Bebegime cok dua edin olurmu

Dün perinatolji bölümüne gittik bebegimin kalbi icin delik vardı kontrol edildi tekrar .kalbinde tek kapak görünüyor ve kan kacagi da olusmus artik yarinda kardiyoljiye gidicez bakalim dogumdan gemen sonra ameliyat gereklimi diye .dun gittigim yerde bebegimin Down sendromlu olma ihtimali cok yuksek kalbinde de ciddi sikintilar var denildi .down sendromlu dogacagi zaten detayli ultrasonda da bize soylenmisti ve buna hazirdik ama dun perinatoloji bölümündeki ler hic ic acici konusmadi yani dogar dogmaz ameliyat olur ve yasamaz dendi gebeligi sonlandirmayi dusunmuyormusun diye soruldu kabul etmedim cunku bebegimden ayrilacagimi kabullenemiyor konduramiyorum .simdi diyorumki kendi kendime hamileyken bir anne bebegine kavusmayi bekler gün sayar dune kadar bende oyleydim meger ben kizimla vedalasmak icin gun sayiyormusum :pensive:odasini kiyafetlerini buyuk sevincle heyecanla hazirladim ama simdi oylece caresiz ce bakakaliyorum kizim burda yatacakmi kiyafetlerini giyecekmi bakiyorum oylece :pensive: kızımın guzel teyzeleri ne olur bizede bebegimede dua edin olurmu. Hamile annelerin duasi kabul olurmus :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Rabbim bebeğinede sanada şifa versin inşallah sağ Salim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin onlar bizim herseyimiz oluyolar kaybetme korkusu çok kötü iyi düşün iyi olsun inşallah duam sizinle

Allah razi olsun canim cok sagol .

Insallah rabbim sifasini verir icini karartma Allah buyuk dualarim seninle ve minik bebisinle rabbim onu size bagislasin insallah

Benzer seyleri yasadim. Bebege yarin fetal eko cekicek sanirim. Fetal eko da hersey daha netlesir. Insallah guzel seyler olur.

Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah Allah’tan ümit kesilmez içini ferah tut Rabbimin vardır bir bildiği sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

Aminnnnn canim :people_hugging:

Evet fetal eko cekilecek canim insallah birazda olsa olumlu seyler ama dun soylediklerine gore olumlu ne diyebilir diye de dusunmekten kendimi alamiyorum .sen de ne gibi problem vardi ve ne cikti

Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah canım kalbini ferah tut Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah duam seninle

Kurban olduğum rabbim yardımcın olsun şafi ismiyle sifalar nasip eylesin Allah’ım bı mucizeyle rabbim kucağına sağlıkla versin :palms_up_together:

Yemin olsun ezan saati ağlayarak okudum yazı dua ettim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kuzum benim

@ırmak Allah yardımcın olsun canım senin de benim de Tirozomi 18 başlığı altında bende bir bağlantı paylaştım. Eğer vaktin olursa okumanı çok isterim. Bende bitmiş vaziyetteyim bebeğimin kalbinde çok fazla anomali var bedenin de bir sürü sıkıntı yaşamla bağdaşmayan bir hastalık bu denildi. Doğar doğmaz ölebilir miş yada cihaza bağlı yaşayabilir miş. Dünya üzerinde en uzun bir yaşına kadar yapıyorlarmış. Tabi doğuma kadar kalbi buna dayanirsa :sob: Yapabileceğimiz tek şey var o da dua etmek… Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin… Çok zor bir imtihan bende her an ölüp ölüp diriliyorum 20 sene sonra gelen mucizem di o benim… Nasıl neden bir türlü aklım almıyor… Dualarım seninle kendimle ve tüm şifa bekleyenlerle​:palms_up_together:

Bizimki cok agirdi… seninki ameliyatla duzelir ınsallah artik tip cok ilerledi cnm

Allah’ım yar ve yardımcınız olsun :palms_up_together:

Allah’ım kimseye evlat acısı vermesin ben yaşadim okurken içim yandı rabbim büyük şafi ismiyle bebişinize şifa versin inşallah doğunca bir mucize olsun sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin siz icinizi ferah tututun rabbim büyük :palms_up_together::pleading_face:

Rabbim hepinizden razı olsun dualar bazi seyleri degistirirmis dualariniz insallah benimde benimle birlikte aynı durumu yasayan annleer icin kabul olsun .duadan baska caremiz yok.evlatarimizi sagsaglim saglikla kucagimiza alalim Allah im sen bizlere yardim et bebeklerimize saglik ver :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Canim benim :people_hugging::pleading_face::pleading_face:

Amin inşallah cnm :palms_up_together:

Ne diyecegimi inan bilmiyorum canim inan ben sadece oylece sessizce bakakaliyorum duvarlara inan ben ne yapacağımı bilmiyorum. RABBIM DIYORUM .susuyorum …Allah im sen bize yardim et​:palms_up_together::palms_up_together:insallah mucize bizide bulur kardesim

Ne olursa olsun Rabbim size ve bebeğinize güç versin bebeğinizi size bağışlasın. Bu da bir sınav, bol bol dua edin sağlıkla inş kavuşursunuz bebeğinizle :palms_up_together: