Cok asiri hareketli artık öylemi oluyo 30 haftadan sonra neredeyse hareketsiz bi zamani yok en cokta babasi eve geldiktrn sonra babasiyla konusurken coşuyor biraz daha buyudugunde oyle hareket ederse ben dayanamam herhalde
Kızlar babasının sesine tepki verirmiş öyle diyorlar ever benimkide hareketli ama bı haftadır daha az hareketli baş aşağı döndüğünden herhalde tek yöne doğru hareketleri var artik
Bizimki erkek ama babaya ananeye daha duskun gibi simdidrn ne zaman donuyor bas asagi
Valla eşime karnımı yaslıyorum gece saat bilmem kaç kızçem hemen harekete geçiyor babayı uyandırıyor
biz uyumak icin yapiyoz onu hareketlerini hissederken uyuyoruz eşime arkadan sarilip bel cukuruna yasliyorum karnimi ben onun hateketlerinj takip ederken uyuyabiloyorum
Nette 32 yaziyo ama kişiden kişiye değişir sanırım bu durum canim
Insallah hersey yoluna girer yolunda giderde normal doguma engel bi durum yasamam
Gece boyu durgun oluyor bazen bazende allahım gezintiye çıkıyor uyanmak istemiyorum bir sağ bir sol sürekli geziyor gezmeside hoşuma gidiyor
bazen aklımı alıyor benim ilk gebelık korkuyorum bazen sanki acıp cıkacak icimden korku filmi gibi hosuma gidiyor benimde saglikli cok sukur
Doktor her muaynede ilk sordugu şey hareketleri nasıl bu önemli sanırım ki herkese bunu soruyo üç kişi aynı anda giriyoruz biz o yüzden hareketli olsunlar napalim ilerde anlatırız
Bize hareket sormuyorlar 10 haftaligindan beri ultrasonda kıpır kıpır kacip duruyo 10 haftalikken zıplayan fasulye gibiydi doktor habire yakalamaya calisiyodu doktor hic yerinde durmuyor yaramaz diyordu esim baya guluyodu hareketlerine hem oğlak hem erkek hem babasida kıpır kıpır ona cekerse cok yaramaz olucak ağlak olucak (Dayisida ayni oglak ona da cektiginde benim basim belada) Annem bence beddua etti bana allah sana senin gibi bi evlat versin diyordu galiba tuttu
Ahahaha anneler der ya bende çok ceneliydim bırr bırr sürekli konuşan susmayan sanırım bana da dedi kızım hiç susmuyor mübarek kime çekecekler toprakları biz
bana benim gibisini vermesin ugrasmak cok zor olur basina buyruk kendi kafasina göre hareket eden özgür ruhlu bi bebeyle ugrasmak zor olur ele avuca sıgmaz çene de var babası daha fena bildigini yapar illa allah sonumuzu hayır etsin
Amin yaa erkek çocukları dayiya çeker diyorlar ama soyliyim
Kızda halaya
Halamiz yok bziim ondan benimkiler babanneye benziyor sanırım
seviyorsan kayınvalideyi sorun yok bizdede hala yok
Şükür ya iyiyiz Allah’tan genç babannemiz genç yaşta tanıştık zaten kaynanadan çok yoldaşlık eder bana
Cok iyi allah bozmasin
Hu huu kizlar nasıl durumlar ben bu aralar çok halsizim ya bı gram bişi yapmak gelmiyor içimden