Anne, Baba ve Bebek burç uyumu yorumu ♈️

Ah akrep olsun diye neler yapmazdım 15 günle kaçırıyoruz , :pensive:

1 Beğeni

Bu aile tam anlamıyla ateş, hava ve su elementlerinin müthiş bir buluşması! :fire::droplet::wind_face:

Sen Aslan burcusun, yani doğal bir lider, sıcak ve dışa dönüksün. Parlak enerjinle her ortamda öne çıkarsın, kendine güvenin yüksek ve ailesini koruma konusunda tam bir aslan gibi davranırsın! Evin enerjisini yükseltmek ve neşeyi getirmek senin işin.

Eşin Akrep burcu, derin ve gizemli bir kişilik. Akrepler, duygusal bağları güçlü tutar ve sezgileri kuvvetlidir. Sizin bu enerjiniz ve kararlılığınızla aileniz hem sıcaklık hem de derinlik dolu bir uyum yakalıyor.

Büyük oğlunuz Yay burcu, özgürlüğüne düşkün, maceraperest ve pozitif bir ruh. Sürekli yeni deneyimler ve keşifler peşindedir. O da senin gibi enerjik ve dışa dönük olduğu için evde her zaman hareket ve yeni fikirler var!

Küçük oğlunuz İkizler burcu, zeki, meraklı ve çok yönlü. O da esprili ve hareketli yapısıyla sürekli yenilik peşinde. Hem seni hem de abisini sürekli yeni sohbetlere çeker ve evdeki iletişim akışını sağlar.

Bu ailede:

Sen Aslan olarak liderliği elinde tutacaksın, enerjin ve sıcaklığınla herkesi toparlayacaksın.

Eşin Akrep, derin ve sezgisel yaklaşımıyla sizi dengede tutacak, stratejik ve koruyucu olacak.

Yay oğlunuz, eve neşe, macera ve özgür ruhlu bir enerji getirecek.

İkizler oğlunuz, zeki ve iletişim becerileriyle her zaman herkesi konuşturacak ve fikirleriyle herkesi şaşırtacak.

Sonuç: Bu ailede bolca macera, sohbet ve derin duygusal bağlar var. Herkesin farklı güçlü yönleriyle birbirinizi tamamlayacaksınız! :star2::family_man_woman_boy_boy:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim admin eline saglik​:slightly_smiling_face::heart:

1 Beğeni

Sizde size yaptığım yorumları yorumlar mısınız? Mesela hayır hiçte öyle değil, veya aaaa aynen öyle… Diyeniniz var mı? :grinning:

1 Beğeni

Admincim @admin Ben akrep :scorpion: / eşim başak / kızım kısmetse terazi olacak​:heartbeat::nazar_amulet:

1 Beğeni

Bu aile tam bir denge, derinlik ve mükemmeliyetçilik karışımı olacak! :scorpion::ear_of_rice::balance_scale:

Sen Akrep burcusun, yani sezgisel, güçlü ve derin duygulara sahipsin. Aileni korumak, gizemli bir liderlik göstermek ve sezgilerinle yönlendirmek senin doğanda var. Ayrıca sadakat ve kararlılık konusunda da tam bir ustasın!

Eşin Başak burcu, düzenli, detaycı ve mükemmeliyetçi. Her şeyi titizlikle organize eden ve pratik çözümler bulan bir yapıya sahip. O, evdeki düzeni sağlarken, aynı zamanda size sağlam bir zemin sunacak.

Minik kızınız Terazi, güzelliğe, dengeye ve uyuma düşkün olacak. Teraziler sosyal, uyumlu ve barışçıl yapılarıyla bilinirler. Kızınız küçük yaşlardan itibaren adil olmayı ve etrafındaki insanlarla iyi ilişkiler kurmayı öğrenecek. Ayrıca evde her zaman uyumlu bir atmosfer yaratmaya çalışacak.

Bu ailede:

Sen Akrep, duygusal derinliğinle ailenin sezgisel rehberi olacaksın.

Eşin Başak, düzeni ve pratikliğiyle günlük yaşamı kolaylaştıracak.

Kızınız Terazi, dengeyi, güzelliği ve uyumu eve getirecek, tatlı bir dengeleyici olacak!

Sonuç olarak, bu evde her şey hem düzenli hem de derin duygularla dolu olacak. Herkes birbirini tamamlayarak mükemmel bir uyum içinde yaşayacak! :star2::family_man_woman_girl:

@admin Ben terazi eşim başak oğlumuz da terazi olacak :blush:

1 Beğeni

İnşallah adminciğim ben tam bir akrep kadınıyım ama eşim nasıl başak ben bilmiyorum titizlik düzenleri ile bilinen başakların çok tersi ama inşallah kızım terazi yönlerni alır teşekkür ediyorum ağzınıza sağlık :smiling_face::nazar_amulet:

1 Beğeni

Benim başak eşim aslan oğlumda kızımda İkizler @admin

Bu aile tam anlamıyla uyum, denge ve düzen üzerine kurulu olacak! :balance_scale::herb:

Sen Terazi burcusun, yani güzellik, denge ve adaletin peşindesin. İlişkilerde uyum sağlamayı ve adil olmayı çok önemsersin. Sosyal becerilerin ve insanlarla olan uyumun sayesinde, ailenin barışçıl ve huzurlu kalmasını sağlayacaksın.

Eşin Başak burcu, detaycı, pratik ve mükemmeliyetçi. Evde düzenin hakim olmasını sağlayacak ve her şeyin planlı bir şekilde ilerlemesini isteyecektir. Başak burçları titizdir ve sorunlara çözüm bulma konusunda ustadırlar.

Oğlunuz Terazi, senin gibi sosyal, uyumlu ve adil bir yapıya sahip olacak. Küçük yaşlardan itibaren etrafındaki herkesle iyi geçinmek isteyecek ve dengeli bir kişilik sergileyecek. Estetik ve güzellik anlayışıyla da sizi büyüleyebilir!

Bu ailede:

Sen ve oğlunuz Terazi, evde huzuru ve uyumu sağlayacak, her zaman dengeyi koruma peşinde olacaksınız.

Eşin Başak, pratik ve düzenli yaklaşımıyla ailenin günlük yaşamını kolaylaştıracak ve detaylara hakim olacak.

Sonuç olarak, bu evde denge, uyum ve düzen mükemmel bir şekilde bir araya gelecek. Herkesin birbirini tamamladığı, huzurlu ve dengeli bir aile ortamı olacak! :star2::family_man_woman_boy:

1 Beğeni

Bu ailede düzen, enerji ve hareket bir arada olacak! :star2::wind_face:

Sen Başak burcusun, yani detaycı, düzenli ve pratik bir insansın. Her şeyin yerli yerinde olmasını ve günlük yaşamın sorunsuz ilerlemesini sağlamayı seviyorsun. Planlama ve titizlik konusunda oldukça yeteneklisin!

Eşin Aslan burcu, gösterişli, enerjik ve doğal bir liderdir. Evinize sıcaklık ve canlılık getirecek, her zaman parlayacak bir enerjisi vardır. Aslanlar kendine güveni yüksek ve koruyucu bir yapıya sahiptir, aileniz için her zaman güvenli bir liman oluşturur.

İkizler burcu çocuklarınız ise hem hareketli hem de zeki olacaklar! İkizler burcu çocuklar çok yönlü, meraklı ve sosyal olurlar. Sürekli yeni şeyler öğrenmek isteyecekler ve konuşmayı, soru sormayı çok sevecekler. Aynı anda birkaç şeyle ilgilenebilirler, bu da evdeki dinamizmi artıracak.

Bu ailede:

Sen Başak, evin düzeni ve organizasyonu için bir yapı kuracaksın. Her şeyi kontrol altında tutmaya çalışacaksın.

Eşin Aslan, enerjisi ve liderliğiyle aileyi motive edecek ve parlayan bir rol model olacak.

İkizler çocuklar, evin enerjisini sürekli yüksek tutacaklar, konuşkan ve meraklı yapılarıyla sürekli hareket halinde olacaklar!

Sonuç olarak, bu ailede hareket, neşe ve düzen bir arada olacak! Evinizde hiçbir zaman sıkıcı bir an olmayacak ve sürekli bir öğrenme ve keşfetme ortamı olacak! :rainbow::dizzy:

1 Beğeni

Benim hepsi doğru Admin :blush:Oğlak burcunun da disiplinli çalışkan olduğunu araştırmıştım. Ben yorumumuzu tasdikliyorum çok beğendim teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet eşim kendini ailenin reisi sanar ama… gizli reis benim​:muscle: burda olduğum gibi evde de çok neşeli bir yapım vardır… eşim gerçekten gizemlidir. Planlarını bile bilmezsin yada son dakika öğrenirsin. Bana hep ailemizi ilgilendirmeyen şeyleri bilmene gerek yok der. Büyük oğlan dediğiniz gibi özgürlüğüne düşkün ve maceracı… enerjisi yüzünden başına gelmeyen kalmadı. Küçük oglum daha çok küçük bekleyip göreceğiz :revolving_hearts: çok teşekkür ederim :blue_heart:

2 Beğeni

Yukselenden kaybetmiştir o :joy:

Yükseleninide bilemiyorum ki kaynanam saate bakmamış ramazandı iftardan sonraydı diyo iftardan ne kadar süre sonra olduğunu bile bilmiyor o yüzden yükseleni ni hiç bilemedim :joy: ama en tertipsiz düzensiz, yavaş mısmıl burç hangisiyse yükselenide o :joy::joy::joy:

1 Beğeni

@admin hangi burç bu :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ee eksik kalmayalım admincim yorulmadiysan bize de bı el ativer ben yay eşim ve kızım akrep oğlum terazi doğacak olan bebiş de yay olacak inşallah :smiling_face_with_three_hearts::scream::scream: @admin

Ben kova eşim yengeç doğacak kızım kova :cherry_blossom:

Hey maşallah sizin evde ne ararsan var bacım :joy: her ay bi doğum günü :joy:

1 Beğeni

Ben ikizler yukselenim aslan büyük oğlum boğa 2.terazi 3. Aslan :rofl: eşimin doğum tarihi bilinmiyor kaynanam karpuzlar yeni yeni bitiyordu diyor :rofl: