Herkese merhaba anne karnındaki bebeğe faydası olan ve kilo almasında yardımcı olan besinleri bilenler tecrübe edenler bizimle paylaşmak ister misiniz hep birlikte buradaki bilgilerden yararlanmış oluruz buna ek olarak sıkı yürüyüşe çıkma durumu sizce hangi haftalar olmalı ? Bebek en çok hangi haftada daha hızlı kilo almaya başlıyor?
Sade soda, kaşar, kuru yemişler tuzsuz olsun
Yoğurt, kefir, muz, ceviz, kuruyemiş , kabak çekirdeği. Ben bunları yiyorum. Haftalık 250-300 Gr alıyor bebek şu an .
Uygulamamızın da hasas düşüncesi sayesinde bilgi balonumuz varmış teşekkür ederiz
Kefir , muz , elma , armut ceviz badem ben bunları her akşam smothi yapıp içiyorum hem reflüme iyi geliyor hemde bebişe
Evet var sonraki güncelleme de bu bilgilerin hespi uygulama içinde gözükecek
Gerçekten iyi geliyor mu bebeğim biraz zayıf
Evet bunlar faydalı oluyor. Tabi başka gelişimsel sıkıntılar yoksa.
Kefir bu markettekiler mi oluyor evde kendin mi yapıyorsun
Yoğurdu kendim yapıyorum . Kefir marketten aliyorm. Yoğurt daha çok yiyorum
bunları hangi sıklıkla ne kadar miktarda yediğini de yazarsan daha iyi olur sanki tabiki yazmak istersen bebeğim zayıf diyen ya da öyle olduğunu düşünen çok fazla kardeşimiz var belki yardımcı olur
Bebeğiniz kaç haftalık kaç Gr . Doktor mu zayıf dedi. Valla canım yoğurt her gün bı kase yiyorum. Kuru yemiş ve muz ya da diğerlerini gün aşırı yiyorm. Bir gün kuru yemis yiyorjm bir gün muz yiyorum canım hangisini isterse. Her gün yemiyorum yani ama düzenli tuketiyorum. Bir de hareketli olmak gelişim için önemli. Her gün yorulana kadar yürüyorum. Evde de Çok hareketsiz kalmamaya calisiyorm
Yoğurt, kefir, peynir, avokado, ceviz, muz
Hyr başka sıkıntısı yok azıcık düşük işte
Çok iyi oldu bu bilgileri bilmemiz
Kefir kaşar ceviz avakado muz yumurta aldırıyor diye biliyorum
Devletteki doktorum gelişim geriligi var demisti hemrn ertesi gün ozeldeki doktorumda 33 haftalik bebegime 1.700 gr civari dedi hangisi dogru bilmiyorum Illaki teredute Kaliyo insan bunlari yersem alirmiki kilo yani demrm o ki yrmeyle alskasi oluyomu grlisim geriligi
Yok bana her şey yolunda dedi çok fazla bebeğim düşük kiloda mi acaba gibi konular gördüm herkese yardımcı olur hem de bilmediğim varsa ben de öğrenirim diye konu açtım teşekkür ederim