Basenden kilo alma

Benim cinsim böyle… çok alır çok çok veririz

Ailede en şişman benim düşün

Desene sizinkiler cümleten hortlak gibi geziyo :rofl::rofl::rofl: gece tuvalete filan kalktın birinden biriyle karşılaştın şey oluyomu euzübillahiminneşşeytanirraciym​:ghost::ghost::ghost::ghost::ghost:

Ablamı görünce oluyor… çünkü yeni uyandigonda yada gece uyandığında çok nursuz olur masalah :rofl::rofl:

Bende 18 haftaligim ama popo kısmı büyüyor ya ,bunu sevmedim göbek de var ama popo niye büyüyor ki :sob:

Cinsiyet de erkek bu arada

Genetik :rofl::rofl:

@Hümanurun_annesi demaaa yaa​:joy::joy:

1 Beğeni

Aynı ben…:woozy_face::rofl:

Doğumdan sonra inşallah veririz ya

İnş. Veririz

Emzirirken çoğu insan kilo veriyor zaten… 47 kiloya düşmüştüm :see_no_evil:

Olmusum 64 kilo toplamlamda 6. Aydayim 8 kilo almis durumdayim :sob::sob: @Dilek16 hapi yuttum @agustos-anneleri

Emannn kiloyu dert edindiğinizi gördükçe takılıyorum size ama benim ayaklarım belim platinli 22.haftaya kadar 10-12kilo vermemi söylediler ki doğurduğumda gebe kaldığım kiloya geleyim platinlere zarar gelmesin sezeryan zate olcam bide belden ameliyat olmıyım diye… ben kilo vermeyi bırak süte 5kilo aldım bugün 23.haftam yaşım 33 metabolizma eskiye göre daha yavaş cartcurt ben takmıyom aldığım kiloları bukadar yaw​:sunglasses::sweat_smile::sweat_smile: siz sağlıklı olun bebeleriniz sağlıklı olsun okadarda önemlimi kilo gerçekten.?

1 Beğeni

Allah başka dert vermesin bacım :sweat_smile:

Ayni gibiyiz 56 basladim 65 olmusum ama benim boyumda kisa :expressionless::grin: 155

Benimde 26 haftalık 5 kilo almışım o da başta yoktu şimdi almaya başladım devam edicez son aylar daha çok iştah açılıyor :sweat_smile:

1 Beğeni

İlm aylarda kontrollu gitti son iki aydir yani yaklasik 19. Haftadan spnra hizlandi kilo alimim suan 25. Haftadiyim

Canım ben 86 kiloyla hamile kaldım :see_no_evil: ama benim boyum 1,70 şuan 90 kiloyum​:roll_eyes: basenlerden kilo almadım ilk hamileliğim deki hamile paltalonları oluyor hala son 3 ay kaldı doğuma bakalım ne kadar alıcam daha​:person_facepalming:

Dilek orda burda gözüme çok görünüyon sıkıntısan sana sarcam bak hee​:rofl::rofl::rofl: