Neyse ki yalniz değilim![]()
![]()
Hic denemedim herkes kotu demis korktum
Tam tahıllı ürünler süt ve süt ürünleri kuru meyveler Taze meyveler özelikle de muz ben 16 haftalıkken doktora gittim dokturum dedi maşallah bebeğin çok güzel ilerliyor kilosu falan bunlardan kaynaklakli tabi benim süte alerjim var bende yoğurt yiyorum
Ve çok yağlı ve tuzlu şeyler yeme ben yedim bilmeden böbrek tasim oldu ve şuan hem böbrek taşı düşüyorum hemde.gebelik var çok kötü yanı dikkat et kendine
Ay bobrek taşı korkutur beni yerlere yatiyormus insan acidan allah yardimcin olsub
Valla o kadar acı bişey ki hele ki idrar yoluna duşse daha kotu sancısı bile boyle değil Allah razı olsun
Ay cok cok gecmis olsun ya
Ceviz badem avakado yoğurt et vs
Cicibebe çok şekerli bence yememek daha iyi
Hepsini yiyorum artik insallah bakalim kilosu nasil 2 hafta sonra randevu ![]()
Ben çok uğraştım ama 2690 gr oldu 38 haftada doktor bünyesi bu kadar demek ki dedi herşeyden yemeye çalıştım düzenli de bir hayatım var sağlıklı olsun kiloya çokta takılmayın
Ben normalde et yemem meyve yemeyen biriydim simdi herseyi yiyorum
Hayırlısı inşallah
Maden suyu kefir ve doktorunuz verdiyse vitaminler bebege iyi kilo aldiriyor
Çok fazla kilo almasına izin verme bence bebek doğduktan sonra zaten kilo alicak bebek küçük olursa doğumun rahat olur ben 31+3 hafdalik hamileyim bebeğim 1450 qram tam olarak
Kefir sademi meyveli tuketiyorsunuz benim 35 +1 bebeğim 2kg 100 Gr dedi doktor kilosu çok az
Sade kefir badem ceviz 2 yumurta haslanmis halkekmeginden tam bigday ekmek yiyorum daha saglikli beyaz değil et tavuk
Bende 31+4 1kilo 450 qram kilosu çokmu az sizce ben meyveli yiyorum kefiri
31 haftalik 450 gram olduguna emin misin
Meyvelinin faydası yok sadenin vae