Aralık 2024 anneleri

Kes canım bende kesip koymuştum zamanında şimdi tekrar ayirirken boyutlarına göre ayırdım mecbur​:person_shrugging:t3::joy:

Ayyy bide o var dimi nerden anliyicaz boyutlarini kesersek :roll_eyes: ayiracaz galiba keserken :sweat_smile:

2 senedir hasta olmuyordum kendi kendime nazar ettim bugün hastayim :sleepy::sleepy:

Yazıyor ama yinede ay ay üzerinde yıkatınca silinmezse bnmkiler silinmedi

Kullandıkça siliniyor valla canım organzeer gibi bişi içinde tütün aylarına göre karışmaz ama boyutundan da anlaşılıyor zaten karisirsa

Organizer dusunuyordum bende minnak minnak bir suru sey var :heart_eyes:

1 Beğeni

Kizlar benim basima geleen … 32 haftalik muayeneye gittim nstye aldilar sancim cikti yatirdi doktor bi progestan bi magnezyum verdi serum takti hic fayda etmedi sancima. Ciger gelistirici igne vuruldm bir de nidicard basladi sancilarim gecti simdilik :pensive:

Daha 2 kilo ancak oldu bu kiz erken gelicek galiba :pensive:

İnsallah vaktinde gelir :pleading_face:

Insallah simdi progestana ve nidicard ilacina baslatti doktor bakalim hanimefendiyi durdurabilcekmiyiz :see_no_evil:

Canım benim dinlen çok ayakta kalma inşallah vaktini bekler kuzucuk yaa erken cidden ilk doğum mu olacak önceden filan erken doğumun olmuş muydu

Açılma olmuş mu peki ona baktı mi

Yok olmadi erken dogum ikinci bebegime hamileyim hatta ilkini 41 haftalik dogum yaptim dogmak istememisti :face_with_peeking_eye::grin: kizlar erken gelir derlerdi de gercek olucak galiba… Aciklik yok Allahtan… bebegin pozisyonu makat geliş aciklik olursa kordon sarkmasindan direk aliriz dedi doktor umarim olmaz da bakalim​:woman_shrugging:

1 Beğeni

Dua edin bana kizlar erken dogmasin :pray:

Amin canım inşallah durabildigi kadar dursun da büyüsün minnoş:palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

Rabbim vaktinde getirir insallah saglikli olur

1 Beğeni

Kızlar kızlar nasılsınız :four_leaf_clover::four_leaf_clover: karinlar oldu top gibi ne bel kaldı ne sırt geceleri sırt agrisindan uyuyamaz oldum yine aynı şeyi hamileliğin ilk zamanlari belirti olarak yaşıyordum sizlerde nasıl durumlar gobisler ağırlaştı mi :see_no_evil:

Elhamdülillah. Hemde nasil agirlasti. 33+2 oturunca kalkmk istemiyorum zor geliyor :upside_down_face:

1 Beğeni

30+2 cok rahatım suan aşırı temizlik krislerinde agri yasiyorum haricinde gayet iyiyim sadece grip ve öksürük can sıkıyor

Geçmiş olsun canım bol sıvı tüket çarçabuk toparlarsin inşallah​:cherry_blossom:

1 Beğeni