Benimki ikiz 28+5gunluk 800gram dedi zayıf bence
28+3 de benim 1302 Gr di. Ama sizinkiler ikiz olduğu için normal olabilir.
21 haftalıkken 341 gr dedi bana az geldi ama doktor normal dedi sizce iyimi
Gelişim geriliqinde her ultrasna qirdiqinizde hafta olarak uyumu tutarsiz olur.mesela ultrasnda 32 haftalik olmasi gerekirken 30 haftalik ciktiysa 2 hafta gerilik var dmektir . Haftana göre çok çokta zayif dgl ben bugun 32.haftaya qirdim 2 kilo civari dedi. Ha ne olur en kötü ihtimal prematre dogar.sikma canini
Nenem hep derdi ki “doğsun dışarda büyüsün” yani anne karnında çok iri olup da doğduktan sonra zayıflayan bebek de çok. Zayıf doğup sonra çok iyi gelişen bebek de çok. Bence kaç kilo doğduğu önemli d gil doğduktan sonraki gelişimi daha önemli. Hem ne kadar iri olursa doğumu da zorlasiyor anne için. O yüzden dışarda büyümesi daha iyi. Çok sorun etmeyin bence de 1700 ise zaten normal geri degil
@İpek04 burası bacım
Benim ilk kızım 2900 doğmuştu 39.haftada. Doğduktan sonra güzel devam etti gelişimi. Çok dert etmeyin. Tabi kızım hala yaşıtlarına göre zayıf çok hareketli ve az yer
Benim ilk kız 37 hafta 2920 doğmuştu ama kilolu bi bebekti üç bucuk yaşında 18 kilo doktor yaşıtlarına göre gayet iyi diyor kilosuna bu ikinci hamileliğimde sanki az gibi geldi bana bakalım iki hafta sonra yine gitcem doktora inşallah almıştır
Ben ne yesemde sanki bebeğim hiç gelişmiyor gibi hep arkadan geliyor sebebi nedir ki acaba ya
Kilo alım hızı vs bebekten bebeğe göre değisebilir sıkma canını aman aman bir gerilik yoksa ilerleyen haftalarda yakalıyorlar genelde
Hyr aşırı bir gerilik yok bir hafta felan hani 300 gram felan işte ama yine de korkuyorum
Endişe etme kaç haftalık oldun
36+3 haftalık
Olsun daha doğuma çok var zaten son haftalar daha da hızlı alıyormuş ki gerlik değil bence her çocuğun bünyesi farklıdır yaradan hepsinin kendine özgü oluşunu kilosunu neyin yazmıştir sen fiili tevekkülünü yerine getir gerisini çok takma
Benim kizim 3650 dogdu sutum yaradi bi gun asi icin saglik ocagina gittik doktor mama mi veriyorsun dedi yok dedim emziyorum tostombikti bebekken 4 yasinda okula basladi zayifladi kilosu cok cok dusuk degilse endisenlemeyin gecen gun haberde 25 haftalk dogmus kuvezde kalmis bir sure sonra kocaman olmus
Kaç haftalık doğdu
42 hafta dogdu
Bacım kilosu çok normal bir günde kaç Gr alıyorlar maşallah Rabbim ömrünü bereketlendirsin
Ben hic hamileligimde kilosuna falan bakmadim doktorda soylemedi kilosunu bunda da bakmadim hic zaten bunyemden mi nedir cok yiyorum bir zmaan sonra istahim artiyor
Allah yardımcımız olsun