Evet anneler sıra size geliyor ne durumdasınız hazırlıklar tamam mı
Aralik annesiyim ama aralığa beklermi emin değilim:) hazırlıklar da kısmen tamam sayılır 37+3 suan sizde durumlar nasil safak kac
Bende Aralık annesiyim 34+4 günlük olduk hazırlıklar devam kıyafetlerini yıkıyorum ütü sonra çantamızi hazirlicaz inşallah
Bizde 37+5 olduk herşey tamam aralıktan önce gelicek gibi hissediyorum
34+3 olduk Herşeyimiz hazır bekliyoruz
Selam kızlar , bende 35+5 teyim Sayıli günlerimiz kaldı ve gün geçtikçe heyecan ve sitres basıyor resmen Ve bu sürede sanki hiçbir iş bitmiyor ne hazırlıklar ne ev işi… düşündükçe dahada geriliriyorum
36+6 yizzzz sayılı günler kaldı velakin kizcem keyif yapıyor son anların tadını çıkarıyor sanırım bugün doğum agdasina da gittim her şey hazır sağlıkla gelsin bakalım
Sizinle aynıyız
Dogum ağdasi nasil oluyor acaba bende gitmek istiyorum ama utanıyorum mecbur kendim alacağım galiba
Benimde 33+4 Aralık ya yılbaşı ya ocak 3 gibi tarih ama gidişat nasil olur bilmiyorum doktorum ne der bebeğim nasıl ne zaman gelmek ister herkes sağlıkla kucağına alsın inşaAllah benim eşyalar yıkandı dolaba yerleşti şükür bavul hazırlığı ve süslemeler kaldı biraz daha bekleyip yapıcam şekerleme düşünüyorum bayatlamasn diye biraz geç yapıcam umarım yetişir birde kolonya hazırlıcam rabbim herkesin gönlüne göre versin annelerim
Doğum agdası bende gidicem sizin haftalarınıza yakın insan mecbur kalıyor başkasına aldırmaya göbekten görmek imkansız
Özel bölgem için gittim bacaklarımı kendim yaptım ama jiletle alıyordum bikac haftadir artık onu bile kullanamıyorum ermiyor elim mecbur gittim bende 37 yiz ama ins çıkmaz erken gelir diye korkumdan gittim şimdiden
Aynen jileti bile eremiyorum napalim her zaman değil sonuçta sağlık açısından
Tabi kii öyle en iyisini yapmıssınız bu sürede çıkmaz az kalmıs zaten sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun rabbim sag salim kavustursun
Bakalım Aralık annesi unvanına sahip olup da ilk kim doğuracak merakla bekliyorum yok dimi doğum yapan daha aramızda erken doğum olan filan
34+3 teyiz sezeryan olucak en son 16 Aralıkra alırız dedi doktor ama sanki erken gelecek
Valla proqrama görə daha 16 günümüz var.ancak sanirim bizim kiz aceleci davranicak gibi .annelik sezilerim öyle soyluyo onun için ben her seyimi hazir ettim. Kendi ellerimle hediye sepetleri bile yaptimm bide evde dekorasyon yapicam tüm hamislere kolay dogumlar dilerimm