Ankara’dan selamlar ben buranın yabancısıym 16 haftalık hamileyim hastane ve doktor önerisi rica edebilir miyim
Neresi Ankara’nın
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
@ankara-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza
Gata derim başka da bir şey demem. Bir de detaylı ultrason tarihiniz yaklaşıyor bir hastaneye takibinizin alınması çok önemli. Detaylı için randevu bulamayan insanlar duyuyoruz.
GATA " da cinsiyetini söylüyorlarmı acaba
kesinlikle özel sincan koru hastanesi
İncirli canım
Merhaba canım teşekkür ederim
Hiç bilmiyorum canm ilkkez duydum şuan Zübeyde hanıma gidiyorm ama araştırcam gata dediğiniz yeride çok teşekkür ederim
Özele dururum yok canm maalesef
Ikisi çok yakın yürüme mesafesi diyebilirim Özcan ÖZKAN veya tam tersi (Özkan Özcan) Kesinikle tavsiye ediyorum. Çok ilgili ve ikinci kez kendisine gidişim beni unutmamışti. Bir de ebeler falan da çok yumuşakbaşlılar.
Bende İncirlideyim Yeni gördüm mesajı bende yabancisi sayilirim. Artvin den geldim 414, 288 nolu otobüsler de önünde bırakır.
Hafta ilerleyince söylüyorlar. Ben 15 haftalık özelde öğrnedim. 18. Haftada gata da dr muayene esnasinda o da kız dedi onayladı. 20. Haftaya kadar zaten detayli ultrason icin randevu veriyorlar. Orada mutlaka derler.
Zübeyde Hanımı hiç ama hiç tavsiye etmem
şehir hastanesi o zaman canim cok temiz ve ilgililer
Teşekkür ederim
Muayene ücreti ne kadar cnm
özeldemi
Evet sincan koru hastanesi muayene ucreti demissiniz ya onu sordum
ben özel muaynanesine gidiyorum canim dr dan dogum paketi aldim 21 bin tl bunun icinde 9 ay muayne dogum hastane yatis cocugun kontrolleri hepsi icinde 21 bin dr umda koruyla anlasmali koruda olacak nasip olursa