Basenden kilo alma

:sweat_smile::sweat_smile: suan kacinci haftadasin ben 20 haftadayim 4 kilo aldim hadi bir kilosu bebek desek geri kalani yagggggg​:grin::grin::grin:

Valla meryem kanayan yarama barnah bastın gıı şimdi ben sana anlatim sen de bana ben kaçıncı haftadayım :rofl::rofl: şuan doktor hesabına göre 18.haftamdayım ama önceki gün sağlık ocağından aradılar ki 20.hafta için kontrollerini yapalım diye… dedim 18im ben sorun değil dedi 2hafta sora gelirsin dedim niye böle tutarsızlık oldu kadın doğumcular hafta dolunca üste 6gün sayıp 2haftada 1 hafta atlatıyo hesapta diye bi açıklama yaptı :crazy_face: şimdi ben 20haftalıkmıyım 18haftalıkmı

Aman şimdilik böle olalım sıcaklarda perişan olucaz zaten

2 Beğeni

Uygulsmada kac gosteriyor son adet tarihi itibariyle @Hümanurun_annesi

Ben evdeyim hep o yuzden aliyorum tam sicaklarda dogurcam ben nasipse temmuz sonu agustos basi

2 Beğeni

Uygulama doktorların hesap gibi sayıyo ama 7gün geçince hafta dolmuş olmuyo ki üste 6gün sayıyo ya :sunglasses: 18+4

19 haftalik diye dusunebilirsin benimde uygulama 20+1 ama doktor 20+5 dedi ultrasonda biraz onde gidiyor ama sen kendini uygulamaya gore ayarla kizza bumir ay onden 8 ayi baz al erkekse 9 ay 10 gun hesapla benjm kiz uygulama agustos diyor 14 ama kizlar erken oluyormus temmuz basi yada sonu buyuk ihtimal

Cinsiyetim belli değilki

Cano saglik ocagi benide 18 haftada cagirdi izlem icin gitcen once kan alcak tansiyon kslp atisi bakiyor sana sonra diyorki 20. Haftanda gel tetanoz asisi icin doktorunla konus diyor ama birkez muayene ol oyle git arar yine seni o ama once izlem yapacak ondan cagriyor beni asiya aramado bugun

Gostermedimi bebis

Nerdee :frowning:

Cinsiyetini goremedinizmi yani ultrasonda daha bazi cocuklar kapatiyorya benimkide ayni gostermedi 17. Haftada zoraki gorduk

İşte beni muhtemel aşıya aradı daa benim aşılarım tam ısırmam :rofl::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Darısı başıma

Yok izlem icindir asi varsa ona aramaz

2015te tetanozum var benim 2025e kadar koruyuculuğu sürüyo olmicemmki aşı maşı :crazy_face:

Gideeken cikolata ye birde saguk cay ic muayeneye kadar hic oturna hep gez kahvaltinu muhakkak yap ac gitme ve idrar olmasin buradaki bayanlar sordum dedim gostermiyor bunlari yap dediler gittin valka gosterdi hemde bacaklarini acip​:grin::grin::grin:

Ben olcam mecbur enson 11 sene once ilk gebelikte oldum

Bende aynı temmuz sonu Ağustos başı duruma göre :heart_eyes:

Hepsi tamamda idrar nası olmicek.? Yarım saatte bi tuvalete gidiyom ben hastahanede çoğunlukla randevu saati sarkıyo,hastahanede tuvaletede giremiyorum o iş zor