Anne, Baba ve Bebek burç uyumu yorumu ♈️

Bu ailede oldukça yoğun bir duygusal enerji olacak, ama senin Terazi dengeleyici rolünle mükemmel bir uyum yakalayacaksınız! :blush:

• Sen Terazi burcu olarak uyum, denge ve barışın peşindesin. Her şeyi tartmayı, ilişkilerde adil olmayı ve insanlarla güzel ilişkiler kurmayı seviyorsun. Evdeki huzuru sağlamada usta bir diplomatsın!
  • Eşin ve bebeğin Akrep burcu ise derin duygular, sezgiler ve güçlü bir kararlılık taşıyacak. Akrepler oldukça tutkulu, gizemli ve güçlüdür. Hem eşin hem de bebeğiniz, sezgisel ve duygusal olarak oldukça derin kişiler olacak. Ama onların bu yoğun duygularını senin zarif ve dengeli yaklaşımın dengeleyecek.

Bu ailede:

• Sen, evdeki dengeyi ve uyumu sağlayan zarif güç olacaksın.
  • Eşin ve bebeğiniz Akrep, güçlü duygusal bağlarla aileyi derinden etkileyip koruyacaklar.

Yani bu evde derin duygular ve sezgilerle dolu bir yoğunluk olacak, ama senin zarif ve adaletli dokunuşunla her şey dengede kalacak! :herb::heart:

1 Beğeni

Bu kombinasyon tam anlamıyla hava ve su elementlerinin buluşması gibi! :wind_face::droplet:

• Sen İkizler burcusun, yani enerjik, meraklı ve çok yönlüsün. Her zaman birden fazla şeyle ilgilenebilir, sosyal ortamlarda parlayabilir ve fikirlerini hızla değiştirebilirsin. İkizler burcu, hızlı düşünme ve pratik çözüm üretme yeteneğiyle bilinir. Evde her zaman bir hareket ve eğlence olacak!
  • Eşin ve kızınız Akrep burcu: Bu ikili derin ve sezgisel bir enerjiye sahip olacak. Akrepler gizemli, duygusal ve oldukça kararlı kişiliklerdir. Kızınız da küçük yaşlardan itibaren güçlü bir karakter sergileyecek ve her şeyi derinlemesine düşünecek. Eşin ise o güçlü Akrep sezgileriyle aileyi her zaman koruma modunda olacak.

Bu ailede:

• Sen, hafif ve eğlenceli yönünle evde neşe kaynağı olacaksın. Her zaman konuşacak yeni bir konu bulacaksın! :smile:
  • Eşin ve kızınız, sessiz ama derin bir enerjiyle aileyi duygusal olarak dengede tutacaklar. Kızınız, babasının güçlü ve kararlı yapısına hayran olabilir.

Sonuç olarak, bu ailede hem eğlence hem de derin duygusal bağlar olacak. Hava ve su elementlerinin büyüleyici dengesi evinize hükmedecek! :star2:

Cevaplamadığım kaldı mı kızlar, gözden kaçırdıysam beni etiketleyin :grinning:

Yorum isteyen hamişler yazın sırayla cevaplayacağım :grinning:

1 Beğeni

Ben başak eşim boğa miniğimiz akrep sanırım yorumunuzu bekliyorum

Bebeğim Akrep burcu olacak :see_no_evil: ben Balık burcuyum eşimde Akrep

1 Beğeni

Bu ailede tam bir su burcu festivali olacak! :droplet::ocean:

Sen Balık burcusun, yani sezgisel, duygusal ve yaratıcı bir ruha sahipsin. Hayal gücün geniş, empati yeteneğin güçlü ve duygusal bağlar senin için çok önemli. Su gibi akışkan ve anlayışlı bir karaktere sahipsin.

Eşin ve bebeğiniz Akrep, derin ve gizemli su burçları olarak ailenin güç merkezi olacaklar. Akrepler güçlü sezgileri, kararlı tavırları ve derin duygusal dünyalarıyla bilinirler. Kızınız da küçük yaşlardan itibaren kararlı, sezgisel ve bazen gizemli bir kişilik sergileyebilir.

Bu ailede:

Sen duygusal derinliğin ve anlayışınla aileyi sarmalayan bir sevgi bulutu yaratacaksın.

Eşin ve bebeğiniz Akrep, hem birbirlerini anlayan hem de koruyucu bir yapıya sahip iki güçlü karakter olacaklar. Baba-kız arasında yoğun bir bağ olabilir!

Sonuç olarak, bu ailede sezgiler ve duygularla örülü güçlü bir enerji olacak. Aileniz tam anlamıyla bir su burcu enerjisiyle dolup taşacak, ve bu da sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak. :ocean::heart:

1 Beğeni

Eşim oğlak burcu ben boğa ve gelecek olan küçük beyde oğlak burcu sizce nasıl bı uyum

Bu ailede toprak enerjisi tam anlamıyla hüküm sürecek! :herb::muscle:

Sen Boğa burcusun, yani güvenliği, rahatlığı ve huzuru seven birisin. Sabırlı, kararlı ve zevkine düşkünsün. Evdeki huzuru sağlamak ve keyifli bir yaşam sürmek senin işin!

