Normal doğum oldu canım sunni sancı ile
Kızlar ben 36+5 oldum kasık ağrım var siz de var mı acaba?
Hanımlar selamlarr
Banada doktorum gün verdi ve sanki daha bi sitres heyecan başladı
Nasipse 13 Aralık’ta bekliyoruz ufaklığı ama şimdiden o kdr kötü nefes darlığı ve halsizlik başladı ki ya erken gelirse diye tedirginim
Bende erken bekliyordum 38.haftayida bitirdik ama duruyoruz öyle arada sancı yokluyor o kadar
38+2 daha hiç sancım falan başlamadı. Doktor 40. Haftayı bekleyemeyiz o kadar suyun yok dedi. Merdiven in çık ahududu yapragi cayi tüket dedi pazartesiye kontrole cagirdi tekrar, bakalım ne zaman ve ne şekilde gelecek
Slm kızlar bizde durum haftaya gel gününü konuşalım dedi doktorumuz Ömer Yiğit için sade eksiğimiz ikramlık çikolatamız ve benim terlik işi kaldı çikolata için önerabileceginiz site varmı teyzeler
Benimde sancı yokluyor sonra duruyor sıklasmiyor kandiriyo elbet gelecek ya o zaman goruscez o minik sipayla
Valla bu üçüncü de hiç öyle hazırlıklar yapmadım öncesinde doğuran anneler vardır illa çikolata siparişi verilecek yer araniyor @tecrübeli-anneler
Benim de bu dördüncü bende öyle hazırlık yapmadım 10 yıl aradan sonra oldu mucizemiz
Biz de 7 yıl sonra son kesti olsun dedik bakalım (bana göre son kesti)sağlıkla hayirla büyütelim inşallah
Aralık annesi mi olacağım Ocak annesimi bilemiyorum tahmini doğumum 29 Aralık ve 6 Ocak arası
Amin oğlum 2014 kızım 2024 doğumlu ve ikisi de Aralık doğumlu bakalım oğlum 24 doğmuştu kızım ne zaman doğacak
Bende adaya veda ettim kızlar . 38+3 te geldi oğluşum
Hayırlı olsun saglikla buyutun inşallah normal mi sezeryan mi sancin oldumu
Bizde de 39 bitiyo. Arada çok kötü sancı giriyo,belim ve rahmim ptlıycak gibi hiss ediyom.
Aa ya şimdi baktım sizin mesaja ayni haftamız dedim ben her gün sancilanip sancilanip oturuyorum ne güzel maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin iyiyseniz surecten bahsedin biraz
Bende her gün sancilanip geceye gisiyoruz herhalde diyorum özellikle gün içinde aynı saatlerde olması tuhaf bakalım ne zaman hangi günü seçecek
Heyecanla bekliyoruz. sağlıkla bebişlerimizi kucağimiza alalım İnşallah
Ben ne kadar alınacağını bilemedim ama fazla almadım elbise yazayen 3 ay giyecek diye bir kaç tane aldım yeter diye doğduktan sonra alırım dedim ama bilemedim
Tam 36 haftalık olduk geceden beri karnımda hareketleri çok sert sanki elinde olsa dışarı cikacak çok güçlü ve karnımın bi taraflari hareket ettikce sertleşiyor bu normal mi bide hafifden ara sira kasiklarima agri giriyordu