Ankaradan hamiş arkadaşlar bakabilirmi

AMİNNN İNŞALLAH canım.Rabbim tüm hamile annelerin bebeklerini sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: İnşallah hepimiz bir avazda doğum yapıp bebeklerimize sağ salim kavuşuruz.:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Aminnn​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::smiling_face:

1 Beğeni

Bugün gittinmi kadın doğuma canım :blush:

1 Beğeni

Evet gittim canım bu şekilde dikkat etmeye devam dedi progestana devam ayakta fazla kalmadan kendini yormadan devam dedi , ikili tarama testi için ultrasyona aldı burun kemiği ve ense kalınlığına baktı ilk etapta uyuyordu bebişim karnimi sallayarak uyandırdı hareket etti :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:ölçüleri normal kan ver dedi kanı verdim haftaya sonuca gidecem inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

İlhami hocaya diye aldım ama başka biri vardı malesef İlhami hocaya denk gelmedim bugün

Bende bugün gittim 3 lü tarama için gittim kan verdim İlhami doktor yoktu ve ne bilim memnun kalmadım kafam karıştı baya canım sıkıldı senin ilk gebelik mi :blush:

1 Beğeni
  1. Gebelik bir düşüğüm var canım, sendemi 4 numaradaydın bir erkek doktor vardı birde stajyer erkek vardı gözlüklü :joy:
1 Beğeni

Aynen öyle bide siyah saçlı bilgisayar yazan biri vardı bende 4 numaradaydim İlhami beye aldım ama genç zayıf bı oğlan vardı gözlüklü bı de doktor vardı

1 Beğeni

Aynen :joy: senin randevu saatin kaçtı

1 Beğeni

11:30 ama 12 ye yakın girdim ben :smile::smile:

1 Beğeni

Benimde 11.45 di :joy::joy:kesin karşılaşmışızdır biz hatta ben öğlen sonuna kaldım

1 Beğeni

Ozaman kesin benim dikkatimi çeken iki bayan vardı biri açık saçlı yanında kızi vardı ona çikolata verdim bide mavi üstü vardı ikisi sonra kan vermeye gitti ayrı bayanlardı ama :smile::smile:

1 Beğeni

Yok ben kapalıyim çocuklu olan vardı bebek arabası vardı , benden öncede bir mavili kapalı bayan girdi minyon zayıf biriydi :joy:

1 Beğeni

Aynen arabada kızı vardı bayanda zayıf Siyah saçlı :smile:

1 Beğeni

Evet :joy: sen acikmisin kapalimi

1 Beğeni

Hatta o arabalı kadinin bebeği gözükmemiş kese bozukmus onun için gelmisti

1 Beğeni

Açık siyah saçlı oğlum ve kaynanam vardı yanımda :blush::blush:

1 Beğeni

Ben bebeğim hareket etsin cinsiyetini öğrenmek için çikolata açtım tam yicektim küçük kızla göz göze geldik paylaştık hatta onla :smile:

Kesin yan yanaydik biz ya :joy: ama hatırlamıyorum boyun uzunmu biri vardı uzun boylu saçı topluydu

Orta çok uzun değil üstünde ne vardı ne renk :smile:

1 Beğeni