Anne, Baba ve Bebek burç uyumu yorumu ♈️

Ben yengeç eşim koç kızım kova olacak nasıl bi uyum :heart:

Sorma biz belediyeye anons geçiyoruz toplu doğum günü kutlatiyom Ekim kasim Aralık siraladim :scream::sweat_smile::sweat_smile::crazy_face::crazy_face:

Ben başak burcuyum eşim de başak oğlumu kısmetse akrep olucak

Üç çocuğu nasıl arka arkaya sıraladım onu bilemiyorum takvimle planlasan tutmaz​:face_with_hand_over_mouth::joy:

Anne başak baba yengeç kızımız balık olucak nasıl?

Ben başak burcuyum eşim de başak burcu oğlumuz akrep olacak kısmetse

Bu ailede macera, derinlik ve uyum iç içe geçmiş durumda! :star2::droplet::balance_scale:

• Sen ve doğacak bebişin Yay burcusunuz, yani özgür ruhlu, maceraperest ve neşeli bir yapıya sahipsiniz. Yay burçları her zaman yeni yerler keşfetmeyi, farklı kültürleri öğrenmeyi ve eğlenceyi severler. Seninle birlikte büyüyecek olan miniğin de aynı meraklı ve enerjik yapıya sahip olacak.
  • Eşin ve kızın Akrep burcu, güçlü sezgilere ve derin duygulara sahip. Akrepler aileye derin bağlar ve koruyucu bir enerji getirirler. Onlar, ailenizin duygusal güvenliğini sağlayacak ve içten gelen bir bağlılık oluşturacaklar.
  • Oğlunuz Terazi, dengeli, uyumlu ve sosyal yapısıyla evin barış elçisi olacak. Terazi burçları ilişkilerde dengeyi bulmakta oldukça iyidir ve herkesle uyumlu olmayı severler. Onun sayesinde evde denge ve adalet duygusu hep ön planda olacak.

Bu ailede:

• Sen ve doğacak miniğin Yay olarak, evde her zaman bir macera arayışında olacaksınız; yeni şeyler denemek ve keşfetmek için heyecanla dolu olacaksınız.
  • Eşin ve kızın Akrep, derin sezgileri ve güçlü duygularıyla aileyi koruyacak ve duygusal dengeyi sağlayacaklar.
  • Oğlunuz Terazi, ailenizde uyum ve barışı sağlayan, aradaki farklılıkları tatlı bir şekilde dengeleyen kişi olacak.

Sonuç olarak, bu ailede özgürlük tutkusu, derin duygular ve dengeli bir atmosfer bir arada olacak. Her birinizin farklı güçlü yönleriyle zengin, sevgi dolu ve heyecanlı bir aile ortamı oluşturacaksınız! :rainbow::sparkling_heart:

1 Beğeni

Bu ailede özgür ruhlar ve duygusal derinlik birlikte mükemmel bir uyum yaratacak! :wind_face::droplet:

• Sen Kova burcusun, yani yenilikçi, özgürlüğüne düşkün ve her zaman farklı düşünmeyi seven birisin. Kova burçları bireysel, yaratıcı ve açık fikirli yapılarıyla bilinirler. Seninle birlikte büyüyecek olan minik kızın da bu özgür ruhlu, bağımsız ve yaratıcı yönlerini paylaşacak.
  • Eşin Yengeç burcu, ailesine derin bir bağlılık duyan, koruyucu ve hassas bir kişilik. Yengeçler empati yetenekleri ve duygusal derinlikleriyle bilinirler, bu da ailenin güvenli ve sevgi dolu bir yuva olmasını sağlar. O, sizin özgürlükçü yapınızı dengeleyip, ailenizin duygusal ihtiyaçlarına her zaman cevap verecek.
  • Doğacak kızınız Kova: Küçük prensesiniz de senin gibi bağımsız, açık fikirli ve yaratıcı olacak. Dünyayı keşfetmek ve kendi fikirlerini geliştirmek konusunda oldukça meraklı ve cesur olabilir. Kendine özgü düşünce yapısıyla sizi her zaman şaşırtabilir!

Bu ailede:

• Sen ve kızınız Kova, birlikte özgürce hayal kuracak, yeniliklerin peşinde koşacak ve fikirlerinizi paylaşacaksınız.
  • Eşin Yengeç, ailenizin duygusal derinliğini koruyacak, hassasiyet ve şefkatiyle sıcak bir yuva oluşturacak.

Sonuç olarak, bu ailede özgürlük ve sevgi iç içe olacak. Hem yeniliklerin hem de güçlü duygusal bağların olduğu, dengeli ve sevgi dolu bir ortamda birlikte büyüyeceksiniz! :star2::revolving_hearts:

1 Beğeni

Bu aile tam anlamıyla renkli ve eğlenceli bir enerjiye sahip olacak! :tada::sun_with_face:

• Sen İkizler burcusun ve Aslan yükselenin ile meraklı, enerjik ve sosyal bir yapıya sahipsin. Aslan yükseleninle birlikte, çevrene parlak bir enerji saçıyor, liderlik ediyorsun ve her zaman neşeli bir havan var. Hem konuşkan hem de dikkat çekmeyi seven bir yapıyla, evde sürekli hareket ve eğlence var!
  • Büyük oğlun Boğa, sabırlı, huzurlu ve sağlam bir kişilik. Boğalar genellikle güven ve konfor peşindedir, bu da evde dengeyi sağlar. Boğa oğlun evin güven kaynağı olacak, herkesin ihtiyaçlarını düşünüp huzurlu bir atmosfer yaratacaktır.
  • İkinci çocuk Terazi, uyumlu, adil ve sosyal bir yapıya sahip. Terazi burçları her zaman denge ve barış arayışındadır, bu da evde huzurlu ve adil bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.
  • Üçüncü çocuk Aslan, tıpkı senin gibi parlak ve enerjik olacak. Küçük Aslan, dikkat çekmeyi sever, liderlik etmeye eğilimlidir ve kendine güvenir. Evinizde sürekli neşeli bir hareket ve birazcık “Ben buradayım!” havası olacak!

Bu ailede:

• Sen, enerjik ve sosyal yapınla sürekli yeni fikirler getirip herkesi harekete geçireceksin.
  • Boğa oğlun, evin sabır ve huzur kaynağı olacak, herkesin rahatını düşünecek.
  • Terazi çocuğun, dengeyi ve uyumu sağlayacak, herkesin arasında köprü olacak.
  • Aslan çocuğun, enerjisiyle evi şenlendirecek ve parlamayı çok sevecek.

Bu renkli karışımla evde her zaman bir hareket, kahkaha ve biraz da tatlı rekabet olacak! :star2::family_man_woman_girl_boy:

Bu ailede duygu, enerji ve özgünlük bir arada olacak! :heart:

• Sen Yengeç burcusun, yani hassas, şefkatli ve ailesine derin bağlılık duyan bir kişisin. Sezgisel yapınla ailenin ihtiyaçlarını önceden fark eder ve koruyucu bir tavırla herkesi sarıp sarmalarsın. Evde sevgi dolu ve güvenli bir yuva oluşturmak senin işin!
  • Eşin Koç burcu, cesur, enerjik ve girişimci bir ruh. Koç burçları lider ruhludur, harekete geçmekten korkmaz ve her zaman yeni bir maceraya atılmak isterler. O, ailenize enerjik ve motive edici bir güç getirecek, sizi harekete geçirecektir.
  • Kızınız Kova burcu olacak, yani özgür ruhlu, yaratıcı ve bağımsız bir kişilik. Kovalar geleneklere pek bağlı kalmaz, farklı düşünmeyi ve özgün olmayı severler. Küçük yaşlardan itibaren kendi fikirlerini ortaya koyan ve özgün bir karakter sergileyen biri olabilir.

Bu ailede:

• Sen Yengeç olarak, sevgi dolu ve koruyucu tavrınla ailenin duygusal dengesini sağlayacaksın.
  • Eşin Koç, enerjisi ve girişimci ruhuyla herkesi motive edecek, evde bir hareket ve canlılık yaratacak.
  • Kızınız Kova, özgür ruhuyla farklılıklar getirecek ve kendi tarzını ortaya koyacak, evdeki dinamizmi artıracak.

Sonuç olarak, bu ailede güçlü duygusal bağlar, yüksek enerji ve özgün fikirler bir arada olacak. Herkesin farklı güçlü yönleriyle birbirinizi tamamlayarak eğlenceli ve renkli bir aile ortamı yaratacaksınız! :star2::revolving_hearts:

1 Beğeni

Çok rengarenk bir aileyiz sorma bizim evin terazisizin ayarıyla oynamışlar herhalde​:crazy_face:akrebin de kuyruğuna basmışlar :see_no_evil: ben ve doğacak kızım yay olarak evi dinginlemek istiyoruz artık :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bu ailede düzen, analiz ve derinlik iç içe olacak! :herb::mag::droplet:

• Sen ve eşin Başak burcusunuz, yani her ikiniz de detaycı, pratik ve mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsiniz. Başak burçları planlı olmayı, her şeyin düzenli ilerlemesini ve sorunlara pratik çözümler üretmeyi sever. Bu sayede evde düzenin ve istikrarın sağlandığı, her şeyin yerli yerinde olduğu bir ortam yaratacaksınız.
  • Oğlunuz Akrep burcu olacak, yani derin ve sezgisel bir kişiliğe sahip olacak. Akrepler güçlü sezgileri, kararlı yapıları ve duygusal derinlikleriyle bilinirler. Küçük yaşlardan itibaren, hisleri kuvvetli ve belki biraz gizemli bir tavır sergileyebilir. Akrep burcu oğlunuzun kararlılığı ve tutkusu, sizin pratik ve planlı yapınızla mükemmel bir denge oluşturacak.

Bu ailede:

• Sen ve eşin olarak, evde her şeyin planlı, organize ve düzenli olmasını sağlayacaksınız.
  • Oğlunuz Akrep, derin duygularıyla ve sezgisel yapısıyla size farklı bir perspektif sunacak. Belki de küçük yaşlarda bile olayları derinlemesine anlayarak sizi şaşırtabilir.

Sonuç olarak, bu ailede hem düzenli hem de duygusal bir atmosfer olacak. Başakların pratikliği ve Akrep’in derinliği, evde hem istikrarı hem de güçlü duygusal bağları bir araya getirecek. :star2::sparkling_heart:

Bu ailede pratiklik, şefkat ve hayal gücü bir araya geliyor! :herb::droplet::cherry_blossom:

• Sen Başak burcusun, yani detaycı, pratik ve mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsin. Düzenli olmayı, her şeyin yerli yerinde olmasını ve ailenin günlük işlerini sorunsuz ilerletmeyi seversin. Sevgini daha çok davranışlarınla gösterirsin; onları düşündüğünü hissettirecek küçük ayrıntılarla ilgilenmeyi çok iyi bilirsin.
  • Eşin Yengeç burcu, duygusal, şefkatli ve koruyucu. Yengeçler ailenin duygusal dengeyi sağlama konusunda çok yeteneklidir. Evinizde sevgi dolu bir atmosfer oluşturacak, ailenizi her zaman sarıp sarmalayacaktır.
  • Kızınız Balık burcu olacak, yani hayal gücü geniş, empati yeteneği yüksek ve duygusal bir yapıya sahip olacak. Balık burçları derin duygulara sahiptir ve etraflarındaki her şeyi sezgisel olarak hissederler. Küçük prensesinizin duyarlı ve merhametli tavırlarıyla sizi büyülemesi muhtemel.

Bu ailede:

• Sen Başak, pratik zekan ve organize yapınla ailenin günlük hayatını düzenleyip, onlara destek olacaksın.
  • Eşin Yengeç, şefkati ve duygusal bağlılığıyla evin sıcak ve sevgi dolu bir yuva olmasını sağlayacak.
  • Kızınız Balık, yaratıcılığı ve hassas yapısıyla evin hayal gücünü ve merhametini artıracak.

Sonuç olarak, bu ailede pratiklik, şefkat ve hayal gücü bir arada olacak. Herkesin farklı güçlü yönleriyle birbirini tamamladığı ve sevgi dolu bir ortamın hüküm sürdüğü güzel bir denge yakalayacaksınız! :star2::sparkling_heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim @admin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Admin hanım bize de yorum rica ediyorum :smiling_face: Ben başak burcuyum, eşim ikizler burcu ve kızım yengeç burcu.

Bizede bakabilirmisin admin :face_with_peeking_eye: Ben balik eşim boğa oğlumuzda oğlak olucak insallah :hatching_chick::blue_heart:

Aşkoooo bende isterimmmmmm oğlum akrep :scorpion: olscak ben kova :bucket: eşim Aslan :lion:

Ben başak burcuyum, eşim ve oğlum aslan burcu :joy:

@admin ben balık eşim akrep oğlumuz başak burcu bizide yorumlar mısınız :joy::woozy_face: