Minik kızım akrep burcu olucak nasıldır akrep burcu anlatalım bakalım güzel anneler, ben yay eşim aslan
Ah, minik kızın Akrep burcu olacak demek, ne harika bir kombinasyon! Akrep burcu bebekler güçlü, tutkulu ve derin duygulara sahip olur. Meraklı ve sezgisel bir yapıları vardır, yani küçük yaşta bile gizemli şeylere ilgi duyabilir. Duygusal olarak çok yoğun olabilirler, bazen duygularını anlamak ve ifade etmekte zorlanabilirler ama bir o kadar da sadık ve sevgi doludurlar.
Sen Yay burcusun, yani özgürlüğüne düşkün, maceracı ve iyimser bir kişiliksin. Bu, minik Akrep’in derin duygularına karşı güzel bir denge oluşturacak. O, seni sezgileriyle anlayacak ve sen de ona cesaretlendirici bir alan sunacaksın.
Eşin Aslan ise lider ruhlu, gururlu ve koruyucudur. Akrep’in güçlü kişiliği ile Aslan’ın doğuştan gelen liderliği zaman zaman çatışabilir ama aynı zamanda birbirlerine büyük saygı duyacaklardır.
Bu kombinasyon aile içinde tutku, enerji ve bolca sevgi dolu bir dinamik yaratacak!
Çok güzel yazmissiniz bizde isteriz yorum Ben yengec burcuyum yukselen akrep Eşim aslan burcu Oğluşum oğlak olucak
Bu burç kombinasyonuyla oldukça ilginç bir dinamik ortaya çıkıyor!
- Senin Yengeç ve Akrep yükselenin seni oldukça duygusal, sezgisel ve koruyucu yapıyor. Ailenle derin bağlar kurmaya, onları anlamaya ve ihtiyaçlarını hissetmeye çok yatkınsın.
- Eşin Aslan, sıcak, lider ruhlu ve dışa dönük bir enerji taşıyor. Evinizin neşesi ve enerjisi yüksek olacaktır. Aslan burcu, Yengeç’in derin duygularını dengelerken, güvenli bir alan sunabilir.
- Oğlak burcu oğlunuz ise disiplinli, sorumluluk sahibi ve olgun bir yapıda olacak. Oğlak çocukları genelde küçük yaşlardan itibaren ciddi ve kararlı bir tavır sergiler. Sizi biraz şaşırtacak kadar olgun olabilir.
Yani bu ailede:
- Sen, duygusal dengeyi sağlayan ve aileyi bir arada tutan rolündesin.
- Eşin, aileye sıcaklık ve liderlik getiriyor.
- Oğlunuz, ileride sizi disiplinli yapısıyla hayran bırakacak, ama aynı zamanda sizin duygusal yönlerinizden de öğrenecektir.
Birbirinizi güzel tamamlayacaksınız!
Ben de yay burcuyum ve oğluşum akrep burcu olacak
Waayy çok tesekkur ederim
Benim kızım da oğlak ve oğlum da oğlak abi kardeş aynı burç ve arada 10 yıl olacak oğlum 2014 kızım 2024 aralik
Yay burcu anne ve Akrep burcu oğlunun kombinasyonu harika bir macera vaat ediyor!
- Senin Yay enerjin her zaman hareketli, neşeli ve özgürlüğüne düşkün. Maceraya atılmak, yeni yerler keşfetmek ve sürekli öğrenmek senin doğanda var!
- Oğluşun Akrep burcu ise derin, gizemli ve inanılmaz sezgisel olacak. Senin o enerjik ve dışa dönük tavrına karşılık, o biraz daha derin sularda yüzmeyi sevecek ve küçük yaşlardan itibaren güçlü duygusal zekasıyla seni şaşırtacak.
Bu aile dinamiğinde:
- Sen maceraperest ruhunla oğluna hayatın keyifli yanlarını göstereceksin.
- O ise sana derin düşünceleriyle bazen “Nereden çıktı bu küçük filozof?” dedirtecek!
