Muayene kısmında çok memnun kaldım. Peki siz sezeryan mi oldunuz normal doğum mu oldu? Normal doğumda ebeler mi giriyor nasıl oluyor süreç? Bu arada bir dahaki ramdevumuz haftaya Çarşamba sizin ne zaman
Sezeryan oldum ben hocalar girdi doguma ama normal dogum kısmını bilmiyorum sanırım yine hocalar giriyor bizim de salı günü randevumuz ama sonuç için çarşamba da gidebiliriz belki karsılaşırız @Ayşe
Gazi üniversitesi ücretli mi randevu bulma zorluğu var mı ? @ezgi-y
Ben çok kararsız kaldım ne yapacağım konusunda cevremdekiler gazı sana uzak düşüyor diyor randevu sıkıntısı oluyor diyor etlik şehire de gidesim yok ne yapacağım bilemedim biran önce hastane seçmem gerekiyor
Ben hicbir zorluk yasamadim ister gazinin kendi sitesi var google yazinca cıkıyor ordan da alabilirsin yada doktor muayenesinden cıkınca doktor sana ne zaman gel demisse ordaki sekreterlige soyleyip öyle de alabilirsin hangisi kolayina gelirse
Bazı bölümleri ücretli diyorlar doğru mu hangi bölümleri öyle
Sigortan varsa ücretsiz sadece normal doktora degil de profesörlere muayene olmak istiyorsan ücret ödüyorsun
Anladım teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Rica ederim ne demek faydam olduysa birazcık ne mutlu bana
Paketi ne kadara aldiniz
Malesef en büyük sorunumuz bu
Bende oraya gidiyorum
Bende gidiyorum cok sacma bi yer her seferinde farkli doktor farkli muayeneler farkli gorusler bi resmi bile zar zor aldim ekrandan cektim
Kac haftaliksiniz
Mini paket aldik biz 20.haftadan sonra olan 23 bin tuttu
Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum özlem hoca şuanlık memnunum
Hangi doktora gidiyordunuz
Ben vm medical park da 2. Dogumumu sevgi yıldırım da yaptim cok sevecen ve cok ilgili bir doktor simdiki dogumumu da onda yapmayi planliyorum
Bende önce bilkente gidiyordum ama her gittigimde farkli doktor oluyordu ve sansima hic iyi bi doktor denk gelmedi
Siz kac aylık hamilesiniz