Ankaradan hamiş arkadaşlar bakabilirmi

Ben de oraya gidiyorum

1 Beğeni

dr nuz kim

Bende kecioren medical park ozele gidiyorum dogum paketi aldim . Ama devlet oneri isterseniz hepsiyle bir problemim oldugu icin ben oneremem ama arkadasim etlik sehir hastanesine gidiyor o memnunmus . Ozelde detayli yapmiyolar di ayri ucreti vardi bende etlik gittim ama cok gec kaldigmi yapamayacaklarini soylediler . Ozellikle detayli icin 6/12 haftada rabdevu almaniz sart bulamazsiniz yoksa

Sabit bir doktorum yok maalesef hep farklı birilerine denk geliyorum

aaa olmaz ama oyle siz dogum paketi aldinizmi

eger dogum paketi aldiysaniz sabit bir dr secin ben hüseyin beye gidiyorum gata dan geldi kendisi muhtesem bir dr bilgisiyle ilgisiyle ozel muaynanesi var ben kontrollerime oraya gidiyorum ama ucret odemiyorum paketin icinde hepsi

Bende bu yuzden ozelden paket aldim . Maalesef bu durum beni cok sinir etti hepside suratsiz

Bir dk ben yanlış mesajı çekmiş olabilirim Etlik şehir Hastanesi’ne gidiyorum ben

1 Beğeni

hmm tmm ozaman ben koruya gidiyorum özele

1 Beğeni

Ne kadar uyguna almışsınız ben görüşmeye gittim 35 dediler

ben hastaneden almadim ama canim ora ile anlasmali olan dr.umda yaptim paket anlasmasini hastane fazla cikartiyor ben huseyin beye ilk gittigimde dogum paketi almak istiyorum dedim evraklari herseyi dr um yapti o yuzden uygun oldu

Ben En baştan beri Etlik şehir hastanesine gidiyorum ve çok memnunum.Tavsiye ederim.

2 Beğeni

Ben de orda İbrahim beye gidicem haftanın üç günü orda diğer günler Çukurambar şubesinde yani İbrahim beyle görüşsem daha mi mantikli olur acaba

2 Beğeni

Ve ne zaman almistiniz

1 Beğeni

tabiki dr unuzla görüşün canim ben dogum paketi almak istiyorum dediginizde zaten koruyla anlasmalidir yardimci olur canim

ben kasimda almistim

Çok teşekkür ederim umarım yardımcı olurlar​:pray:t2:

1 Beğeni

rica ederim canim insallah olurlar​:smiling_face_with_three_hearts:

Hangi doktora gidiyorsunuz. Ben oradaki aslıhan hanıma gidiyordum ama onun polikliniği değişmii. Yeni doktor bulmam gerek :blush:

1 Beğeni

Canım ben perinatolojiye gidiyorum.Ama ilk kadın doğuma gittiğimde Sait Erbey vardı ona gidiyordum ve çok ilgili bir doktordu.Cok memnun kaldım.Perinatolojidede Seval yılmaz erganiye gidiyorum.Polikniklik 7 ye alıyorum hep.