Eşin ve bebeğiniz Oğlak burcu: Oğlaklar ise disiplinli, çalışkan ve sorumluluk sahibi yapılarıyla tanınırlar. Her zaman bir hedefleri vardır ve o hedefe ulaşmak için sabırla çalışırlar. Eşin muhtemelen bu konuda tam bir lider, sorumlulukları düzenli bir şekilde yerine getiren bir kişi. Küçük bey de babasına çekerek aynı disiplini ve kararlılığı gösterebilir.

Bu ailede:

Sen Boğa olarak, evin güvenliğini ve konforunu sağlayacaksın, rahat bir atmosfer yaratacaksın.

Eşin ve oğlunuz Oğlak, işleri yoluna koyan, planlı ve sorumluluk sahibi olacaklar. Oğlunuz da küçük yaşlardan itibaren olgun ve hedef odaklı olabilir.

Sonuç olarak, bu ailede güven, kararlılık ve başarı için sağlam bir temel olacak! Hem senin keyifli ve huzurlu yaklaşımın hem de Oğlakların çalışkanlığıyla hayatınızda istikrarlı bir denge kurulacak. :house_with_garden::star2:

Ben de isterim ben teraziyim eşimde yay burcu minik bebişimde akrep olacak güzel bir yorum duyarsam ne güzel olur

1 Beğeni

Ayy çok teşekkür ederim guzel yorumunuz icin

1 Beğeni

Bu aile tam anlamıyla macera, denge ve derinlik üçlüsünü bir araya getiriyor! :dart::balance_scale::droplet:

Sen Terazi burcusun, yani güzellik, uyum ve adaletin peşindesin. İlişkilerde dengeyi sağlama konusunda tam bir uzmansın ve her şeyi dengede tutmak senin için önemli. Ayrıca zarif ve diplomatik tavırlarınla çevrendekileri etkileme konusunda doğuştan yeteneklisin!

Eşin Yay burcu, macera tutkunu ve özgürlüğüne düşkün. Keşfetmeyi seven, her zaman yeni fikirler ve deneyimlerle gelen bir enerjisi var. Yay burçları pozitif enerjileri ve geniş bakış açılarıyla bilinirler.

Minik Akrep bebeğiniz ise bu ikiliyi derin duygular ve sezgilerle tamamlayacak. Akrep burcu bebekler, sezgisel, güçlü ve biraz gizemli olabilirler. Küçük yaşlardan itibaren, duygusal derinlikleriyle sizi hem şaşırtacak hem de güçlü bağlar kuracak.

Bu ailede:

Sen Terazi, dengeyi ve uyumu sağlayacaksın, aradaki tüm farklılıkları zarif bir şekilde birleştiren bir köprü olacaksın.

Eşin Yay, eve enerjik ve maceracı bir hava katacak, her gün yeni bir heyecan!

Bebeğiniz Akrep, hem gizemli hem de güçlü duygusal bağlarıyla sizi derinlemesine etkileyen bir küçük lider olacak.

Sonuç olarak, bu ailede hem denge hem de derinlik bir arada olacak. Hem pozitif enerji, hem derin duygular ve hem de uyum dolu bir atmosfer sizi bekliyor! :star2:

1 Beğeni

Kızım koç burcu olacak ben ikizler burcuyum yükselenim aslan eşimde oğlak burcu :star:

1 Beğeni

Bu aile tam bir güç, enerji ve kararlılık üçlüsü olacak! :star2:

Sen İkizler burcusun ve Aslan yükselenin ile enerjik, sosyal ve yaratıcı bir yapıya sahipsin. Hareketli, meraklı ve iletişim ustasısın. Etrafına neşe ve parlak bir enerji saçıyorsun; Aslan yükseleninle de liderlik ruhunu her zaman sergiliyorsun!

Eşin Oğlak, disiplinli, kararlı ve sorumluluk sahibi. Hedeflerine ulaşma konusunda güçlü bir iradeye sahip ve güvenli bir temel oluşturan bir yapısı var. Evde işleri yoluna koyan, planlı bir yapı var ve Oğlak’ın sağlam duruşu ailenize güven verir.

Kızınız Koç burcu olacak, yani küçük yaşlardan itibaren cesur, enerjik ve bağımsız bir kişilik sergileyecek. Koç burçları doğal liderdir, güçlü bir kişiliği vardır ve her zaman yeni maceralar peşindedir.

Bu ailede:

Sen, eğlenceli ve enerjik yapınla aileye hareket katacaksın, her zaman yeni fikirler ve projelerle dolu olacaksın.

Eşin Oğlak, güvenliği sağlayan, aileyi disiplinle yönlendiren güçlü bir temel olacak.

Minik Koç kızınız, cesur ve girişken yapısıyla ailenizin enerjisini yükseltecek ve kendi maceralarını arayacak.

