Bebegime cok dua edin olurmu

:rose::rose::rose::rose:canımmm​:people_hugging::people_hugging::people_hugging:

1 Beğeni

ALLAHcc yardımcınız olsun sız ve bu sekılde olan olucak tüm annelerın bebeşlerın hersey bir sınav ınan dualar et ALLAH on caresını vermedıgı bur dert yok hastalık yok ınsallah saglıklı sırhatlı kucagına alırsın bebegını yarabbimden dılıyorum bende ıkıncı cocuguma on sene sonra hamıle kaldım pılanlı degıldı rahatsızım kafa basınc ım yukselıyor 4 bucuk aylık dım doktorum hala sonlandıralım dedi ama ben ALLAH sığındım bu hastalığında bu cocuguda bana veren rabbım dedim ölürsem zamanım o kadardır dedım belkı rabbım sınıyor dedim teslim oldum 30 haftadayım cok sukur ıyı geldim belimden sıvı aldırıyorum ılacımı kullanıyorum doktorlara bıle sık gıtmıyorum 3 ay oldu en son nöroloji ye gıdelı ılacımı ıcıyorum dua edıyorum demem o ki bu hastalıkla hastaneye yatıp her hafta sıvı alınan bıle varmıs kör olan ama cok sukur bın sukur su an bısey yok olursada ALLAH on taktırı ALLAH sıgın guven dua et teslim ol :pray::pray:

2 Beğeni

Rabbim şifasını versin can çıkmadıkça ümit kesilmez denir rabbim sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin inşallah kucağına :pensive: dualarımız seninle bir tanem inşallah gönlünüzde ki olur

3 Beğeni

Amin canim benim :people_hugging::palms_up_together:rabbim sanada sifalar versin masallah sana guzel anne​:rose:Rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim Rabbimin izniyle guzel atlatirsin :palms_up_together:ne guzel planli olmasada bu yola cikmissin inanmissin ve devam ediyorsun .Allah im senide bebeginide korusun :people_hugging::palms_up_together::rose:

1 Beğeni

Amin canım ınsallah seninde ınsallah saglıkla bebegını kucagına alırsın rabbim acıl sıfalar versın :pray::pray::pray:bebegınle sana aılenle guzel saglıklı omurler gecırın ınsallah

1 Beğeni

Aminnnnnn canımmm ezanlar vakti

Nasilisiniz, bebis nasil? Hersey cok guzel olsun inşallah

1 Beğeni

Cok sağol canım bugünüme sürükler olsun .sezeryan sancilarim var agrilarim var narkozu atamiyorum hala oksuruk cok var.bebegim hala yogun bakimda kalbi icin ilac veriliyor beslenmesi icin emme refleksinin geliismesini bekliyorlar.pazartesi ye kadar beklicez bilgi almak icin .bugunde sut sagip goturucem kuzuma

1 Beğeni

Rabbim sifa versin sana da minigede. Insallah hersey gonlunce olsun

Bence doktorların hamileliğinde seni korkuttuğu kadar önemli bir şey olmayacak bebeğine kavuşacaksın ,:smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet::heart_eyes::palms_up_together:

3 Beğeni

Yaaaaa demi gozdecim doğru dedin. Kalbi henuz ne olucak bilmiyoruz ameliyat durumu takibe alinacak ama bebegimi daha 28 haftalikken alicaklardi :pensive::pensive:simdi emzirirken bakiyorum saclarina senin sac teline nasil kiyacaklardi nasil boyle bisey dusundulerde bana bebegine kiy dediler​:pensive::pensive::pensive::people_hugging::rose::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:hala tam bir bilgi yok ama bayagi yol kat ettik emmeyede basladi sadece cok uyuyor hergun 3 saatte bir gelip emziriyorum artik yarin detayli bilgi verilecek bakalim bebegimi alip eve gelebileckmiyim.

6 Beğeni

Tabiki alacaksın sonra bize fotoğraflarını atıp nispet atacaksın :heart::nazar_amulet:onun saç telini yaradana kurban olurum :dizzy: allah tabiki doktorların eline düşğrmesin muhtaç ta etmesin geçecek gidecek :butterfly:uyur canım benim yeni doğanlar 24 saatin 19 saatini uyuyarak geçirir bu en normali hiç korkma heyecanla resimlerinizi haberlerinizi bekliyoruz Mercanla Birlikte :heart::nazar_amulet:

3 Beğeni

Mutluluk goz yaşı hem guldum hem aglattin beni yaaaaaa canım benim ne guzel dedin :people_hugging::people_hugging::people_hugging::people_hugging:Once Rabbimin izniyle sonrada sizlerin ve sevdiklerimizin dualariyla :heart:PES ETMEDIK KAZANDIK​:heart:yeni konu basligiyla kizimla selam pozu vermek icin sabirsizlaniyoruz​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

5 Beğeni

Allah in izniyle hepsi geçecek inşallah bitanemm kizinla ikiniz savaşcisiniz bunuda kazanacaksınız Allah in izniyle duam.seninle kalbini ferah tut olurmu burda bir sürü teyzesi var

1 Beğeni

Ben burda o kadar guzel annelerle karsilastimki hepinize nasil tesekkur etsem azdir .sizlere yazacak guzel kelime bulamiyorum​:bouquet: hepinizin mesajlarina ayri ayri tek tek oylece uzun uzun bakakaliyorum gozlerimi kapatim sizlere dua ediyorum .birbirini tanimayan ama kalben dua edenler .benim kizimin guzel teyzeleri iyiki var oldunuz :people_hugging::heart::rose::bouquet:tabiki adminede cok tesekkur ederim bizleri burda buluşturdugu icin :bouquet::rose::heart:

7 Beğeni

Canım seni bunaltmak istemiyorum ama aklım sende. İnşallah bugün hayırlı haberler almışsındır. Minik prenses nasıl

1 Beğeni

Estagfirullah canim benim olurmu oyle sey :people_hugging:yogun bakim sureci devam ediyor kalbi icin ilac veriliyor sekeri sınırda kontrol altinda tutmaya calisiyorlar yoksa sarilik da olucak .bu hafta daha iyi ye gider diye beklıyoruz. :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

3 Beğeni

Allah’ın izniyle hepsi geçecek canım… Rabbim korkularımız ile imtihan etmesin…:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Aminn aminnn​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:canim benim​:people_hugging:

1 Beğeni

:heart:PES ETMEDİK BAŞARDIKKKKKKK​:heart::people_hugging::palms_up_together:bundan sonrasi ne olur nasil ilerler bilmiyorum ama Rabbim kızımızı bize bağışladı bin şükür. Dualarınızla ,Rabbimin de izniyle biz bugun eve geldik .kalbi icin ilaclarini kullanicaz ilerde dr unda uygun gormesiyle ameliyat olucak .Rabbim hepinizden razi olsun beni bu surecte yanliz birakmayan guzel anneler kizim teyzeleri .:people_hugging::heart::people_hugging:

8 Beğeni