Geceden beri çözüm arıyorum yok gecmiyo gecmiyo magnezyum kullanıyorum muz yiyorum soda her gün içiyorum ağladım artık ağrıdan biraz araştırdım önce soğuk kompres yapın biraz gevseyince sıcak kompres yapın diyo belki size iyi gelir ben onu da yaptım hala aynı devam ediyo gün içinde soğuk kompres devam edicem şimdi bı haftaya kontrolüm var ondan gitmiyom da doktora ama başka çözüm yolu varsa diyiverin gari
Teşekkür ederim bende öyle deneyim
Bende bulamadım 3 aydan sinra başladı doktorasını dedim magnezyum yazdı 6 ay likmolduk üç aydır nagnezyim kullanıyorum faydasız
Doktora gidelim diyo eşim diyorum gitsek nolcak magnezyum verip yolayacak ya da oranını arttırır belki bı hafta sonra kontrolüm var bekliyorum bende ama gecmiyo inanki tek yapabildigim soğuk sıcak kompres Allah yardımcımız olsun
Amin sırf o ağrıdan uyuyamıyorum sonraki haftalar neolir bilinmez
Ben gundeniki defa içiyorum magnezyum adı da magosit acana ilacımı degistmek lazım
Az araştırdım bende besinleri cogalticam kalsiyum da az tüketmek bacak krampları da sebebiyet veriyormuş süt pek içmiyorum günlük süt içmeyi denicem yoğurt severim ama bu ara az yiyorum belki ondan kaynaklanıyor sonra fındık badem çiğ olanlari tüket canım sende potasyum kalsiyum magnezyum işte bunlar sebep olurmuş magnezyum alıyoruz ama yetersiz geliyor demekki dengelemek lazım sanırım besinlerden Alalım kalanları inşallah
Magnezyum kullan cnm magnezyum beya fayda ediyor sadece bacak krampları için değil hatta doktorum muz tuket demişti bana
Bende aynı dertten muzdaripim bu kramplar bir anda geliyor bazen gece uyurken bazen dışardayken bazen evde oturduğum yerde hergün yağlayıp masaj yapıyorum magnezyum kullanıyorum sade soda içiyorum süt içiyorum yine de oluyor bu hafta ilacım bitmişti magnezyumu birkaç gün kullanmadım daha da kötü oldu o yüzden kullanmaya devam zaten doktor dozu ikiye çıkardı ben demeden
Magnezyum kullan
Yoğurdu bende elimden geldiğince yiyorum ama geçmiyor nasıl bı agriysa ayaktaydim bugün sabaha kadar hastalandım bide ondan mı nedir
Bebim kramp gibi değilse tutulup kalıyor hareket ettiremiyirum ağrıyor aşırı
Kramp girince tutuluyor zaten öyle kalıyorsun ayağını oynatmaya çalışınca aşırı ağrıyor
Allah yardımcimiz olsun çok zor eklem agriis cekme
İlaçta fayda etmiyor napacaz bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun gerçekten gittikçe zorlaşıyor tek tesellim sağ salim evladımı elime alıyım da gerisi bir şekilde çekerim zaten bebek hareket edince ne kramp geliyor aklıma ne sırt ağrısı direk ona kilitleniyorum Rabbim hepimize bebegimizi sağsalim elimize almayı nasip etsin inşaallah
Evet bunlar hepsi geçici insallah
Magnezyum muz hepsini kullanıyom lanet bişi bu kramp ağrısı valla tutuluyo insan bugün bitkisel bı firmanın kestane kremi diyorlar duyan vardır kremiyle ovdum yatarken biraz hafifletti belki denk geldi bilemiyorum umarım bı daha yasamam
31+1 haftalık hamileyim gece uyurken birden sol bacagima şiddetli bir kramp girdi bağırarak kalktım eşim de korktu ne yapacağını bilemedi anlık çok fazla kasıldı alt baldirirm ve çok acıdı sonradan eşimin ayağımı bana doğru itelemesiyle geçti kasılma ama geceden beri bacağım agriyo damar çekiyor yürürken parmaklarımı öne bukunce felan ağrı oluyo soğuk kompres sıcak kompres hepsini yaptım gecmiyor bu ağrı gerilme nasıl geçecek
Bizimki şok oldu uykulu uykulu bağırıyorum biseyler yap diye bana bakiyo sadece o acıyla sinir de oldum zaten sonra ben parmaklarımı bük felan dedim öyle geçti atıyım video öğrensin oda delirdim