Ankara etlik şehir hastanesinin kadın doğum bölümünü bilen var mı acaba aklım çok karışık hastane konusunda
Merhaba aramıza hoş geldiniz. @ankara-anneleri
Merhaba @Betül hoşgeldin aramıza kaç haftalik gebesin
gebeligimin ilk haftalarinda Etlik sehir hastanesine gitmistim ama hic memnun kalmadım
Sahi hangi hastaneyi tavsiye edersin bana da herkes Etlik şehir hastanesi diye tutturdu ancak bir ben sevemedim sanırım hastaneyi
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz
Sende mi Ankaradansin nerde oturuyosun ona göre benim gittigim hastaneyi önerebilirim
Ben Ankara Sarayda oturuyorum etlik şehir Hastanesi’ne felan gidiyorum
Merhaba @Betül hoşgeldiniz
Merhaba @Betül Aramıza hoşgeldin
Gazi üniversitesi hastanesinde takipliydim orda da dogum yaptim bem bu kadar ilgili bu kadar tatlı dilli doktorlar hemsireler hasta bakicilar görmedim dogumdan bi süre sonra da enfeksiyon ve sarılıktan bir hafta yattık yeni doğan bölümünde doktorundan hemsiresine kadar hepsi ilgili
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bende etlik şehir hastanesine gidiyorum.İlk gittiğim doktoru hiç sevemedim.Sonra başka bı doktora gittim.O çok ilgiliydi ve çok guleryuzluydu.Hem İkiz hemde kronik rahatsızlıklarim olduğu için perinatoloji polikliniğine gönderdi.Riskli gebelik olduğu için o bölüm ilgilenecekmis Çarşamba günüde oraya randevu aldım.Bakalim o doktor nasıl.
Ben medicalpark a gidiyorum keçiörendekine
Sizde mi Ankara neresinden
Etlik şehir hastanesini de denedim ilk başlarda testte bisey çıkmamasına rağmen ikili taramada yaştan dolayı risk var deyip yaşım 33 bu arada karnımdan sıvı almaya zorladılar istemiyorum dedim ters ters moral bozucu konustular en son gaziye gittim bir tek oradan memnun kaldim cok güzel ilgileniyorlar
Teşekkürler bilgi için
Evet ankara mamak
Ankara anneleri hastene önerisinde bulunabilir misiniz siz hangi hastanelere gidiyorsunuz
@ankara-anneleri arkadaşımıza yardimci olabilir misiniz simdiden teşekkür ederim