11+1 suan merhaba
Ben yeni gittim 24.750 fiyat verdiler
9 aylik paket mi mini paket fiyatimi bu
Iste ben 11 haftaligim ona gore
Hee pardon görmemisim üsttede yazmissiniz.ozaman sizin 9 aylik pakettir
Fatma Salih randevu alsaydiniz hep o bakıyor. Asistan bakmıyor. Ve iyi bir doktor
Evet belki denk geliriz sabah 10 da bizim. Siz polikliniğe mi gidiyorsunuz?
Özel hastane arıyorsanız Etlik lokman hekim hastanesini önerebilirim şuan için gayet mutluyum
Diğer hastanelere göre fiyatı da çok uygun
Evet de persembeymis bizim randevu ama belli mi olur illaki denk geliriz kontrollerimiz orda sonucta
Bende oraya gidiyorum sizin doktorunuz kim
İrade musagil doktorum
Sizin doktorunuz kim
Ankara’da yaşıyorken Etlik şehir hastanesine gidiyordum aynı doktora denk gelmek mucizeydi ama temiz bir hastane orada olsam doğumu büyük ihtimal orda isterdim. Belgin savran hoca çok iyiydi bence.
Bazen Keçiören özel hastanesi yakın diye oraya gidiyordum Zeynep hoca vardı o da iyiydi. Pursaklarda Duru polikliniğinin fiyatları aşırı uygundu orda da ayşe hocadan memnun kalmıştım ama uzaktı.
Gitmediğim ama methini duyduğum Bilkent şehir hastanesi var bazı arkadaşlarım orda doğum yaptı memnunlardı. Gatayı öneren vardı.
Medicalle başlayanları bilmiyorum aylar önce binli muayene ücretlerini duyunca teşekkür ederim diyip telefonu yavaşça bırakmıştım ki o zaman 400e muayene oluyordum keçiörende
Benim ki hatice hoca bende ikisi arasinda kararsiz kalmistim
Memnun musunuz ?
Evet cok memnunum
Ankara sincanda kadın doğum doktor önerisi olan varmı acaba
@ankara-anneleri arkadaşımıza yardımcı olalım tanışıp kaynasalim
O yardımdan ben de alayım adam akıllı bir doktora denk gelemiyorum doktor savar gibiyim estağfurullah
Halbuki çok iyi davraniyorum ama doktorlar bir ilgisiz bir önemsiz yani ne olursa olur amaaan der gibiler
Şans işi bunlar amasanada hepsi denk gelmiş arkadaşım