Benim nedense hep içimde kalacakmış gibi geliyo
İyi akşamlar sanki bebek vajinamdan çıkacak gibi öyle baskı oluyor ve sırtım çok ağrıyor midem aşırı derecede yanıyor tersti acaba düzeldi mi yarın kontrol var
Ahaha bende de var senle aynıydık biz vajinamda acı baskı var bir anda sanki bir sey saplaniyor gibi bebeğim benim dogum pozisyonundaydi kafasi var durmuyor hic sürekli baskı yapıyo çok sükür bugun mide yanmam yok ya ama sade dondurma iyi geliyor deneyebilirsin
En son kaç haftalıkken gittin kontrole baş geliş demedilermi
Bizimki de baş aşağı zipliyo resmen o acı fena inletiyo yaa benimki baş aşağı hatta baya aşağı dedi doğum pozisyonu almış ama ne zaman gelir bilemeyiz dedi bekliyoruz bakalim
Ahaha başı sen çekicen doğurda bizde doğuralim artık galiba sen doğurduğunda sıranın geldiğini anlıyicam suan dogurmayacakmisim gibi laylaylom dayim
Ben kendimi tasiyamiyorum artık sırt ağrısından uyuyamiyorum 37 geç değil elbet ama kız da 37 de doğdu bı oh diyesim geliyo hatta ev ahalisi oh diyecek ben dogurunca başlarda dusmesin diye progrsttan çok aldım doktor ona bağlı gecikedebulir dedi hay allam dedim bekliyoruz yani öyle keyifci kızı
Olmadı beraber doğururuz ne olcak forumda hep kizların geç geldiğini gördüm dikkat ettin mi
Yok hiç farketmedim normalde kızlar erken gelir derler ya oda mi değişti
Genelde kiz anneleri doğuramıyoruz diyor formda masallah kız bebek de çok belki o yüzden öyle geliyor Bizimki uyutmadı beni sürekli hareketli vajinada bir sey batiyor gibi sürekli baskı oluyor bu haftalarda oldumu sende böyle 34+5
Evet batma çok oluyodu hala oluyo aşağı doğru ittiriyordur işte ondan oluyordur ben eklem ağrılarından uyuyamıyorum zaten uyuyamicaz şimdi bari biraz uysaydik iyiydi o ara midem çok fenaydi benim biraz şurup mide koruyucu filan kullandım toparladi
Evet ya bir kaç gün iyi oluyor midem sonra hep reflü bogazimi yakiyor ama midem bos oldugunda oldugunu fark ettim ne zaman reflu gibi olsa kusmaya calissam midem bos oluyor bende hic bos birakmıyorum artık masallah sade dondurma süt gaviscon baska bir sey rahatlatmiyor korkumdan meyve asitli diye yiyemiyorum eklem agrılarını da az hareket ederek çözdüm evi yuzeysel temizliyorum dip köse temizlige annemler yardım edicek dinleniyorum bol bol
Soda içtim bende şurup fayda etmediginde oda iyi geldi beyaz soda var ya bı çay kasigo içtim gece yatmadan bişi yemesem de yesem de oluyordu o hafta şimdi şükür dedim ama sırt ağrısı doğmadan gecmicek sanırım ben zaten uzun zamandır temizliğe uzağım destek kuvvet geldi, darısı sana canım
Galiba sırada sırt ağrısı var amin insallah sağlıkla kucagimiza alsak artık
İki üç gündür yoğun bulantım var benim bu seferki yanma değil bildiğin başlarda ki bulantı kuru ekmek leblebi ile geçiriyorum kusmuyorum ama içim geçiyor resmen kokulara filan umarım sende olmaz ne bu ne başka bişi gül gibi bitirirsin süreci
Allaha Çok şükür rahat geçiriyorum ne bulantım oldu ne bi kanamam bi ağrım mide sorunu dısında bir sey yasamiyorum basit hafif agrilar oluyor geçiyor birde kendimi tasimakta zorlaniyorum o kadar ilk hamilelik böyle geçmesi iyi oldu insallah doğumlarımız rahat geçer simdilik onun biraz korkusu başladı
Ayy ilk hamilelik benimde öyleydi prenses gibiydim hamilelik güzellik katmış filanlar eşim oylelikle iki yıl içinde ikinciye ikna etti beni sonra 7 yıl curcuna şimdi üçüncüyü gencleseceksin ile kandırdı bebek sevmeyi ozlemisizle kandırdı gel gelelim daha da kandırır ona sorsan 4-5 oldu dedim benden bu kadar yoksa toprak olup gidecem valla o yüzden en güzel günler sanırım seninde tadını çıkart
Eşime kalsa daha bebisi dogurmadan ikinci bebegin hesabıni yapıyordu dogurup tekrar hamile kalıp cocuk faslını kapatacak güya
Sağlık açısından iyi olmaz dedim de 2 3 sene ara vermeyi kabul etti
Kadın için bence zor sürecler ya neredeyse 1 sene hamileyiz vücudumuzun toparlanmasi 2 sene o cocugu büyütmek büyük sorumluluk emek kendi hayatımızı ömrümüzü veriyoruz resmen şahsen tek çocuk yeter hadi 2 tane olsun yalnız olmasın dedik 2 oldu ama fazlası yemiyor ya sürekli hayatım cocukla gecicek yaslanıp gidicem hayatta benimde yapmak istedigim seyler var kendime de vakit ayırabilmek isterim bu sürecte cocuklara da yetebilmek isterim çok fazlasını beceremem sanırim