Ankara doktor önerisi

Muayene kısmında çok memnun kaldım. Peki siz sezeryan mi oldunuz normal doğum mu oldu? Normal doğumda ebeler mi giriyor nasıl oluyor süreç? Bu arada bir dahaki ramdevumuz haftaya Çarşamba sizin ne zaman :blush:

1 Beğeni

Sezeryan oldum ben hocalar girdi doguma ama normal dogum kısmını bilmiyorum sanırım yine hocalar giriyor bizim de salı günü randevumuz ama sonuç için çarşamba da gidebiliriz belki karsılaşırız :smiling_face: @Ayşe

Gazi üniversitesi ücretli mi randevu bulma zorluğu var mı ? @ezgi-y

2 Beğeni

Ben çok kararsız kaldım ne yapacağım konusunda cevremdekiler gazı sana uzak düşüyor diyor randevu sıkıntısı oluyor diyor etlik şehire de gidesim yok ne yapacağım bilemedim biran önce hastane seçmem gerekiyor :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Ben hicbir zorluk yasamadim ister gazinin kendi sitesi var google yazinca cıkıyor ordan da alabilirsin yada doktor muayenesinden cıkınca doktor sana ne zaman gel demisse ordaki sekreterlige soyleyip öyle de alabilirsin hangisi kolayina gelirse

1 Beğeni

Bazı bölümleri ücretli diyorlar doğru mu hangi bölümleri öyle

1 Beğeni

Sigortan varsa ücretsiz sadece normal doktora degil de profesörlere muayene olmak istiyorsan ücret ödüyorsun

1 Beğeni

Anladım teşekkür ederim çok yardımcı oldun :blush::white_heart:

2 Beğeni

Rica ederim ne demek faydam olduysa birazcık ne mutlu bana :blossom::purple_heart:

2 Beğeni

Paketi ne kadara aldiniz

Malesef en büyük sorunumuz bu

Bende oraya gidiyorum

1 Beğeni

Bende gidiyorum cok sacma bi yer her seferinde farkli doktor farkli muayeneler farkli gorusler bi resmi bile zar zor aldim ekrandan cektim

2 Beğeni

Kac haftaliksiniz

2 Beğeni

Mini paket aldik biz 20.haftadan sonra olan 23 bin tuttu

Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum özlem hoca şuanlık memnunum :smiling_face:

Hangi doktora gidiyordunuz

Ben vm medical park da 2. Dogumumu sevgi yıldırım da yaptim cok sevecen ve cok ilgili bir doktor simdiki dogumumu da onda yapmayi planliyorum

Bende önce bilkente gidiyordum ama her gittigimde farkli doktor oluyordu ve sansima hic iyi bi doktor denk gelmedi

1 Beğeni

Siz kac aylık hamilesiniz

1 Beğeni