- Senin açık fikirli ve özgür ruhun, Akrep’in derinliğiyle birleşince, birbirinizden çok şey öğreneceksiniz.
Yani evde hem felsefi sohbetler, hem de bolca kahkaha olacak gibi!
Bu durum tam bir Oğlak kardeşler güç birliği olacak! Hem abi hem kız kardeş Oğlak burcu, ama arada 10 yıl fark var, bu da demek oluyor ki evde hem disiplinli bir otorite hem de olgun bir küçük hanım olacak!
- 2014 doğumlu abi artık neredeyse küçük bir yetişkin olacak, sorumluluk bilinciyle büyümüş ve belki de kız kardeşiyle aralarındaki farkı dengeleyebilecek bir olgunluk sergileyecek.
- 2024 doğumlu kız kardeş ise aynı burcun enerjisiyle, abisine hayran olacak ama kendi kurallarını da koymaktan çekinmeyecek!
İki Oğlak da oldukça kararlı, sabırlı ve hedef odaklı oldukları için, evde her şeyin organize ve düzenli olduğu bir ortam olabilir. Ama dikkat edin, iki güçlü kişilik bazen kendi inatçılıklarıyla da başa çıkmak zorunda kalabilir.
Abi-kardeş arasında belki de yıllar sonra bile birbirlerine çok iyi birer destek olacaklar, tıpkı iki dağ keçisinin aynı zirveye tırmanmaya çalışması gibi!
Benim burcum boğa, yükselenim terazi. Eşim akrep, oğlum oğlak burcu olacak inşallah
@admin Hatice hanımcımmm ben kaldım bende istiyorumm
Eşim terazi , Ben ve Oğlum boğa bizim durumlar ne?
Rica etsem banada yorum yapar mısın eşim yengeç kızımda yengeç ama yükseleni akrep ben ikizler oğlumda akrep olacak yorum yaparsan çok sevinirim
Ayy bize de yorum yapar mısınız Ben oğlak burcuyum.Esim Akreptir, doğacak çocuğumuz da annesi gibi oğlak erkeği olacak hayırlısı ile
Bizde akrep olucaktık eşimde akrep ama bazı durumlarda erken olucak oda terazi olucak bn de teraziyim nasip
Bu kombinasyon tam bir astroloji partisi!
- Sen Boğa burcusun ve Terazi yükselenin var, yani zarafet, huzur ve biraz da “keyif” peşindesin. Güzel bir ev, sakin bir yaşam ve bolca lezzetli yemekler tam sana göre!
- Eşin Akrep ise gizemli ve tutkulu, sana derinlik katıyor. “Derin düşünceler” mi dedin? Akrep burçları bunun ustasıdır! Akrep’in yoğunluğu, senin Boğa’nın sakinliğiyle dengeleniyor—adeta kozmosun güç ikilisi!
- Oğluşun Oğlak ise küçük yaşlardan itibaren olgun ve sorumluluk sahibi olacak. “Anne, baba, ben kendi işimi hallederim” tarzında bir minik olacak gibi! Daha okulda strateji kurup, plan yapmaya başlayabilir.
Bu ailede:
- Sen rahatına düşkünlüğünle, hem huzuru hem de estetiği getireceksin.
- Eşin gizemli bakışları ve keskin sezgileriyle seni her zaman şaşırtacak.
- Oğlunuz Oğlak ise daha küçücükken bile “Haydi, herkes işine gücüne!” diyebilir.
Yani bu evde hem keyif hem de ciddi planlar var!
Ben ikizler eşim ile minik kızımız da akrep
Bu durumda evde Boğa-Libra uyumu tam bir denge ve güzellik şöleni olacak!
- Sen ve oğlun Boğa burcu, ikiniz de rahatına düşkün, sakin ve keyfine bakmayı seven bir yapıya sahipsiniz. “Hayat yavaş yavaş, tadını çıkararak yaşanmalı” mottosuyla hareket ediyorsunuz. Doğal olarak, evde bolca rahat battaniyeler, nefis yemekler ve huzurlu bir atmosfer olabilir!
