Ankara doktor önerisi

Ankara etlik şehir hastanesinin kadın doğum bölümünü bilen var mı acaba aklım çok karışık hastane konusunda

2 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldiniz. @ankara-anneleri

3 Beğeni

Merhaba @Betül hoşgeldin aramıza :smiling_face: kaç haftalik gebesin :cherry_blossom: gebeligimin ilk haftalarinda Etlik sehir hastanesine gitmistim ama hic memnun kalmadım

3 Beğeni

Sahi hangi hastaneyi tavsiye edersin bana da herkes Etlik şehir hastanesi diye tutturdu ancak bir ben sevemedim sanırım hastaneyi

3 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart:

1 Beğeni

Sende mi Ankaradansin nerde oturuyosun ona göre benim gittigim hastaneyi önerebilirim

1 Beğeni

Ben Ankara Sarayda oturuyorum etlik şehir Hastanesi’ne felan gidiyorum

1 Beğeni

Merhaba @Betül hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Merhaba @Betül Aramıza hoşgeldin :hugs:

1 Beğeni

Gazi üniversitesi hastanesinde takipliydim orda da dogum yaptim bem bu kadar ilgili bu kadar tatlı dilli doktorlar hemsireler hasta bakicilar görmedim dogumdan bi süre sonra da enfeksiyon ve sarılıktan bir hafta yattık yeni doğan bölümünde doktorundan hemsiresine kadar hepsi ilgili

3 Beğeni

Teşekkür ederim :blush::white_heart:

1 Beğeni

Rica ederim :heart:

1 Beğeni

Bende etlik şehir hastanesine gidiyorum.İlk gittiğim doktoru hiç sevemedim.Sonra başka bı doktora gittim.O çok ilgiliydi ve çok guleryuzluydu.Hem İkiz hemde kronik rahatsızlıklarim olduğu için perinatoloji polikliniğine gönderdi.Riskli gebelik olduğu için o bölüm ilgilenecekmis Çarşamba günüde oraya randevu aldım.Bakalim o doktor nasıl.

1 Beğeni

Ben medicalpark a gidiyorum keçiörendekine

1 Beğeni

Sizde mi Ankara neresinden

Etlik şehir hastanesini de denedim ilk başlarda testte bisey çıkmamasına rağmen ikili taramada yaştan dolayı risk var deyip yaşım 33 bu arada karnımdan sıvı almaya zorladılar istemiyorum dedim ters ters moral bozucu konustular en son gaziye gittim bir tek oradan memnun kaldim cok güzel ilgileniyorlar

Teşekkürler bilgi için

1 Beğeni

Evet ankara mamak

1 Beğeni

Ankara anneleri hastene önerisinde bulunabilir misiniz siz hangi hastanelere gidiyorsunuz

1 Beğeni

@ankara-anneleri arkadaşımıza yardimci olabilir misiniz simdiden teşekkür ederim :heart:

2 Beğeni