Bende gataya gidiyorum doktorum İlhami gül çok bilgili ve hastasıyla çok güler yüzlü sen bir şey sorduğun zaman senin içini rahatlatana kadar anlatıyor
Bende İlhami güle gidiyorum gerçekten çok güzel ilgileniyor
Evet internetten araştırıp Buldum ben gerçekten hakkını veriyor
Aynen öyle
Pazartesiye randevu aldım genelde 1 numaralı poliklinikte oluyor ama MHRS üzerinden aldım 4 numarada gösteriyor odasını inşallah gittiğimde o olur
Bazen odası değişiyor ben hep 4 noluda muane oldum hep gittimde orda oluyordu bende Perşembe gidicem 3lü tarama için
Anladım canım teşekkür ederim kaç haftalıksin sen
15+6 oldum bugün sen kaç haftalıksın
Bende 12+1 im , geçen hafta kanama yaşadım yatış verdi doktor iyiyim şuan çok şükür pazartesi kontrole gidecem hemde 2li tarama testine inşallah böyle sorunsuz devam eder
Mrb hanimlar yeni hamileyim 3 aya giriyorum ve ilk gebeliğim sizce ne znm cinsiyetini ogrenmeye gitmeliyim herkes 4 ayi bekle diyo
Çok şükür canım Allah’ım bidaha yaşatmasın sağlıklı sahatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aramıza hoşgeldin bende 4 aylık oldum ama daha cinsiyetini ögrenemedim Allah’ın izniyle Perşembe günü ögrencem oğlumda 3 buçuk aylıkken öğrenmiştim 16 ile 20 lerde tam belli oluyor diyorlar bende oyuzden bekledim cnm
Teşekkür ederim ben gebe polikliniğine gidiyorum. Sizi ne için perinatolojiye yönlendirdiler?
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Canım benim hem ikiz hemde kronik hastaliklarim var.O yüzden 5.haftadan itibaren perinatolojiye gidiyorum.
Ben 15. Haftada öğrendim. Daha erken gitmek bence bir nevi olasılıklarla söylenen tahmin dolu cümleler olacak Daha fazla kafa karışacak.
Hosbuldumm canimm
Diyosunn
Tanışmak görüşmek isterm ya valla bende yabancisym aslen antepliyim
Anladım teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ikizlerinizi