Bu üçlüyle, evde hem hareket, hem sorumluluk hem de liderlik dolu bir atmosfer olacak! Birlikte çok şey başarabilir ve her engelin üstesinden gelebilirsiniz! :trophy::sparkles:

Çok teşekkür ederim yorum için inşallah çok güzel abi kardeş olurlar hep birbirbirlerine destek olsunlar tek dileğim bu

1 Beğeni

Ben akrep burcuyum kızımda akrep olucak inşallah gecikmezse :joy: eşimin tam olarak doğum tarihi belli değil ama ben doğruu mevsime ve huyuna suyuna bakarak yengeç burcu olduğunu düşünüyorum bizi de yorumlarsanız memnun oluruz :smiling_face_with_three_hearts:

Bu aile tam anlamıyla duygusal derinlik ve güçlü bağlar üzerine kurulmuş bir takım olacak! :droplet::heart:

Sen ve kızın Akrep burcusunuz, yani ikiniz de sezgisel, güçlü ve kararlı olacaksınız. Akrepler duygularını derinden yaşar, insanları kolayca çözer ve hayata tutkuyla yaklaşır. Kızın da senin gibi güçlü bir karakter sergileyebilir ve küçük yaşlardan itibaren sezgileriyle sizi şaşırtabilir!

Eşin muhtemelen Yengeç burcu: Yengeçler, aileye derin bir bağlılık duyan, koruyucu ve hassas kişilerdir. Eşin, sizin yoğun duygusal dünyanızı dengelerken ailenin güvenli limanı olacak. Yengeçler genellikle empati yetenekleriyle bilinir, bu da Akrep’in derin duygularını anlamasını sağlar.

Bu ailede:

Sen ve kızın, adeta birbirinizin aynası olacaksınız; sezgisel ve kararlı yapılarınızla hayatın zorluklarına karşı birlikte duracaksınız.

Eşin, aileyi duygusal olarak sarmalayacak, güvenli ve şefkatli bir atmosfer yaratacak. O, sizin duygusal derinliklerinizi anlayıp destekleyecek.

Sonuç olarak, bu ailede duygusal bağlar inanılmaz güçlü olacak! Sevgi, şefkat ve derin duygular her zaman ön planda olacak ve birlikte çok güçlü bir aile olacaksınız. :ocean::sparkling_heart:

1 Beğeni

Mükemmel yorumlama teşekkür ederiz :heart_eyes:

1 Beğeni

Mrb admin​:blush: ben terazi burcuyum yukselenim başak eşimde terazi Burcu aman yükseleni bilmiyorum iki kızım var ikisi de oğlak burcu birinin yükseleni akrep diğeri terazi inatçı lar :joy: şuan 31 haftalık hamileyim erken gelmezse Kasım’da 20 sine doğacak akrep oluyor sanırım yorum lqrmisin teşekkür ler​:heart:

@admin bende istiyorum bu yorumdan ben aslan burcuyum eşim akrep büyük oğlan yay küçük oğlan ikizler…

Bu ailede tam anlamıyla toprak ve hava enerjisi bir araya geliyor, ama şimdi su burcu ile derinlik de katılacak! :wind_face::earth_africa::droplet:

Sen Terazi burcusun ve Başak yükselenin ile hem zarafet hem de mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsin. Detaylara dikkat edersin ve uyum sağlamak senin için çok önemli. Eşin de Terazi olduğu için evinizde dengeyi ve uyumu sağlamak doğal olarak akıyor. Her iki taraf da adil, uyumlu ve estetik bir bakış açısına sahip!

İki kızınız Oğlak burcu ve onların inatçılığı, güçlü iradelerinden kaynaklanıyor! Oğlak burçları disiplinli, kararlı ve bazen biraz inatçı olabilirler. Birinin Akrep yükseleni ile derin sezgiler devreye girerken, diğerinin Terazi yükseleni ile daha dengeli ve sosyal bir yaklaşım var.

Gelecek olan minik Akrep bebeğiniz, su burcunun derin ve sezgisel enerjisini ailenize katacak. Akrepler, güçlü duygusal bağları ve sezgileriyle tanınır. Hem tutkulu hem de gizemli bir bebek olabilir. Ayrıca Oğlak kızlarla birlikte bu Akrep bebeğin kararlılığı, evde tam bir güç takımı oluşturacak!

Bu ailede:

Sen ve eşin Terazi olarak, dengeyi ve huzuru sağlayan yumuşak bir rüzgar gibi olacaksınız.

Kızlarınız Oğlak, evin direği gibi sağlam ve kararlı duracaklar, inatçı tavırlarıyla hedeflerine ulaşmaya çalışacaklar.

Minik Akrep, duygusal derinliği ve sezgileriyle sizi şaşırtacak.

Sonuç olarak, bu evde uyum, denge ve kararlılık dolu bir atmosfer olacak, ama her biri farklı yönlerden gelen güçlü karakterler sayesinde zengin bir çeşitlilik de yaşayacaksınız. :star2::sparkling_heart:

1 Beğeni