Aynı yapsam zaten gelemiyorum kendime midem almiyor bir sey
Havalardan mi bilemedim bende kemiklerim eklemlerim filan sızlıyor hep ne bitmez sancıliyim bende demin bide sümüksü akıntı değil normalde sıvı beyaz kıvamlı olur lop lop yeşil renk düştü enfeksiyondur diye düşünüyorum ama onun için bile doktora gidecek takatim yok muayne 7 Kasım’da
Kızlar nst hiç girdiniz mi ben 31+2 oldum kasim 5 randevum var bakalım uykusuz krapli geceler geçiriyorum ve çok halsizim
Ben girmedim ama bu muaynede girerim diye düşünüyorum 34 olduk çünkü gün içinde çok sacnim oluyor kasılıp kasılıp gevsiyorum yalancı sancı ama ona da nst de bakıyorlar zaten
Ben 31.haftamda girmiştim şimdi 34. Haftadayım
Bizimki koymadı ya 32 de gitmiştim gerek yok dediydi
Benimde 5 kasimda randevum 32 haftalik olunca gel drmisti ama neden dedi bilmiyorum 31+3 olduk midem cok yaniyor agri var karnimda ama sancimi ne bilmiyorum anlamiyorum
Girerseniz söyleyin gittiğimiz gün 5 de 32+2 oluyorum bakalım benimde midem çok yanıyor krap da giriyo
Ayy insallah hersey yolunda gider hepimiz için
Ben mideme şurup aldım geçen ay benimde öyleydi o haftalarda iyi geldi bana bazen fayda etmiyomus ama
Kizlar benim karnimdan cıt sesleri geliyor iki gündür
Onu biri post açmışti sanırım olabiliyormuş galiba postu bul bı oku bakalım ordakileri
Gaviscon var bendede ama ilk ictigimde kesiyor 1 saat gecmeden tekrar basliyor mide yanmalari
Gece yemek yemeyi kestim bende belli bı saatten sonra Sıtkı veya baharatlı yiyince etki etmeye basladi
Ben 35 haftalığım şeker tansiyon var insülin kullanıyorum ona rağmen beni hiç sokmadılar nst ye cuma randevum var bakalım ne yapacaklar
İyiymiş dogurunca alacaklar herhalde
Tansiyon ve şeker hastalarının erken doğum tehlikleri oluyor daha sıkı takip ediyorlar diye biliyorum biraz da şans işi devlette doktor ya
Benim doktora denk gelmem şans oluyor 1 gordugumu birdaha gormuyorum ayni doktora diye randevu aliyorum hangisi doktor onuda çözemedim ama memnun sayılırım ilgileniyor hepsi
Bizde de sıra olmuyor bı ay önceden alıyorum sıra neyse az kaldı inşallah
Valla bende öyle düşünüyorum artık bakalım cuma girecek miyim nst ye bende çok merak ediyorum aslında takiplerim haftada bir ama sadece ultrason da bakıyorlar