Bebeğe Kilo Aldıran Besinler

Evet korkum gebelik sekeri

Soyleyemiyorum dedi

Avakado muz ceviz yumurta havuç mandilina balık elma ben bunlari yiyorum ve kilo aldırıyor

Yumurta falan yiyorum da eksikler var onlari da ekleyip yiyim bende :pray:

1 Beğeni

Muz günde 1 tane ye bunlardan hamilelik şekeri çıkmaz çok fazla abur cubur ve çikolata yeme sağlıcakla gelsin inşallah

Canım bn maden suyu ve muz yemeye dikkat ettim muzu pek yiyemiyorum da günlük maden suyu içtim bebeğimde şuan kilosu haftadısına göre çok iyi dedi doktor hatta kilosu 2 hafta önde gidiyor dedi

kefir yumurta muz bu 3 lü aşırı aldıriyor

Amin insallah ya ben bilmedigim icin esim artmut elma portakal ne meyve geliyorsa aklina hepsini birlestirip sıkıp her sabah icittiriyordu bana gunde 1 tane de cikolata yiyordum simdi kestim hemen meyve isini cikolata korkudan yemiyorum ama oyle canim cekiyor ki anlatamam​:smile:

Hergun yumurta yemekten gıdaklicam kokuyor sanki bazen yiyemiyorum​:unamused:

Ay cok guzel cok şükür allah sag salim saglikla kucağına aldirmayi nasip etsin madeb suyu icmeye basladim bende gunde 1 tane

1 Beğeni

Süt ceviz yada kefir ceviz bunlari sabahlari tuketmeye ozen gosterdim gun icerisinde mutlaka bi kase yogurt tukettim icine bazen kurutulmus meyve koydum yaban mersimi gibi yarayisli olanlardan kahvaltida yumurta mutlaka yedim hafta 2 defa somon baligi yedim ozellikle yesil.mercimek yemenin hem demir acisindan iyi geldigini hem de bebege kilo aldirdigini ogrendigimden beri surekli tuketiyorum yaz aylarinda hamileligim oldugu icin cok fazla tavuk tuketmek istemedim ama kirmizi et yedim meyve ve sebze salatalari yaptim yedim bol bol su tukettim bu gunde bazen 3 ltyi gectigim bile oluyodu simdi 38 haftalik oldum en son doktor muayesine dun gittigimde kucuk bi tosuncuk geliyo dedi doktorumuz​:blush:

2 Beğeni

Ay maşallah ya insallah bende yapcam icerdeki minik de aklim kilo aliyor mu yetiyor muyum bilmedigim icin

Amin inşallah canım allahım senşnde evladını sağ sağlim kucağına aldırsın

Bebegim 3 haftada 900 gram aldi her gün muzla birlikte soda ve gun icinde cokca ceviz yedim

Çikolata ye canım canının çektiğini ye

Ben haftada iki gün muzlu süt içtim avakoda kaşar kuruyemiş yedim bide bol su

Herkes muz soda ceviz diyor cevizim bitti hemen alayim bari

1 Beğeni

Kasar yiyorum avakoda hayatimda hic yemedim ya nasil tadi bilmiyorum

Bizde 27 hafta olduk bebişimin kilosunuda şuan lik bilmiyorum fakat okuduklarima arastirdiklarima göre kefir,süt yogurt kuru üzüm kırmızı et bakliyat ceviz fındık badem somon yumurta meyve bebişe kilo aldıran şeyler

Bunlarin hepsini artik tuketmeye caliscam tam bebegimin kilo almasi hereken dönemlerdeyiz

1 Beğeni