Aralık 2024 anneleri

2024 Aralık anneleri olarak kaç kişiyiz

19 Beğeni

@aralik-anneleri kaç kişisiniz bakim :grinning:

6 Beğeni

Bizimde Aralık :smiling_face:

1 Beğeni

Kaç haftalıksınız acaba?

8+4 şuan

Aralığı kıl payı kaçırdım​:woman_facepalming:t3: 30 kasımda doğum yapan ben aralık annesi olarak sayılırmıyım :joy:

4 Beğeni

Bende aralık annesi oldum :hugs:

Ben de Aralık annesiyimm

Merhaba hanımlar bende 10 haftalık hamileyım Allah nasip ederse 3 cocugum olucak ıkı oglum var ıns bu seferki kız olur :smiling_face:

2 Beğeni

Bizde bugün 9 haftalık olduk ama doktoruma göre tam bir hafta önde hesapladı ona görede 10 haftalığız :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Bizimde 12 Aralık görünüyor nasipse üçüncü gebeligim :person_gesturing_ok::face_with_hand_over_mouth::cherry_blossom:8+5iz bizde ama önceki üç hafta erken gelmişti bu da erken gelirse kasima da denk gelebilir diyorum nasip bekleyip göreceğiz :heart: her halükarda benim gibi yay burcu olacak​:dizzy::dizzy:

1 Beğeni

1 Aralık annesi olarak burdayım​:sweat_smile:

@aralik-anneleri nasılsınız hanımlar nasil gidiyor hamilelik :smiling_face_with_three_hearts::heart::heart:

Mesajları yeni gördüm ben yaa bayadir girmiyordum. Bulantılar geçti şükür ama benim düşük riskim var bı ay önceden beri sürüyor hala atlatamadim.ins sizler iyisinizdir​:four_leaf_clover:

Bizim bulantılar devam ediyor son hızla bazen ilaç bile fayda etmiyor doktorumda düşük riski ile ilgili birşey demedi gündelik hayatına devam et dedi. Progestan devam ediyorum bayram sonuda cinsiyet öğreneceğiz inşallah :heart:

Benimde hayırlısıyla Aralıkta olucak 12 haftalıyız cnm

1 Beğeni

13 aralık bizimde :smiling_face: bebeğin eşi doğum kanalını kapatmış bizimde tedirginiz biraz bakalım. Oncesinde de 2 gebelik kayıplarım olmuştu

Bizimde 12 Aralık gözüküyor :kissing_heart::kissing_heart::four_leaf_clover::four_leaf_clover: bebeğin eşigi doğum kanalaini kapaması iyi bişi değil mi yabi dusuk tehlikesine karşı daha iyi diye biliyorum bende düşük tehlikem devam ediyor bana da böyle cevap verdi dün gittiğimde ama içerde kanama alanım tam bitmemiş :roll_eyes:

Merhaba nasip olursa bende Aralık annesi olacagım bugun 12 hafta olduk asiri bulantı kusma devam ediyor insallah cabucak gecer çünkü kusmaktan rahimde ufak kanamalar oluşmuş korkuyorum​:pensive: sali doktor kontrolum var bakalım insallah sağlıklıdır ve cinsiyetinide öğreniniz

İnşallah bakalım bende prognom max içiyorum omega 3 o da bende çok mide bulantısı yapıyor haftaya kontrolum var bakalım söyleyeceğim belki ilacı değiştirir göbüşler belli oldumu biz 13+5 olduk bugün @aralik-anneleri :sweat_smile: