Çok teşekkür ederim
Kramp anı geldiği anda bacağınızı iyice ileri doğru gerdiginiz takdirde o anı çok rahat atlatabiliyorsunuz. Bende hep uykuda yakalandığım için hemen kalkmak zor geliyor bana. Bu taktiği okuduğumda pek ihtimal vermedim ama beni çok rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkür ederimm
Magnezyum kullanınca kramplar geçiyor mu
Magnezyum eksikliğine bağlı kramp oluyorsa herhalde geçer bilmiyorum bugün basliycam bende maden suyu ve doktorun verdiği magvital diye bir takviye var ona
Valla ben 26 haftaligim sabah kalkınca sağ bacağım tutulmuş oluyor
Kramp değil de cnm ben çok yasadim böyle diz kapağın dönüyor gibi insan yani kilitleniyor bagirmaktan baska bisey yapamıyor Ben de bazen öyle olmuyor kalkamıyorum Diyorum Allah’ım Vallahi kesin öldüm o kadar değişik bir acı veriyor
Yo benimki üst bacağımda öyle oluyor ama beş on dk ya geciyor
Ben de ilk defa yaşadım sol alt baldır yani ben öyle acı yaşamadım hayatımda hala da geçmedi uzun süre kramp halinde kaldığı için herhalde hasar verdi biraz
Geçmiş olsun. Evet oluyor ama doktorum magnezyum yazdi sana yazılmadı mi ? Onu kullandığımdan beri daha iyi benim
Bendede oldu ve aniden bildiğiniz sakat kaldım bana sade soda iç dediler başladım çok iyi geldi mükemmel faydası oldu şuan günde bir adet Kızılay’ın sade sodasini içiyorum sizede tavsiye ederim
Benimde oyle.olmustu zamanla geciyor malesef
Canım benim bu durumu geçen gece ilk defa ben de yaşadım hiç olmazdı artık 30.haftaya girdim esnerken dikkat ediyorum ama sanırım sabaha karşı uykulu şekilde esneyip genleşmişim sağ alt baldırım bir kasıldı ve vurmama ovalamama rağmen asla geçmedi acı eşiğim yüksek olmasına rağmen sesime eşim uyandı sanırım son aylarda olan bir şeymiş bol yürüyüş yap başka önleyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum
Fazla kiloylada alakali olabilir diye dusunuyorum ilk hamileligimde cok zayiftim olmuyordu. Bunda kiloluyum oluyor. Ben gecene kadar hic hareket etmeden bekliyorum kramp girince kendiliginden duruyor sonra
Gerçekten çok kötü bir şey özellikle geceleri oluyor bana burada bir abla öyle bir şey olduğu zaman kalk yürü demişti zarla zorla kalkmistim yürümüştüm geçmişti uzun süre kramp girmedi denemeye çalış belki faydası görürsün
Benimde cok sık oluyordu ama gecti. Bende bagirarak uyanıyorum hemen bacagimi gerip havaya kaldırıyorum eşim hemen sıkıyordu ama en iyisi bacagi hic germeden hafif katlayip gevsek birakmak hemen geciyor
Aynı ben
Bizde yaşadık kabak çekirdeği de iyi geliyor hem hareket hemde kabak çekirdeği muz falan yedim bende onlar da iyi geldi
Ben kullanıyorum magnezyum ama cok fazla kramplarim oluyor yani hele bu aralar cok fazla oluyor , ebeler haftada bir kac kez oluyorsa doktora söyle dediler de unutuyorum her seferinde
Ben de magvital diye bir şase kullaniyorum ama yine de yaşıyorum tabi herkeste farkli etkiler gösterebilir. Insallah sizinki tekrarlamaz benjm de daha hu sabah oldu normalde ani hareketler yapmamamiz gerekiyor ama o kramp geldigi an insan aniden yataktan firliyor. Gerinirken yasiyorum ben de hep o krampi
Ben minera kullanıyorum. Tam 22 gün oldu. Başladığım günden beri hiç kramplarım olmadı. Doktorun kendi ürettiği takviye