Bebeğe Kilo Aldıran Besinler

ben midem bulansada gunde 2 tane mutlaka yedim 2 bardak kefiri mutlaka ictim maden suyu 2 sise muz 4 5 adet yerdim cok cok faydasini grdum ozellikle kefirin

Cicibebe bence fazla şekerli onun yerine kuruyemiş ve süt dhaa iyi

Herseyden yemek lazim ara ögünlerde olucak Yogurda meyve dograyip yiyorun muz seftali gibi kuru incir seviyorum cok tuketiyorum gunluk et tüketimi yapiyorum salata yaninda süt tüjetiyorum canim ne isterse yiyorum bazen yemekte istemiyirun suan 29+4 1345 gram

Canim kuru baklagiller tuketmeye gayret göster. Balik et bunlari tuket. Kuru yemiş kabak çekirdeği ceviz kefir ben cok tükettim özellikle ara öğünlerde. Sabahlari yumurta avokadu tuket ben genellikle öyle yaptim. Muz meyve bunlar önemli ac birakama kendini kesinlikle bebis insallah saglikla kucagina alirsin.

Bende yeşil mercimek ile yemekleri çok sevemiyorum ve yapmak içimden gelmiyor çözüm olarak suda biraz yumuşayıp öyle yiyorum hem daha lezzet olarak iyi hem illa öğün olarak yemek zorunda değilsin

Meyveli kefir olur mu ya :pleading_face:

Kefir cok diyor herkes de cesaret edip alamadim kötü diyen cok var diye ya

Sadesi daha faydali diyor herkes

Ay masallah ben gec uyaniyorum ya ac karna içilecek ilacimi iciyorum 1 saat sonra kahvalti yapıyorum saat oluyor 1 1bucuk sonra aksam yemegi yiyorum ara öğün de yemem gerekiyor

Amin insallah hepimizzz

1 Beğeni

Muz ceviz kaşar peyniri

Hepsini aldım artik insallah artik bebege yarar

Avakado ceviz badem yumurta elma üzüm meyve sekeri yüksek olduğu için porsiyonu ayarla mevsimi geliyor mandalina portakal tüket mutlaka gastrit yoksa bı bardak süt ic akşamları açlık çekersen salatalık leblebi ye hem bastırır mide asidini avakado yememisin doğra limon tuz z.yagi ya da ezme yap içine beyaz peynir karabiber tuz yağ at ekmek üstüne sür ilaçları vitaminleri ihmal etme bide stresten uzak dur keyfi bol olsun minnosun​:four_leaf_clover::nazar_amulet:

Insallah hepsini yapicammmm

2 Beğeni

Kızlar magnezyum kulanan var mı

Evet ancak kan değerine bakıp verdi doktorum 18. Haftalarda filandi sanirim

Bende erken kalkamiyorum kalkip tekrar uyuya kaliyorum koltukta :grin: uyandigimda yogurt icine meyve bazen yulaf chia karistiriyorum ilaclari icebilmek icin sonra xaten sık acikiyorum gifip gelip meyve yiyorum yesil limonlu salata hosuma gifiyor gec kalktigim icin onunla gecictiriyorum aksam yemegine kadar artik ceviz badrm incir o an ne isyersem onu yiyorum aksama et yiyorum yaninda salata arada princ ayran takiliyorum yatmadan önce süt iciyorum midrmi biraz rahatlatiyor :smiley: öyle gecirip duruyorum gunleri. Kahvalti aliskanligim hic yoktu hala yok :grin:

İlk yediğiniz de sevmeye bilirsiniz ama yumuşak bulursanız deneyin üstüne limon sıkıp deneyebilirsiniz

yok canim sade olacak

ayran gibi nesi kötüki ben cok severek iciyordum halende iciyorum dogum yaptigim halde