Aralık 2024 anneleri

30+2 grip olmuşum biraz zor geçiyor otururken kalkarken zorlanıyorum

Eğilip kalkamıyorum zor oluyor bugün de kassıklarımda bir ağrı var biraz tedirgin ediyor beni bugün 33 haftalık olduk​:melting_face: bu tedirginlikle bugün tamamen hastane çantamı hazır ederim inşallah​:joy:

1 Beğeni

Benim de ayın 5 kontrol var o zaman da 32+2 oluyom doktor konuşayım ne zaman ameliyat için tarih verecek ona göre çantamı hazilicam inşallah

Son hazırlıklara devam hadi bakalım​:hugs::hugs::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Tesekkur ederim geciyor gibi yavas yavas şükür

Doktorun çağırma sıklığı da artar artık ben ayın 1 inse gideceğim 20 gün demişti şimdi 15e düşürür herhalde

Ya bende onu unuttum sormayı ne zaman geleyim diye geçen perşembe gorundum yine ayda bir mi geleyim dicektim USG filan istedi kaldı soramadım bende bı ay dolmadan alırım artık yeni muayne icin

1 ayı bekleme 20 gün ideal bence hafta ilerledikçede 15 gün 10 gün sonra her hafta çağırır

1 Beğeni

Bize 3 hafta sonra dedi 32 de gel dedi gidicez tekrar 32. Haftada ne yapıyorlar neye bakıyorlar

Nst alabilirler belki

:smiley: kesin sancı cıkar gibi :grin:

Bende almadılar devlette devam ediyorum belimde ağrım var dediğim halde sadece USG istedi böbrekle ilgili mi diye ona baktı bugün aynı şiddetli ağrı yine tuttu belimde hep aynı yerde napicam bununla bilemiyorum belden kasiklara yayılıyor gevsiyor ağladım resmen ama sonra yumusuyor bı yarım saat çektim demin tekrarlarsa gidicem yine doktora​:pensive:

Senin dogum yakın mı acaba ya yalancı sancılarmı basladi

Bilmiyom ki iki doğum yaptım ama böyle bu haftalarda sancım hiç olmamisti bu kadar yoklamiyordu beni​:person_shrugging:

Sen tecrubelisin bizden daha iyi anlarsin doktora gittiginde bizede haber ver

Gitmicem diye direniyom​:crazy_face::crazy_face: yani slyalancilar gibi geliyor ama ya değilse erken doğum muhabbeti geri dönülmez yere gelirse diye de endişe ediyorum öyle bı kararsızlık işte sırtıma belime kasiklara vuran ağrılar ama düzensiz düzensiz oluşundan yattığım yerden çekiyorum artık​:joy::see_no_evil:

Simdi nasilsin nasıl oldun ben herhalde hastahaneye gitmistim

Yok gitmedim sırtım ağrımaya devam ediyor ağrı var ama düzensiz düzensiz olunca gitmedim canım ya sagolasin​:four_leaf_clover:vücut doğum sancısına hazirliyor kendini işte bı anda yüklenmeyin diyo​:joy::joy:

:grin:allah yardimcimiz olsun gecede bende agri magri vardi ilk defa oldu oyle

Böyle böyle son haftaya gelecez artık kilo aldılar sipalar normal herhalde yaa :see_no_evil:

1 Beğeni