Bugun zeynep kamilden ve simai hersekten aldigimiz rapor lari kendi dr uma goturdum .bugun normalde muayene ve bebegin dogum gününü planlamasi yapilacakti ama malesef muayene olmaya bile gerek kalmadan dr umuz bizimle konuşmayı tercih etti ve sonuclara gore hic iyi seyler soylemedi .bu tur bebekler yasamla alakasi olmayan bebeklermis ve su aldirmami istedi ve ona gore gebeligi sonlardirmak sizin karariniz dedi .cunku dogduktan sonra yigun bakim surecleri baslayacak zor surecler dedi sanki boyleside cok kolaymis gibi …bugun ilk defa iki kaburga kemiğimin ortasinda bisey oldu garip bir his çöktü geldi gecti canimi oyle yaktiki dr u dinlerken nefes alamadim .kizim karnimda kipir kipir oynuyor herseyden habersiz .yok kendimi neyle teselli edecegimi bilmiyorum artik .dr um aslinda kendinden emin konustu ve defalarca bu durumda ne yapacaksiniz diye sordu ama asla aldirmicam dogum olsun yaoacak biseyim kalmadi .dogumdan sonra bebegimi gormeden yogun bakima gidecek ve 1 ay ile 3 ay yasama suresi varmis bu durumda…ve dr umdan sadece tek istegim beni uzun uzun uyutsunlar .gerisi takdiri ilahi
Irmak hanım merhaba sizinle aynı şeyleri yaşıyorum. Burada ki arkadaşların morellerini bozmamak için hiç bir şey yazmıyorum. Herkes doğum hazırlığı yapıyor ben ise sadece dua ediyorum. Yeter ki sağlıklı olsun yaşasın çıplak kalsın çarsaflara sarsinlar yatağı olmasın koltuklarda büyüsün diyorum Allah’ım gerçekten de çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın… Sizden ricam telefon numaramı versem beni arar mısınız yada ben arayayım… Benimle aynı durumda olan bir anne ile yaşadıklarımızı paylaşmak ikimize de iyi gelecek diye düşünüyorum… Yapamadığım içim de kalan o kadar çok şey yaşıyorum ki eminim sizde aynı durumdasınız…Bizim elimizden grlen tek şey sadece dua etmek… Merhametlilerin merhametlisi Allah’ım bize de yavrularımıza da merhamet etsin… Bu çaresiz hastalığı söküp atsın…
Bir mucize olsun
O kadar tükendim ki hic bu kadar caresiz kaldigimi hissetmemistim .elimden bjsey gelmiyor bisey yapamıyorum. Deselerki soyle yapalim iyi olur oda yok .surekli olumsuz seyler duymaktan artik inan bilmiyorum icimde kizim var ama az bir sure zaman sonra ayrilicaz bu duyguyu yasamak cok canimi yakiyor .kabullenemiyorum ayrilmak istemiyorum .bugun esyalarini kaldiricam dayanamiyorum artik gordukce ölüyorum sanki …su alinacak sonuc iyi mi gelir bilmiyorum ama dr um sanki sonucun iyi cikmayacagini hisseder gibi defalarca sordu sonlandirirmisin diye .hayir dedim hayir yapamam hayir
Aynen oyle canim icimi dokebildigim tek yer dua alabildigim tek yer burasi .haklarini bize helal etsin doğum yapacak olan anneler .ve bize cok dua edin .dedigin gibi hic bir seyi olmasin bi carsafa saralim getirelim eve yeterki sagsaglim dogsun lar. .tabiki kardesim ararim nedemek numarani ver arayayim
Çok çok çok üzüldüm bunları okurken içim bu tuhaf oldu Rabbimin mucezisi sizinle olsun insallh
Amin canim benim aminn
Hayat mucizelerle dolu yüreğimden dua edıyorum size umarım sonuçlar bir mucize ile çok çok güzel çıkar
Allah razi olsun Rabbim hepinizin duasini kabul etsin aminnnnn aminn aminn canım
@ırmak @Nryaks Rabbim umulmadık yerden güzellik bahşetsin yavrularınıza. Yaşarken sadece biz varmışız, zorluk bizeymiş gibi düşünüyoruz ama sizler nelerle mücadele ediyormuşsnz. İnsan derdinde utanıyor. Sizler bebekleriniz için en hayırlısı için dua ediyorum. Elimizden başka bişey gelmiyor.
Allah’ım şifa versin benimde 19 sene sonra gelen bebeğim olacak seni çok iyi anlıyorum
Aminnn amin canim benim elimizden hic bjsey gelmiyor.sadece zorlu gunlerin yaklasmasini sessizce caresizce bekliyoruz .
Amin canim Rabbim sagsaglim saglikla kucagina almayi nasıp etsin
Rabbim once senin bebegime sonra haberimiz dahi olmayan butun sifa bekleyen bebeklere sifa versin insaallah. Dualarim sizinle
Allah hepinizden razı olsun… Burada bir aile olduk sizlerin duaları sayesinde hayata tutunuyoruz… Yaşadığım her an umudumu kesmeyeceğim…Sizleri elinden gelen dua inan ki canım… Benim elimden gelenlerden çok daha değerli çünkü öyle günler oluyor ki ağlamaktan kendime gelemiyorum…İyi ki varsınız
Allah razı olsun… Dua edin lütfen… Bizim için dua isteyin herkesden… Çünkü ben bir mucize olacağına inanarak tutunuyorum hayata…
İnşallah yavrunla çok güzel günleriniz olur içini ferah tut Rabbim ne eylerse güzel eyler dua et bol bol Allah’tan umut kesilmez inşallah
Okurken tüylerım diken diken oldu bu hayatta en zor şey bır annenın evladıyla sınanması . Rabbımden umut kesilmez çok zor bi karar ınsan evladında. Nasıl vazgeçsin dualarım seninle rabbim hiç olmadık anda çiçekler açsın gönlünde inşallah . Bebegıne sağlıkla kavuş
Aminnnnnnn canimmdualarınızla guzel haberler verebilmekte nasip olsun bize .dualarınız umudumuz oluyor inanin zaten icimizde hep bir umutla bekleyis var ama dualariniz cok iyi geliyor bize
Camim benim
Aminnnnn aminnnnn aminnnnnnn yuregim disari cikarcasina aminnnnnn .