Aralık 2024 anneleri

Her girişinde kiloyu söylüyor mu peki her hafta

Evet söylüyor zaten baş çevresiyle göbek çevresine bakıyorlar her gittiğimde şekerden etkilenirse oralar önde gidiyormuş

Sağlıkla gelsinler bakalim :heart:

Amin hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah :pray: :smiling_face_with_three_hearts:

Banada 5 aralık tarihi verdiler hepimize salıkla inşeAllah

2 Beğeni

Aramıza hoş geldin canım. :cherry_blossom:

Kacinci haftadan sonra haftada bir cagiriyor doktor veya devlet hastaneleri ?

Benim bildiğim normal bir hamilelik ise 36 dan sonra nst için çağırıyorlarmış benim doktor öyle dediydi

1 Beğeni

Bugün kontrol vardı nst baglandim 32+4 olmuşum 10 geriden geliyor ama çok bir önemi yok dedi kendi amileyat gününe göre gün verecek 39 dedi inşallah kilosu 1.700 Gr di az geldi sizce öyle degilmi yine tersti tabi

Canım 31 haftalıkken 1900 gr idi benimki. Ama doktora göre 32yken öyleydi geçen muanemde 34üm dedim önde gidiyorsun 1 hafta dedi 2700 gr olmuştu bence gayet iyi kilosu fazla takma kafana

İnşallah canım teşekkür ederim

Bundan sonra iki hafta bir gel dedi şuan tahlil sonuçları ve nst sonucunu doktora göstermek için bekliyorum

Bizde bugun gittik nst dediler ama bağlamadilar perinatolojiye gidicez kist gorduler kafasinda ve böbreginde :pensive: 32+3 1900g bebişim dönmüş normal doğum olucak sancilar var yarin perinatolojiye bi gireyim icim rahat etsinde Nst icin randevu falan mı aliniyo doktor yönlendiriyormu ben unuttum nasil giricem demeyi

Ya geçmiş olsun moralini bozma belki de yanlış görmüşlerdir nst içinde sıraya giriyorum ben özelde ismimi yazdırıyorum isim listesine sıra gelirse bayan çağırıyor devlette nasıl bilmiyorum pek

2 haftadan sonra 1 haftaya bence ilk gebeliğiniz mi

Moralim cokta bozulmadi acikcasi doktor degil asistanlar bakti 2 asistandi biri gormedi kist oldugunu öteki surada kist var burada kist var dedi ölcu alamiyodu gozluklerim yok diyodu cikarkende bunlar geçer veya ultrason cihazinda bir sorun da olabilir dedi bide perinatoloji baksin dedi biraz uydurdu gibi :grin: sanmiyorum pek sorun olacagini bu zamana kadar hic kimse boyle bir sey demedi

Asistansa hiç düşünme dediklerini işi bildikleri yok zaten gerçekten

1 Beğeni

Beni doktor yönlendirdi bundan sonra iki hafta bir gel dedi idrar yolu enfeksiyonu ve kansızlık vardı ilaç yazdı çok geçmiş olsun inşallah :palms_up_together:t2: oyle birşey yoktur gidin içiniz rahat etsin

Amin yarın gorucem insallah bir sey cıkmaz içim rahat gibi asistanların anlamadigini gördüğüm icin

Ben devleti hic anlamadim ayni doktora randevu aliyorum surekli baska biri var 1 kere belki doktora denk geldim hep asistan herkes kızgindi ben doktora randevu aliyorum doktor yoksa niye randevu veriyor bana diye