıl doktorların dedikleri kadar ciddi bir durum yoktur inşallah ![]()
Gozunuz aydin olsun insallah. Ikinizde cok iyi olun![]()
Allah şifasını versin bebeğinin canım benim
güzel şeyler düşün güzel olsun inşaallah
Allah’ın izniyle herşey çok güzel olacak canım… Hayırlı haberlerini almayı dört gözle bekliyorum. Rabbim sağlık, sıhhat, afiyet ve selamat versin yavruna ve sana![]()
![]()
![]()
Aminnnn canim benim ![]()
Geldi yavrumuz cok sukur erken geldi ama 35.haftada kasilmalar durdurulamayinca bu sabah acik aldilar .evet Down sendromlu kizimiz belli yuzunden ama cok guzel nur gibi yavrum .az once yanina gittik babasiyla yoğun bakima. Annem ben geldim dedim güldü güldü uzun uzun güldü bize anladi hisetti sesimizi tanidi![]()
Ben kizimi bir an gorebilmek icin ayaga kalktim az da olsa sutumu sagdim ilk sut sifa olsun yavruma ağız sütü. Su an bekletiyorlar canim kizimizi tek basina solunum yapabiliyormu kalbindeki durum geceden sabaha ne olur yarin hersey daha net belli olucak ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aminnnn Alkah razi olsun canim ![]()
![]()
Amin canim benim kalbim rahatladi görünce bide bana gülüşü yokmu .sadece gozlerini acmiyor bide gozlerini acip baksa bana
Maşallah canım çok şükür bin şükür
bundan sonrada hayırlı haberler alırız inşallah![]()
Amin canim benim ![]()
![]()
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah lohusaliginda hayırlı olsun canim benim bende özel bir çocuğun annesiyim gerçekten onlarla öğreniyoruz pek çok şeyi ve sen gerçekten mükemmel ve güçlü bir annesin iyiki doğmuş meleğimiz benim oğlumda kalbinde problemi vs vardı hepsi gececek Allah in izniyle kalbini ferah tut bizimde dualarımız hem seninle.hem.meleginle
Rabb’im yüzünüze gülsün sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasib etsin melakemizi çok şükür bacım bizi sık sık haberdar et olurmu gözüm kulağım sende olacak ezan saati rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah ![]()
![]()
Canimmmmm
cok teşekkür ederim.![]()
saglikla bu sureci atlatmak tek duam ![]()
sizlerinde dualariyla ![]()
![]()
Aminnnn aminnn canim benim aminnnnn.ederim tabi etmem mi .![]()
Duamız kalbimiz bir bitanem ![]()
Canim,evladina kavustun,bundan sonra rabbim ayirmasin sizi birbirinizden insaallah. Saglikli hayirli bir omru olsun,ferah haberlerini tez zamanda almaniz dilegiyle.
Aminnnnn canim benim aminnn ![]()
Allah hepinizden razı olsun
Rabbimin verdigi gucle dualarinizla ayaktayim .dualariniz okadr iyi geliyorki anltamam ![]()
![]()
![]()