Bebeğe Kilo Aldıran Besinler

1450 qram doktorum söyledi

Azmis kizlar oyle dedi

Yumurta ceviz süt badem avokado balık

Katılıyorum benimde bu hafta muz ve ceviz birde kabak çekirdeği tuketim 2 haftada 750 giram adı kilo bebek

1 Beğeni

Bende kendime ceviz muz aldım kabak çekirdeği alayim sabah günlük kaç adet muz tuketiyorsun

Her gece yatmadan önce kefir içmek

Gun icinde icsem

1 Beğeni

Günaydın ben kefir hiç sevmedim ya icemedim onun yerine süt içiyorum

1 Beğeni

Sut icmemem gerektiğini soyledi doktor

10-11 civarında hep kefir içtim 700 gr dı 15 gün sonra kontrole gittiğimde 1 kg olmuştu

Cok etki ediyormus ya evet

1 Beğeni

Maşallah ne güzel bir bardak demi yeterli oluyor günlük zorla da olsa icecem bebeğim kilo alsın istiyorum doğuma kadar 35+3 olduk bugün haftaya Perşembe kontrol var güzel şeyler duymak istiyorum :pensive::palms_up_together:t2: inşallah kuveze girsin istemiyorum çünkü kızımın biri girmişti 14 gün kaldı çok zordu doğum yapıyorsun boş bir şekilde eve dönmek çok zordu ama o kilodan dolayı değildi doğum zorlanmistim kakasını yapıp yutmustu çok da zayıftı da ama şimdi 12 yaşında çok şükür

1 Beğeni

Sade tüketemiyorsanız meyveli tüketebilirsiniz​:smiling_face:

Çok şükür kızınız sağlıkla büyüsün. Ben çok etkisini gördüm inşallah sizde görürsünüz denemekten zarar gelmez kefir bir de mide yanması ve bağırsaklara iyi geliyor. Muz ceviz tahin tabağı yapın öğlen tüketebilirsiniz. Süt bol bol için. :smiling_face_with_three_hearts: Tavsiyedir.

Cevizi ara öğün olarak 4 tm ve çekirdek yedim muzda gece vakti bir tam tüketim bu şekilde canım 2 haftada bebek 750 giram aldı birde muz yerken yanında nar olsun potakal olsun tüket bu iki haftada ben bir giram bile almadım hepsi bebek almıştı bu beslenmeyle

Canım bebeğin kilosu nekdar ki bu beslenmeye ihtiyaç duyuyorsun birde kaç haftalıksin

35+3 oldum bugün 2 kilo 100 Gr dedi dedi doktor geçen hafta perşembe gittiğimde

Nar yasak diye biliyorum hamilelere

İlk ayda yasak rahim kasılması yaptı için bizler yavaş yavaş doğuma hazırlandımiz için sorun değil

Yok ben 27+2 yedim sürekli