Bebegime cok dua edin olurmu

Aminnnnnnnn aminnnnn aminnnnn aminnnnn.imtihan buyuk hemde cok buyuk :pensive::pensive:

Çok geçmiş olsun Bebeğinize gelişim geriliği var mı peki

Allah şifa versin , hic ummadık mucizeler getirsin inşallah, sag salim kucagina alirsin Rabbim kimseye acısını yaşatmasın. Sen ondan vazgecmedin o da senden vazgecmez Allahin izniyle.

Gelisim geriligi hic olmamis kilo alimi cok gzuel ama iste demekki bilmiyorum ama bununla bitmiyormu acaba gelisimi guzel olsada kalbindeki sorun bide down sendromlu olunca ikisi agir geliyor denekki :pensive:

Amin canım . kizim da her ne olursa olsun sonuna kadar da vazgecmicem nederlerse desinler .

Irmak hanim dogdugunda bir genetik test yaptirmisiniz nacizane tavsiyem. Down oldugu tarama testinde çıktımı

Detayli ultrason da ve perinatoloji bolumu olcumlere bakarak soylediler.3 yerde ayni seyleri soyledi​:pensive:

Kç haftaliksın.dur bakalim Allahtan ümit kesilmez ne cocuklara down ddilerde sapasaglam çıkti.

31 hafta olduk canım. Insallah insallah canim .bizde hem down hemde kalbi delik tek kapakcik varmis denildi ikisnin olmasi ciddi sıkıntıymiş

Üzülme kalp delikli sorun değil kilo aldıkça o kapanıyor diğer sorunu da atlatırsınız inşallah doğduktan sonra ameliyat olan bir sürü çocuk var daha güçlü oluyorlar . Rabbim sana bir melek gönderiyor :smiling_face_with_three_hearts:

Allah’ım yardimcin olsun canım Şafi ismi hürmetine şifa versin yavruna inşallah sağ salim kavuşursun​:palms_up_together::cherry_blossom:

Insallah canim benim insallah dusundugumuz gibi olur hersey .:people_hugging:

Amin canim :people_hugging:

Dualariniz okadar iyi geldiki bana Allah razı olsun ruyamda gordum kizimi dogum yapmisim ama ne sezeryan ne normal dogum ruyamda bile hatirlamiyorum nasil doğurdum diyorum hic aci cekmedimki bakiyorum bebekler yatiyor besikte hastanede hangisi benim derken aliyorum kucagima .hemen sagina soluna bakiyorum kafasinda farklilik var sadece bide gozunde oyle gordum .diğer bebeklerden daha buyuktu sanki yeni dogmus gibi degildi hatta bi bakiyorum yuruyor du bile .uzerinde baska kiyafet vardi hastane cantami aldim kiyafetlerini degistircem uyandim .

Rabbim şifa versin evladinizi size bagislasin :pray: teyzemin bebegi de down sendromlu oldu lösemi teshisi konuldu doktorlar hic ümitli degildi ama su an 5 yasinda ve cok sukur iyisleti. Kesinlikle kalbinizi karartmayin. Rabbimden umut kesilmez.

@ırmak ayy Allahım artık normal bir gebelik yok sanırım :persevere: ne diyeceğimi de bilemedim dualarımız sizinle Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evladınızı size bağışlasın :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Amin canim :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:evet boylede bor sorun varmis down sendromlu dogan bebbekler kansere yakalaniyormus .Rabbim korusun yavrularımızı:palms_up_together::palms_up_together:

Aminnnnn canım benin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Yaaaaaa masallah subanallah sana guzel yavrum :people_hugging:bizde en basindan beridir kabullendik hatta nasil bir egitim almali arstirmaya basladik ama 2 gun once kalbinde ciddi sıkıntı var denilince isler değişti malesef .bu sefer yasamaz denmeye basladi .

Rabbim yar ve yardımcın olsun insaALLAH, O(cc.) isterse her sey normal olur, düzelir. Rabbim sana da tüm zorda olan annelere, evlatlara yardim eylesin kimseyi evladiyla sınamasın inşaALLAH​:palms_up_together::palms_up_together: Her sey gönlünce olsun, guzel olsun inşaALLAH arkadaşım​:cherry_blossom: