Aralık anneleri

Çok şükür şimdi 38. Haftayı doldurmak uzereyim​:smiling_face:

1 Beğeni

Oy kıyamam ya ne kadar yas aralari küçükmüş

1 Beğeni

Şahsen ben pek dayanamiyacam agrilarimdan dolayi

1 Beğeni

39 haftamız başlamış bulunmaktadır. 2 saatdir güzel bir yalancı doğum sancım var. Artıkın aceba doğurcammı, yoksa sahtemi diye düşünmekten delircem​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Evet​:smiling_face_with_three_hearts: baya zor ama. Rabbm saglikla almayi nasip etsn kucağımıza 38 bitti mi tmmdir zaten :slightly_smiling_face:

Aynen canım çok şükür iki üç güne bitecek benimde :palms_up_together::smiling_face:

1 Beğeni

Pozisyon degistrmk yrümek duş almak vs hafifletiyor geçiriyorsa yalanci maalesef​:confused: gecmiosa şüpheli :slightly_smiling_face:

İnsaallah :smiling_face_with_three_hearts:

Haklısın bende de oluyor her seferinde diyorum galiba bu sefer doğum.olacak ama yok​:smiling_face:

Göğüs ve göğüs ucu masajni denednz mi hc kasilmayi arttryor gercekten.

3 Beğeni

36-37gibi dogururum derken 38 i gectik ne durumdasınız kizlarr :leaves::leaves:

Bugün 36 haftamız bitti çok agirlastim yuruyemiyom bacak aram çok ağrıyor yatamiyorum midem aşırı yanıyor

1 Beğeni

Son ay ne ararsan var modu oluyor zaten rabbim kurtarsin bı avazda hepimizi​:palms_up_together:

2 Beğeni

Amin​:palms_up_together:t2: bu perşembe kontrol var doktor sezaryen için gün verir mi bilmiyorum

1 Beğeni

Ben adaya veda ettim kızlar @aralik-anneleri :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Kasım annesi olmuşsunuz bebeğiniz ve lohusalıginiz hayırlı olsun inşallah ikiniz de iyisinizdir

Lohusalığınız hayırlı olsun kaçıncı hafta da doğum yaptınız acaba?

38+6 da doğum yaptım yani 39 haftaydı işte ya

Normal mi sezaryen mi acaba