Bebegime cok dua edin olurmu

Rabbim neylerse guzel eyler :palms_up_together:vardir elbet bu üzüntülerin ardinda bir aydinlik bir ferahlik elbet vardir .imtihan buyuk sinav ağır…dua dua dua :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:Allah razi olsun canim benim :people_hugging:

1 Beğeni

Bende ikiz bekliyorum biri kız biri erkek…erkek olan bebek için bana da aynı seyler soylendi fetal DNA da yaptırdım iki kere detaylı ultrason ada girdim amniyosentez de yapıldı asla yaşamaz diyorlar şuan 24+0 …31. haftada tekrar kontrolum var belki karnında bile ölebilir dediler olmese de dogsada bir saat bile yaşamaz denildi 31.haftaya kadar bekliyorum bakalım ins rabbim onu da bana bağışlar sağ salim o kadar zor ki ağladım üzüldüm rüyalarımda gördüm ciddi psikolojik sarsıntı yaşadım hatta ikiz die diğerine de baskı yapwrerken doğumu tetikler de dediler 32.haftada doğum olabilirmis o kadar stresliyim ki bunu yaşayan bilir…rabbim seni kine de benimkine de bütün hasta bebeklere şifa versin canım sağ salim alırız inşallah kucaklarimiza

2 Beğeni

Canim benim Rabbim yavrularını korusun .Allah in izniyle guzelliklerle dolu gecsin hamileliğin sagsaglim al kucagina .hüzünlü bekleyisindeki duygularini o kadar iyi anliyorumki duam hepimeze olsun .Rabbim diyorum susuyorum ama kalbim oyle konusyorki :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Rabbim şifa versin canım benim

1 Beğeni

Amin canim benim​:people_hugging:

1 Beğeni

@Mervecim merhaba öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sizin bebeğinize de benim bebeğime @ırmak hanımın bebeğine ve tüm bu durum da olan bebeklere şifa versin… Gerçekten de bu durumları Allah kimseye yaşatmasın. Benim bebeğime de ayrıntılı ultrason da Tirozomi 18 denildi. Yaşamla bağdaşmaz dogsada asla yaşamaz dediler. Rabbimin merhameti sonsuzdur elimden gelen dua etmek ve sabırla beklemek olacak. Size sormak istedim amniyosentez sonucunuz kaç günde çıktı. Ben de 11 gün önce eğitim araştırma hastanesinde amniyosentez yaptırdım… Şimdi umutla bekliyorum… Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin :palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Amin canim benim Rabbim saglik versin yavrularımıza :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:Ben yaptirmadim canim doguma 1 ay kala su alinsin diyorlar simdi daha tehlikeli su aldirmak o yuzden aldirmicam .genetik tahlilide eyer bebegim yasamla bagdasmiyorsa gebeligi sonlandirmak amaclari o ama ben yine istemiyorum .dogsun veda edecekse kizimiz dogduktan sonra olan olsun bile bile goz gore gore cana kiyamam​:pensive:

2 Beğeni

Canım en doğru kararı vermişsin. İnşallah hayırlı doğum haberlerimizi alırız. @Mervecim hanım amniyosentez yaptırmış onun sonucu ne kadar sürede çıktı sormak istemiştim. Ben de yaptırdım sonuç bekliyorum… İnşallah hayırlı haberler alırım…:palms_up_together:t3:

İki haftada çıktı

Teşekkür ederim… Özel değilse sonucunuz ne çıktı peki

Canım merhaba nasılsın, doğumun ne zaman senden hayırlı haberler bekliyoruz canm benm inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Merhaba canim :people_hugging:Rabbimin izniyle son 3 haftamiz canim 17 temmuz dedi dr ama bakalim sancilar kasilmalar cok saat basi yarim saatte bir geliyor 1 haftadir .pazartesi dr a gidicem tekrar bakalim insallah erken gelme gibi bir durum olmaz …suyum yukselmis bebegin gobek cevresi 3 hafta onden gidiyormuş. Şeker yuklemesi yapildi sekerim yok ama suyum fazla .37. 38.haftaya kadar dayanabilicekmiyiz bakalım :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Rabbim sağlıkla vaktinde zamanında sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım benim

1 Beğeni

Sağlıkla doğacak herşey gececek gidecek ben inanıyorum bacım :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::nazar_amulet:

1 Beğeni

Aminnnnn aminnnnnn Aminnnnn canim benim :people_hugging:evladini kucagina almayi bekleyen tum anneler saglikla dogumlar olsun Rabbim evlatlarimizi saglikla kucağımiza almayi nasip etsin butun annelere tek duam​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

3 Beğeni

Ne guzel dedin oyle guzel dedinki inan varya kalbim de ki heyecanim iki kat artti .Allah razi olsun .gun yaklastikca bende anlayamadigim degisik bir heyecan var bu ne bilemedim bu kadar heyecanimi anlayamadim .belkide yasayamadim hamilelik boyunca anne olma heyecanini acaba simdimi basliyor .icimde hem korkularim var hem de garip bi heyecan .

Amin canım benim Allah razı olsun senden​:rose:

1 Beğeni

Ah bacım benim bende öyle çok güle oynaya bi hamilelik geçirmiyorum mütamediyen sürekli ağladığım dertlerim sıkıntılarım var ama geçecek bu bi sınav hepimizin sınavı ayrı farklı sen öyle zor bil ayrımında öyle güzel döndün ki rabbine , bende öyle senden gelen başım gözüm üstğne hamd olsun güzel günler bizim ve kızlarımız için gönğlden inanıyorum ve dua ediyorum bizi sık sık haberdar et gerekirse tıplanıp dualar okuyalım olur mu canım

1 Beğeni

Allah razı olsun canım benim. Olmaz mıııııi inan cok iyi olurrrrr toplu dua :palms_up_together::palms_up_together:bizi ayakta tutan dua lar :palms_up_together::rose::people_hugging:derdin sıkıntın her ne ise cabukcak gecsin gitsin oyle guzel gunlerin olsunki hüzünlü günlerin aklina bile gelmesin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:her daim haber vericem canim persembeye randevum var bakalim dr bu sefeer ne diyecek …

1 Beğeni

Doguma giriyorum kasılmalarımdan dolayi kasılmalarım sıklasti durduramadilar dunden beridir .birazadan sezeryana alicaklar bebegime ve bana cok dua edin olurmu :pleading_face::pleading_face:

2 Beğeni