Sağlıklı olsun bı tane bile yeter
Günaydın Evet aynıyız iki hafta önce gitmiştim ters demişti bugün yine kontrolum bakalım düzeltti mi yürürken bile bacağımın arası ağrıyor penguen gibi oldum
En güzelini yapmissiniz
Kızlar hala bebek ters makat gelişi nst sirun çıkmadı 34+6 hız kilosu 2 kilo 100 grm dedi 10 geriden geliyor dedi çok önemli değilmis kilosu az değilmi sanki kiloyu daha önce daha güzel alıyordu durdu gibi
Bebek dönmesi için bazı egzersizler var sanırım YouTube da görmüştüm canım bı bak olmadı egzersiz sorun olmayacaksa belki işe yarar
Sezaryen olacam için sıkıntı yapmıyorum o kadar 38 bitsin 39 hafta alırım dedi
Yüksek ihtimalle dönmüş bana ne zaman geleceğimi söylemediler 36+3 de gidicem
Bana şimdiden yetti
İki hafta sonra tekrar çağırdı
Benim 4 hafta arayla olucak galiba
Benim yarın kontrolum var çatı muanesi olma ihtimalim var bakalım neler bekliyor beni
Haftada 1 e düştü kontroller iki haftadır ama bu hafta doktor izne ayrılmış iki hafta olacak geldiğinde muayne aralığı bende gitmiyorum başka doktora da artık inşallah bı sıkıntı çıkmaz
Sağ sağlim tek nefeste kurtuluruz inşallah
Hazırlıklar tamam bende artk kızımın gelmesini beklıyorum yarın 39 haftalık oluyoruz bklm uygulamamdan 1 Aralık olarak görünüyor kasım anesımı yoksa aralık anesımı olcam bilmiyorum sağlıkla gelsın prensesim
Bu gun 35 haftalik olduk normal dogum istiyoruz erken gelecekmis gibi hissediyorum asagiya dogru baski yapiyor heran cikacakmis gibi hazirliklarim tmm hastane valizim hazir bebek donmus doktorum her hafta gel dedi
Benim de 35+1 benim bebeğim dönmedi benimde herşeyin hazır ama ben sezaryen olacam 38 bitsin gün verecem dedi
Ben dün çatı muanesi oldumm ve 1 cm açıklik var inşallah bir aksilik çıkmazsa son ana kadar normal doğum istiyorum
Bugün tam 36 haftalık olduk 3.doğumum olacak inşallah. 2 kızım da 40 haftaya kadar bekledi geç geldiler. Bu erkek bakalım nasıl olacak ama 40 ı bulacağını sanmıyorum çünkü çok ağırlaştım sanki çıkacak gibi aşağıda hissediyorum yürürken çok zorlanıyorum ve ağrı yapıyor
Bende 37+4 teyim ama hazırlıklar bitmedi. Liste yaptıysanız benimle de paylaşır mısınız eksik bişey olsun istemiyorum da