Ankara doktor önerisi

Ben etlik lokman hekime gidiyorum öncesinde bilkent sehir hastanesine gidiyordum memnun kalmadim

1 Beğeni

Ben daha başında olduğum için şuanlık Pursaklar Devlet hastanesi Vefa hanıma gidiyorum daha sonrasında nereye gideceğimi bende araştırıyorum …

1 Beğeni

Bende Etlik şehir hastanesine gidiyorum.Doktor doktoru tutmuyor maalesef.

1 Beğeni

Medicalparka gidiyorum ben özge hanıma. Ama bu hafta sonu bir başka doktora daha bakacağım

Hangi doktora gidiyorsunz acaba lokman hekimde

Medicalpark da doktorunuz kimdi acaba

Etlik şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum özellikle selver özge şefik çok iyi dogumhanedeki doktorlarda iyi bu gebeligimden once bir tecrubem oldu iki arkadasimda orda dogum yapti onlarda memnun kaldı.

Hatice hocaya gidiyorum doçenttir kendisi ben memnun kaldim

1 Beğeni

Gazi üniversitesine gittim ben orda takip edildim ve dogum yaptim bebegimin kontrolleri de orda yapılıyor cok memnunum kimse isini mecburmus gibi yapmiyor severek yapıyorlar bu o kadar belli ki

Gazi üniversitesinin makinaları ve gerekli cihazları yeni mi eski makinalar tereddüt bırakıyor şu dönemde eğer makinalara da gayet yerinde ise ben de oraya gitmeyi düşünüyorum zamanım daraldı 2-3 hafta içinde bir hastane ayarlayıp bundan sonra orada devam etmem gerekiyor

Etlik şehir Hastanesi’ne ben de gitmek istemiyorum Gaziyi de uzak diyen oluyor ama etlik şehir hastanesi de 2 araba yapıyor zaten makinalar da güncel ise muanelerde işte makina eskiligini yetersizliğini söz konusu etmiyorlar her şey güzel ilerliyorsa gaziye gitmek istiyorum inşallah

1 Beğeni

Makina konusunda olumsuz bisey yasamadim hic gerci hicbir konuda sorun yasamadim ben memnundum yinede siz bilirsiniz

1 Beğeni

Etlik şehir Hastanesi’nde onerebileceginiz perinatoloji doktoru varmı.Gecen Zehra hanıma gittim hiç memnun kalmadım.Cok ilgisiz ve anneye hiçbir açıklama yapmıyor.Bebek hakkında hiç bilgi vermedi.

Bende ilk sevgi Yıldırıma gidiyordum ama yaklaşımı çok çirkindi ama özge hanımdan çok memnun kaldım çok pozitif geldi bana doğum paketi başlattık hatta bu hafta

1 Beğeni

Merhaba, ben de bu hamileliğimde Gazi üniversitesine başladım. Daha ilk haftalardayım şimdilik çok memnunum ama doğum kısmı nasıl acaba? Siz memnun kaldınız mı doğumdan?

1 Beğeni

Evet hemde cok memnun kaldım cok ilgililer en ince detayına kadar ilgileniyorlar bir dahaki randevunuz ne zaman bizimde kontrollerimiz oluyor denk geliriz belki :smiling_face: @Ayşe

Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin @Ayşe gebeliğin hayırlı olsun canım :palms_up_together:t3::rose:

Aramıza hoşgeldin :tada: @Ayşe

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Teşekkür ederim :blush:

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni