Ankaradan hamiş arkadaşlar bakabilirmi

Bende gataya gidiyorum doktorum İlhami gül çok bilgili ve hastasıyla çok güler yüzlü sen bir şey sorduğun zaman senin içini rahatlatana kadar anlatıyor

2 Beğeni

Bende İlhami güle gidiyorum gerçekten çok güzel ilgileniyor :smiling_face:

1 Beğeni

Evet internetten araştırıp Buldum ben gerçekten hakkını veriyor

1 Beğeni

Aynen öyle :smiling_face:

1 Beğeni

Pazartesiye randevu aldım genelde 1 numaralı poliklinikte oluyor ama MHRS üzerinden aldım 4 numarada gösteriyor odasını inşallah gittiğimde o olur

Bazen odası değişiyor ben hep 4 noluda muane oldum hep gittimde orda oluyordu bende Perşembe gidicem 3lü tarama için :blush:

Anladım canım teşekkür ederim kaç haftalıksin sen

1 Beğeni

15+6 oldum bugün sen kaç haftalıksın :blush:

Bende 12+1 im , geçen hafta kanama yaşadım yatış verdi doktor iyiyim şuan çok şükür pazartesi kontrole gidecem hemde 2li tarama testine inşallah böyle sorunsuz devam eder

1 Beğeni

Mrb hanimlar yeni hamileyim 3 aya giriyorum ve ilk gebeliğim sizce ne znm cinsiyetini ogrenmeye gitmeliyim herkes 4 ayi bekle diyo

2 Beğeni

Çok şükür canım Allah’ım bidaha yaşatmasın sağlıklı sahatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :smiling_face: :palms_up_together:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin bende 4 aylık oldum ama daha cinsiyetini ögrenemedim Allah’ın izniyle Perşembe günü ögrencem oğlumda 3 buçuk aylıkken öğrenmiştim 16 ile 20 lerde tam belli oluyor diyorlar bende oyuzden bekledim cnm

1 Beğeni

Teşekkür ederim ben gebe polikliniğine gidiyorum. Sizi ne için perinatolojiye yönlendirdiler?

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

2 Beğeni

Canım benim hem ikiz hemde kronik hastaliklarim var.O yüzden 5.haftadan itibaren perinatolojiye gidiyorum.

Ben 15. Haftada öğrendim. Daha erken gitmek bence bir nevi olasılıklarla söylenen tahmin dolu cümleler olacak​:sweat_smile: Daha fazla kafa karışacak.

Hosbuldumm canimm

1 Beğeni

Diyosunn​:grin:

1 Beğeni

Tanışmak görüşmek isterm ya valla bende yabancisym aslen antepliyim

1 Beğeni

Anladım teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ikizlerinizi :blush::palms_up_together:

1 Beğeni