Bacaklarda kramp😖

Bu normal benimde sabah uyandığımda olur sürekli tek taraflı uyudumuz için tutulma oluyor elde deyil artık

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar son bir aydır bacaklarımdaki kraplar gün geçtikçe çoğalıyor aynı sorunu yaşıyan var mı? Ve aynı şekilde vajinanım üstünden karnıma doğru aynı kadılmalar oluyor aynı kramp ağrısı gibi. Normalde ani hareketlerde olur ama benim öyle çokta ani hareketim olmadı.

@Masume Gebelerin birçoğunda hamilelik boyunca hafif kramplar ve ağrı oluşması normal kabul edilir. Uzun süre ayakta veya oturur pozisyonda kalmaktan kaçının. Günlük baldır kaslarınızı gererek egzersiz yapmaya gayret edin. günlük yürüyüş yapmak, bacak kramplarını azaltmada yardımcı olacaktır. Kendinizi aşırı yormamaya dikkat edin ve mümkün olduğunca sol yanınıza yatarak dinlenin. Bol miktarda sıvı tüketmeyi ihmal etmeyin. Birde doktorunuzun tavsiyesiyle magnezyum kullanabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate qlacam. Aynen öyle çok ayakta kaldığım günün gecesinde bacaklarıma kramp giriyor ama çok kötü bir ağrısı var çığlık attırdı bana resmen

Gece bi uyandim bi kramp girdi bacagima. Agridan uyandim.

Sizde oluyormu? Nasil gider

Tesekkur ederim! Magnesium sekeri gibi bisey var simdilik. Ama tozunu alip iciccem insallah

1 Beğeni

Bende de neredeyse gebeliğin başından beri oluyor. Kalsiyum magnezyum takviyesi verdi doktorum. Onları kullanıyorum. Günlük sade sodada tüketmeye çalışıyorum. Kalsiyum ve magnezyumu beraber kullanırsan faydasını göreceğini düşünüyorum :heart_hands:

1 Beğeni

Bende de oluyor sade soda içiyorum muz da iyi geliyor

1 Beğeni

bacaklarımda çatlaklar aşırı derecede ve kramp gibi kasılmalar oluyor sizde de böylemi?

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Sürekli nemlendirin, iyi gelecektir çatlaklara. Kramplar için de magnezyum takviyesi alabilirsiniz :blush:

Selam öncelikle geçmiş olsun benimde aynı kramp ve agrı gece uyku yok bende cumartesi kontröle gidicem bakalım doktorum ne diyecek

teşekkürler​:smiling_face_with_three_hearts: magnezyum b6 kullanıyorum 5aydır,ilk başlarda panik ataklarım kasılma ellerimde uyuşma vardı çimdi geçti onlar, ama bacaklarım geceleri kasılıyor

1 Beğeni

Bacak krampından uyuyamayanlarr… Sağ bacağıma kramp giriyor uyuyamıyorum

Maden suyu için ben o şekilde atlattım geceleri bnde de çok oluyordu artık olmuyor diyebilirim

Magnezyum kullsn cnn ama bn unutuyordum kullanmayi ağrısını bağırarak yaşıyordum​:sweat_smile::sweat_smile:

Ben kullanıyorum ama fayda etmiyoki

Sadece maden suyumu yoksa aromalı içebilirmiyim

Meyveli maden sularından bahsediyorsanız onların bir hükmü kalmıyor içine bir çok katkı maddesi giriyor ama tatlı bir şekilde içmek isterseniz sade maden suyuna karadut özü limon falan kullanabilirsiniz oda gayet fresh bir tat oluyor

Benimde tutuluyor neden anladım.gitti uyku uyuyamaz oldum ağrıdan magnezyumda kullanıyorum üç aydir

Hava sıcak ama bende bişey örtmuyorum ayaklarımın ağrısıyla uyaniyorum

1 Beğeni