AMİNNN İNŞALLAH canım.Rabbim tüm hamile annelerin bebeklerini sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. İnşallah hepimiz bir avazda doğum yapıp bebeklerimize sağ salim kavuşuruz.
Aminnn
Bugün gittinmi kadın doğuma canım
Evet gittim canım bu şekilde dikkat etmeye devam dedi progestana devam ayakta fazla kalmadan kendini yormadan devam dedi , ikili tarama testi için ultrasyona aldı burun kemiği ve ense kalınlığına baktı ilk etapta uyuyordu bebişim karnimi sallayarak uyandırdı hareket etti ölçüleri normal kan ver dedi kanı verdim haftaya sonuca gidecem inşallah
İlhami hocaya diye aldım ama başka biri vardı malesef İlhami hocaya denk gelmedim bugün
Bende bugün gittim 3 lü tarama için gittim kan verdim İlhami doktor yoktu ve ne bilim memnun kalmadım kafam karıştı baya canım sıkıldı senin ilk gebelik mi
- Gebelik bir düşüğüm var canım, sendemi 4 numaradaydın bir erkek doktor vardı birde stajyer erkek vardı gözlüklü
Aynen öyle bide siyah saçlı bilgisayar yazan biri vardı bende 4 numaradaydim İlhami beye aldım ama genç zayıf bı oğlan vardı gözlüklü bı de doktor vardı
Aynen senin randevu saatin kaçtı
11:30 ama 12 ye yakın girdim ben
Benimde 11.45 di kesin karşılaşmışızdır biz hatta ben öğlen sonuna kaldım
Ozaman kesin benim dikkatimi çeken iki bayan vardı biri açık saçlı yanında kızi vardı ona çikolata verdim bide mavi üstü vardı ikisi sonra kan vermeye gitti ayrı bayanlardı ama
Yok ben kapalıyim çocuklu olan vardı bebek arabası vardı , benden öncede bir mavili kapalı bayan girdi minyon zayıf biriydi
Aynen arabada kızı vardı bayanda zayıf Siyah saçlı
Evet sen acikmisin kapalimi
Hatta o arabalı kadinin bebeği gözükmemiş kese bozukmus onun için gelmisti
Açık siyah saçlı oğlum ve kaynanam vardı yanımda
Ben bebeğim hareket etsin cinsiyetini öğrenmek için çikolata açtım tam yicektim küçük kızla göz göze geldik paylaştık hatta onla
Kesin yan yanaydik biz ya ama hatırlamıyorum boyun uzunmu biri vardı uzun boylu saçı topluydu
Orta çok uzun değil üstünde ne vardı ne renk