Bebeğe Kilo Aldıran Besinler

Âmin Ecmâin

Rabbim yavrularını size sizi onlara bağışlasın ömrünüzün mübarek eylesin

1 Beğeni

Kizlar 24 haftalıgız ne yersem bebek kilo alir sadece sizler neler yiyiyorsunuz tavsiye. Bide cici bebe hamilelikte bizler yersek bebege iyi gelir mi kilo olsun vs

Muz, kefir, ceviz, badem, süt ve süt ürünleri bebeğe kilo aldırıyor ben bunları tüketmeye dikkat ettim

5 Beğeni

Yeşil mercimek, yoğurt, sade maden suyu.

Kilo olayini hic dusunme herseyden ye sebze meyve sut urunleri mutlaka alicak Allahin izniyle

Amin inşallah ya korkuyorum aldirmak icin zorla da olsa yerim vallahi

Yogurt cok seviyorum maden suyuda tuketiyordum yeşil mercimek daha 1 kere yedim tuketirim

Ceviz badem alayim bari​:face_with_hand_over_mouth:

Doktora sordunmu bebek kaç kilo şuan

Maden suyu cokta tüketme icerigindeki tuz ödem/tansiyon problemi yaratmasın

Günde 2 tane icebilirsin demistti doktor ben maden suyu sevmedigimden 1 yada yarim iciyorum

Devlet hastanesi soylemedi bugün seker testi yapildi yarin doktora sonuc verirken sorarim tekrar ama

Insallah meyve den suan uzak duruyorum cok yiyordum seker cok varmis bilmedigim icin süt kokuyor geliyor bana bi sekilde icmem gerekiyor da ama yogurt cok seviyorum yiyorum

Nasıl suylenmemis mi ben gitim bana suylendi senle aynı haftada gitim bana dediler ki 750 giram

Yok bugun demedi özel doktor tek bana kilo söylüyor onada yarin gidip seker testini verirken sorarim

Bende 30+5 deyim milk shake makinasina bir adet muz bir adet hurma iki adet ceviz koyuyorum üzerine de ya bir bardak süt yada kefir ekliyorum tadı ahım şahım değil ama bebisim için tüketmeye çalışıyorum

Az kalmış sizin :face_with_hand_over_mouth:

Sen sordunmu peki kilosunu

Bebege kilo aldiran yiyecekker muz patates tahin bakliyatlar tabi şekere de dikkat etmek gerekir gebelik sekeri çıkabiliyor