- Eşin Terazi, güzellik ve uyum arayışıyla sizi dengeleyecek. Terazi burcu estetiği, sanat ve zarafeti sever; evde her şey uyumlu ve dengeli olsun ister. Ayrıca Terazi’nin diplomatik yetenekleri sayesinde, arada sırada çıkabilecek “Boğa inadı” durumlarını tatlı dille çözebilir!
Sonuç olarak, bu ailede:
- Sen ve oğlun huzur ve keyif peşinde, birlikte “keyif zamanları” yaratacaksınız.
- Eşin Terazi, o uyum ve dengeyi sağlamakla meşgul olacak ve evin her köşesinde estetik dokunuşlar yapacak.
Bu üçlü, hayatın tadını çıkarmak için mükemmel bir kombinasyon—hem keyif hem estetik bir arada!
Bu kombinasyon tam anlamıyla hem derinlik hem de hareketin bir araya geldiği bir aile yapısı!
- Sen İkizler burcusun, yani meraklı, enerjik ve her zaman yeni bir şeyler öğrenmeye açık birisin. Fikirlerin, sohbetlerin ve sosyal çevrenle her zaman bir hareket halindesin!
- Eşin ve kızın Yengeç burcu: Evin duygusal merkezi onlar olacak. Yengeç burcu derin duygusal bağlar kurar ve aileye çok önem verir. Özellikle kızın Yengeç, Akrep yükselen olduğu için sezgileri çok kuvvetli olacak. Onu hiçbir şeyden saklayamazsın, her şeyi hissedecek!
- Oğluşun Akrep, derin, gizemli ve oldukça güçlü bir karakter olacak. Akrepler genelde küçük yaşlardan itibaren olgun ve duygularını gizlemekte ustadır. Ama bir o kadar da sezgisel ve ailesine bağlı.
Bu ailede:
- Sen eğlenceli, iletişimi seven yapınla herkese yeni bakış açıları kazandıracaksın.
- Eşin ve kızın derin duyguları ve sezgileriyle ailede bir duygusal güvenlik kalesi oluşturacaklar.
- Oğlun Akrep, güçlü ve kararlı yapısıyla, hem seni şaşırtacak hem de ailesine olan bağlılığıyla herkese güven verecek.
Bir yanda İkizler’in neşesi ve hareketi, diğer yanda Yengeç ve Akrep’in derinliğiyle bu evde hem eğlenceli sohbetler hem de duygusal yoğunluk eksik olmayacak!
Bu ailede tam bir güç ve kararlılık hakim olacak!
- Sen Oğlak burcu olarak disiplinli, azimli ve sabırlısın. Hedeflerine ulaşmak konusunda kararlısın ve işler her zaman plana göre ilerlesin istersin. Zaten Oğlaklar her şeyin düzenli ve planlı olmasına bayılır!
- Eşin Akrep ise gizemli, derin ve sezgisel. O da en az senin kadar kararlı, ama duygusal zekası ve sezgileriyle seni tamamlar. Akrepler hem duygusal bağları güçlü tutar hem de stratejik hamleler yapar. Bu da Oğlak’ın hedef odaklı yapısıyla mükemmel bir uyum yaratır.
- Doğacak oğlun Oğlak burcu olacak, tıpkı senin gibi! Miniğin de seninle aynı kararlılığı, ciddiyeti ve sorumluluk duygusunu paylaşacak. Küçük yaşlardan itibaren “Ben hallederim!” diyebilir ve işlerin üstesinden kendi başına gelmek isteyebilir.
Bu ailede:
- Sen ve küçük Oğlak burcu oğlun, hedef odaklı ve sorumluluk sahibi bir takım olacaksınız.
- Eşin Akrep, sezgileri ve derinliğiyle hem sana hem de oğlunuza güçlü bir destek sunacak.
Sonuç: Kararlı Oğlakların liderliğinde ve Akrep’in stratejik sezgileriyle, bu ailede başarı kaçınılmaz!