Allah şifasını versin hayırlı ve sizi sevindirecek güzel haberlerle tekrardan buraya mutluluğunuzu yazmanız dileğiyle
Allah acil şifalar versin inşallah derdi verende allah derman verende asla üzülmeyin gün dogmadan neler dogar rabbimin mücizesi olur bakarsın çok saglıklı kucagına almış olursun bol bol dua et bendimde dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin
Amin canim benim aminnnnnAllah hepinizden razi olsun
duanı eksik etmedigin icin Allah razi olsun kardesim
Ne guzel söylemişsin canım benim sagsaglim kucagima alacagim gunu bekliyorum dualarinizla
Su an fetal eko cekilecek sira bekliyorum insallah guzel haberler alirim suzlerin dualarinizla
Allahim yardımcın olsun bebis dogmadan kimse hic birşeyi dört dörtlük bilemez. İnşallah saglikli sihhatli doğar. İyi ki kabul etmemissin bir cani Alacaksa rabbim alir bize düşmez hakkinda hayırlısını versin yasatacaksa o yasatacak. Tam teslimiyetli ol hersey Allahtan inşallah guzel haberlerini bekliyoruz.
Aynen oyle canim benim veren Rabbim kullarin eline birakmicam dedim acida olsa dogsun ne olacaksa oyle olsun dedim .Rabbim neyler neylerse guzel eyler
Dua nın gücüne inanarak sizler le bu ara üstesinden gelemedigim en büyük hüznümü en büyük ızdırabımı paylaştım ve beni dualarınız la yanliz bırakmadığınız icin hepinizden ayri ayri Allah razi olsun sizlerinde her ne sıkıntısı varsa Rabbim tez zamanda gidersin .Fetal eko da bebegimin acil ameliyat olmasina gerek yokmuş ilerleyen zamanlarda gerek durulursa ameliyat olucak belki 3 aylik belki 6 aylik yada yada 4 5 yaslarinda da olabilirmis doğduktan sonraki surece bagliymis .deliklerin kendiliginden kapanma soz konusu olabilir ozaman ameliyat olmasi daha da zaman olarak uzayacak belkide 9 10 yaslarinda olucak .tek kalp kapagi var ameliyatla ikinci kalp kapagi ni yapacaklar ve surekki takipte olucak .dr sagolsun cok aciklayici konustu bjze evet Down sendromlu olma ihtimali cok yuksek kalbi delik tek kapak ile calisiyor fakat dogar dogmaz ameliyata gerek yok dogumdan sonra takip edilip degerlendirilecek dedi .cok şükür bin şükür hamd olsun Rabbime …Rabbim benim gibi ayni durumda olan yada daha farkli saglik sorunlariyla yasayan tum Annelerin yar ve yardimcisi olsun saglikla sihhatle dogumlar nasip etsin hepimize …Dualarınız cok iyi geldi kizima bana hepinizden Allah razi olsun .hastaneden cikar cikmaz hemen mescide kostum dualar ettim hepimiz icin iyiki varsiniz gormeden tanimadan gönülden yanyana olan anneler iyiki varsiniz .insallah burdan dogum yaptim bebegim kucagimda seyrediyorum dedigim günüde sizlerle paylasmak nasip olur .sizleri seviyorum yuregi guzel kardeslerim
Rabbim yardımcınız olsun insallh bebeginizi sağlıkla alın kucaginiza.detayli ultrasonda neye göre down sendromu denildi
Bak sen Hiç canını sıkma rabbim her şeyin en güzelini versin özel çocuk annesi olarak onlar bize Allah’ın bir hediyesi cennetimizin anahtarı Evet belki zorluklar çekeceğiz çekiyoruz Ama bunlar bizim için bir kefaret Bunu hiçbir zaman unutma insanın başına gelmeden bazı şeyleri görmüyormuş hayata daha farklı bakıyorsun çevrene çocuklara karşı annelere karşı daha farklı bakıyorsun daha anlayışlı oluyorsun senin karakterini bile değiştiriyor olumlu yönde ve daha kesin bir şey yok dur bakalım Allah ne derse güzel eyler
Rabbim bebegınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu dünyada en zor şey bir annenın evladıyla sınanması
Okurken içim cız etti , rabbim hiç bır anneyı evladından ayırmasın . İçinizi ferah tutun İns sağlıcakla kavuşursunuz bebegınıze
Ne guzel soyledin canim cok dogru dedin .bugun hastanede hep ozel anneler le karsilastim cennet anneleri dedim onlara bugun evet Rabbim evimize bir melek gönderiyor cok guzel bir kiz cocugu emanet ediyor bize.kizimizi dort gozle bekliyoruz teyzesi
Aminnn amin
Nazal kemik kisa 5.9
Ense kalingi 6 mm
Kalp delik
down sendromlu denildi canim
Amin canim benim zor gunler yasiyoruz sinav imtahan büyük. Rabbim ezanlar vakti her birinizin duasını kabul eylesin
Amin canım inşallah Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah
Banada sadece nazal kemik kısa denildi gerisi normal ikili tarama testi yüksek çıktı.sizce var mı
Merhaba ırmak seni ve bebeğini merak ettim temiz çıktı mı sonucunuz
Canım benim üzülme hiç böyle bir ihtimalde bile bebeğini bırakmadığına göre zaten güzel bir kalbe sahipsin demekki Allah’ta bunun mükafatını evladınla versin inşallah sağlıkla kucağına al inşallah dualarımız seninle
Allah razi olsun canim benim duani eksik etme benden olurmu