Niye okadar sik gidiyorsun kac haftalik oldun
18im şuan ama ben gebe kaldığımdan beri çoksık gidiyorum ki zaten
Daha 10 haftaligim ve bende kilo aldığımı düşünüyorum göbeğim falan çabuk çıktı korkuma tartıya çıkamiyorum valla
10 haftalikta kilo almazssin kız… korkma o kadar… ben doğum sonrası 35 kilo vermiştim
Ay keşke ben kuruntu yapiyorumdur inşallah
Yada kilo alsan necokacak ki… veriliyor merak etme… ilk hamileliğimde 28 kilo aldım sonra 14 ayda 35 kilo verdim… bakalım bu hamilelikte kaç kilo alacam
Durun size duyduğum bir hurafeden bahsedeyimkıza hamile olanların kalca ve basenleri cikarmis 5 aydan sonra kilo alsanda almasanda dogrumu bilmm
Aynen öyle canm sağlık olsun da kilo alınır da verilir de sağlıkla gelsinler bebisler gerisi her türlü hallolur
Benim oyleya gobek gok popo kocaman oldu kiZ benimde karnim az var 5. Aydayim
Valla benim ilk hamileliğimde de bu hamileliğimde de aynıydı göt göbek yerlere göklere sığmıyor ama ikisi de erkek…
Yani sanirim vücut sekline gore deyisiyo adi ustunde hurafe
Yok kiz dogru ,
Ayy bende basenlerden aldım. 42 beden olmuşum. Doğuma kadar duba gibi olucam heralde. Göbeğimle basenim yarışıyor resmen
aynen 56 kaldim hamile suan 61 ve daha 5. Ayimdayim
75 le hamile kaldım kiloluydum zaten çok şükür 7 aylığım 83 kiloya gelmişim psikolojimi bozuyor bu durum
Ama benim.boyum 155
Valla bende diyorum kuruntu mu yapıyorum acaba diye ama bir hafta sonra 3 aylık olucaz ama annem bile diyo göbeğin çıkıyo diye bana göre de var gibi yapcak bişey yok artk sağlıklı besleneyim diyorum zaten bulantılar dan bişey yiyemiyorum doğumdan sonra vericez artk
İlk gebelikte yaş kaçtı bacım
Oraları neden karıştırıyordun ki sen şimdi o zaman 23 yaşında tazecik bir gelindim… şimdi 33 yaşındayım
Yok doğumdan sora dehşet kilo vermişin ya ondan ozamanlar yaşını sorasım geldi bu gebelikte ver bakalım o kiloları şindi