38+0 beklyoruz hrsy hazir…
Sizinle aynıyız sadece iki gün var aramızda sizde de sancı ağrı oluyor mu
Bende 37+2deyik.hersey hazır çok şükür benim çok ağrım oluyor ara ara sancı oluyor sizde de var mu
Bnm de sancim cok oluyor geceleri sabaha dogru falan. Bi kac gun once hastaneye gittm nstde 100 vuran sancilar cikti hatta. Serum verdiler tekrar cekilen nstde sancı düştü yoksa yats dicklerdi. Dün gece de baya sancim oldu duşa girdim parol ictm hafifledi sonra. Oluyo yani sona geldk sayilir ama bnm hic acikligm yokmus oyle dediler üstelik 3. Gebelik. Bi iki cm vardır diyordm kndmce (:
Bide 2 hafta geriden gidiyor diyolar ama ne blym bn haftaya gore belirtileri okuynca norml gbi geliyor devlet olcmlerine pk guvenmiyorum bide bi dediler kilosu 2600 bi dedi 2800 ayni gunde.
Bende nst girince sancım çıkıyor geçen hatta dediler vajinal muayene yapalım kabul etmedim
Evet ultrason çok yanıltıyor insanı hayırlısı artık bende sunan kivraniyorum vala
Benimde 3.gebelik bende sizin gibi diyieuk.belki bir iki santim açıklık vardır diye
Benziyoruzz saglikla alalim kucağımıza insaallah. Sanci bi yandan saglik dmk iyi bsy bi yandan zor anlamiosun da kacinci olursa olsn bazen dogummu degil mi . Alttan nie muayene olmadin ki dogum bslar fln die mi
Bnde sasrdm illa vardir die dusunuodum insaallah açıklığımız zmni gelince cok cabuk ilerler 3. Bebekde de dikişimiz olmayiversin be inşaallah
Evet bu aralar çok oluyor. Özellikle 2 gecedir rahmimde çok ağrı hissediyorum. Geliyor mu acaba ?
Ayy benimde üçüncü üçüncü olmasindan erken gelir dedi ebeler hemşireler filan ama ortanca kızı geçti valla o 37 de gelmişti bunda anans hurma hepsini denedim sancı yapıp yapıp ardı kesiliyo siddetlenmiyo hala Aralık annelerinden doğum yapan yok mu yani erken gelen filan
Evet canım tetikiyor ya hafta olarak 36.haftadaydim
Benimde kaç defa doktorum dedi erken gelebilir falan sancım oluyor 35. Haftadan beri bakalım ne kadar daha gidecek
Bende anlamadım ya bu kadar sancı ne gerek var yazık bize geliyorsa gelsin
Bende hurmaya basladim yeni 38+1 sanci oluyo ama arkasi yok dedgn gibi
Evet senin biraZ daha kalsin icerde insaallah
Aslinda icerde ne kdr kalirlarsa o kdr iyi de
Bizde o kadar güç kalmdi valla iki çocukla yoruluyo insan sancilandikca
Hemde nasil. Ustelik benm cocuklarim biri 2 buck biri bir bucuk bile deil yaşları