Ankaradan hamiş arkadaşlar bakabilirmi

Ankara’dan selamlar ben buranın yabancısıym 16 haftalık hamileyim hastane ve doktor önerisi rica edebilir miyim :innocent:

2 Beğeni

Neresi Ankara’nın

3 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

@ankara-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza

1 Beğeni

Gata derim başka da bir şey demem. Bir de detaylı ultrason tarihiniz yaklaşıyor bir hastaneye takibinizin alınması çok önemli. Detaylı için randevu bulamayan insanlar duyuyoruz.

1 Beğeni

GATA " da cinsiyetini söylüyorlarmı acaba :thinking::thinking:

2 Beğeni

kesinlikle özel sincan koru hastanesi

3 Beğeni

İncirli canım

1 Beğeni

Merhaba canım teşekkür ederim :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hiç bilmiyorum canm ilkkez duydum şuan Zübeyde hanıma gidiyorm ama araştırcam gata dediğiniz yeride çok teşekkür ederim :innocent:

1 Beğeni

Özele dururum yok canm maalesef :thinking:

2 Beğeni

Ikisi çok yakın yürüme mesafesi diyebilirim​:smile: Özcan ÖZKAN veya tam tersi​:sweat_smile: (Özkan Özcan) Kesinikle tavsiye ediyorum. Çok ilgili ve ikinci kez kendisine gidişim beni unutmamışti. Bir de ebeler falan da çok yumuşakbaşlılar.

1 Beğeni

Bende İncirlideyim​:joy: Yeni gördüm mesajı bende yabancisi sayilirim. Artvin den geldim​:face_with_peeking_eye: 414, 288 nolu otobüsler de önünde bırakır.

2 Beğeni

Hafta ilerleyince söylüyorlar. Ben 15 haftalık özelde öğrnedim. 18. Haftada gata da dr muayene esnasinda o da kız dedi onayladı. 20. Haftaya kadar zaten detayli ultrason icin randevu veriyorlar. Orada mutlaka derler.

3 Beğeni

Zübeyde Hanımı hiç ama hiç tavsiye etmem :confused:

1 Beğeni

şehir hastanesi o zaman canim cok temiz ve ilgililer

3 Beğeni

Teşekkür ederim :bouquet::smiling_face:

2 Beğeni

Muayene ücreti ne kadar cnm

2 Beğeni

özeldemi

1 Beğeni

Evet sincan koru hastanesi muayene ucreti demissiniz ya onu sordum

1 Beğeni

ben özel muaynanesine gidiyorum canim dr dan dogum paketi aldim 21 bin tl bunun icinde 9 ay muayne dogum hastane yatis cocugun kontrolleri hepsi icinde 21 bin dr umda koruyla anlasmali koruda olacak nasip olursa